Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 11
alina.n spune:
Neata mamicute, inca dormiti
?
Multumim Gigelica pt gandurile copiilor, tare dulci sunt ei
.Bine ai revenit.
Leeloo ai atins un sb cam neplacut asta cu urmele lasate dupa nastere ,eu inca am burta,celulita,vase sparte,dunga aeea pe burta ..uff si sa stii ca am ajuns la greutatea de inainte de sarcina dar degeaba...
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carmenada In primul rand cu putina intarziere ![]() ![]() LA MULTI ANI LUANA si DARIUS ![]() ![]() , sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiile voastre ![]() Doar ce am revenit de la Bucuresti si intru rapid sa dau raportul.... suntem ok, am facut 2 echografii cu vezica plina si goala si nu s-a evidentiat reflux de grad mare. Este posibil sa fie un reflux de grad mic dar echografic nu se poate vedea ....oricum gradele mici in general se rezolva de sine in timp. Am stabilit cu doctorita ca daca infectia se va repeta facem totusi cistografie ca sa fim siguri. Deci deocamdata stam linstiti Sunt tare obosita, drumul a fost destul de greu pentru ca am prins ploaie iar Ina a dormit decat putin in masina si a fost cam mataita.... cred ca nu i-a placut sa stea asa de mult in scaun.va multumesc din suflet pentru sustinere ![]() ![]() ![]() ![]() Merg la somnic ca Ina doarme .... deocamdataCarmen mamica fericita de elefantica Ina Gabriela (16.03.2009) |
Carmen felicitari pt rezultate,bine ca v-ati mai linistit.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
Kea spune:
La multi ani Paul, bebe de Zori
! Primul nostru ghiocel are deja 6 luni!!!
La multi ani Iulia Petra
, bebe de Zsuzsu!
La multi ani Darius
, bebe de Danonique!
La multi ani Silvia Ioana
, bebe de Cativ13!
La multi ani George Andrei
, bebe de Inna30!
3 luni
petrean spune:

Iulia Petra, Darius, Silvia Ioana, George Andrei
, si tuturor celor ce-si serbeaza onomastica azi
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006
Fa un gest umanitar
POZE
novus spune:
Neata fetele !!!!!!
Raportam mami + tati raciti praf
si bebelina zambitoare
!!!!
Oare ce pot sa iau pt tuse avand in vedere alaptatul ???? ca pt febra & co am luat paracetamol si le-am pus pe fuga dar acum am o tuse seaca 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
novus spune:
Paul, Iulia Petra, Darius, Silvia Ioana, George Andrei 
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
alina.n spune:
citat din mesajul lui novus Paul, Iulia Petra, Darius, Silvia Ioana, George Andrei ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
La multi ani si de la noi!!!
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
novus spune:
Poftiti sa vedeti ce bine dispusa e Alexandra inainte de somn ![]()
!!!!
http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3670409235/
Mami lui
Alexandra (03.03.09)
petrean spune:
| citat din mesajul lui novus Neata fetele !!!!!! Raportam mami + tati raciti praf si bebelina zambitoare !!!!Oare ce pot sa iau pt tuse avand in vedere alaptatul ???? ca pt febra & co am luat paracetamol si le-am pus pe fuga dar acum am o tuse seaca ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
stodal
Vlad si
Catalin-17.03.2009 si
Andrei Luca -15.12.2006Fa un gest umanitar
POZE
rivali spune:
| citat din mesajul lui novus Neata fetele !!!!!! Raportam mami + tati raciti praf si bebelina zambitoare !!!!Oare ce pot sa iau pt tuse avand in vedere alaptatul ???? ca pt febra & co am luat paracetamol si le-am pus pe fuga dar acum am o tuse seaca ![]() Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |
sirop stodal
http://picasaweb.google.com/valna76/Poze#5330010653208223746

Sunt tare obosita, drumul a fost destul de greu pentru ca am prins ploaie iar Ina a dormit decat putin in masina si a fost cam mataita.... cred ca nu i-a placut sa stea asa de mult in scaun.
ca Ina doarme .... deocamdata