Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (25)
Raspunsuri - Pagina 16
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! Paul ![]() Iulia Petra ![]() Darius ![]() Silvia Ioana ![]() George Andrei ![]() |
La multi ani si de la noi!
oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 Azi ii spunem la multi ani si lui Petru al Shasei si lui Petru al Andreeeei. ![]() Si daca aveti in familie persoane dragi care isi serbeaza onomastica.![]() Noi am avut o noapte ingrozitoare, cu plans pana a vomitat, am fost la control de dimineata, avem 5,250 kg. Am facut doar controlul de 5 luni pt ca in starea actuala nu e recomandata vaccinul, si uite asa il mai amanam un pic pe cel de 4 luni. Gingia este deja tare si inflamata, deci in curand chiar o sa fim printesa dintisor.![]() Pisik, urmezi tu? Sper la voi sa iasa repede si fara dureri. Nu vreau sa concurez cu nimeni si sa avem primul dintosor de la odisee, dar vreau sa se termine odata totul. ![]() |
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc onomastica azi.
Luana
sa treaca mai repedeEu am o zi f obositoare si proasta.
Am fost la Ct pe Bogdan nu am obtinut ceea ce trebuia
..Azi nu vreau sa mai aud de dr si ideiile lor tampite
....sunt f suparataoo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_
goblenuri-relatii pe blogul Donului
_
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
PetraTudor spune:
Simona, dr. mi-a spus sa-i dau o masa de ceiut inca de cand am facut vaccinul de 2 luni. Nu am ascultat pentru ca asa am simtit eu ca e bine, sa-i dau laptic doar.
Acum tot singura am decis, simt eu ca e bine sa o luam asa usurel cu diversificarea.
Dar desigur ca am sa vorbesc si cu pediatra.
Am si o intrebare - pentru toate fetele: bebeii cam cat trebuie sa doarma? La varsta asta, ma refer? Ca al meu doarme cam 40min/2-3 h, desigur daca are conditii - plimbat in parc, stat cu el in pat, asezat in leagan.
Mi se pare mult, cand era mic statea si cate 6 h trez, fara sa fie vb de crize de colici.
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
alina.n spune:
Bubulina stiu de infacol 4 cutii am folosit pana acum si au fost taaaaare bune dar le-am terminat si speram si eu sa treaca...
Parca imi e nu stiu cum sa ii tot dau picaturi.Acum tre sa ii dau Sab Simplex sau ceva de genul ca Infacol nu mai e.
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
PetraTudor spune:
| citat din mesajul lui PetraTudor Am si o intrebare - pentru toate fetele: bebeii cam cat trebuie sa doarma? La varsta asta, ma refer? Ca al meu doarme cam 40min/2-3 h, desigur daca are conditii - plimbat in parc, stat cu el in pat, asezat in leagan. Mi se pare mult, cand era mic statea si cate 6 h trez, fara sa fie vb de crize de colici. MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!! (09.03.2009) |
La somnul de peste zi ma refer
MAMICA DE BOGDANEL!!!!!!!!!
(09.03.2009)
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui novus Poftiti sa vedeti ce bine dispusa e Alexandra inainte de somn http://www.flickr.com/photos/31088780@N05/3670409235/ Mami lui Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari |

Ce dulce e!!! Si ce super ochisori are
!
Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
gigelica20 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 La multi ani! Paul ![]() Iulia Petra ![]() Darius ![]() Silvia Ioana ![]() George Andrei ![]() _.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._.-**--**-._._.-**-._ Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda. Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc! |
La multi ani si de la noi, mami + Victor:
Paul 
Iulia Petra 
Darius 
Silvia Ioana 
George Andrei
[/b]La multi ani si pentru cei cei ce poarta numele Sfintilor Petru si Pavel (acum nu imi vine in minte decat PetraTudor
)Gigelica(Lucia) -
de
Victor-Andrei (zis si Pitonul) 
30 martie 2009
dyana27 spune:
fetelor am gasit din nou vigantol la sensiblu; l-am trimis pe cristi sa ia vitamina D3, ca stiam ca nu mai e vigantol si surpriza... a venit cu vigantol![]()
![]()
; eu na ma stresez foarte tare, adica mai uit cate o zi sa-i dau![]()
; toti medicii mi-au zis ca nu e o tragedie, sigur ca face bine, intr-o oarecare masura, dar se poate trai si fara

.
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
minunea noastra David
alina.n spune:
| citat din mesajul lui dyana27 fetelor am gasit din nou vigantol la sensiblu; l-am trimis pe cristi sa ia vitamina D3, ca stiam ca nu mai e vigantol si surpriza... a venit cu vigantol ![]() ![]() .diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 minunea noastra David |
Eu am gasit intotdeauna la Centrofarm.

Mami fericita!!!

Crestem mari!!!

Gingia este deja tare si inflamata, deci in curand chiar o sa fim printesa dintisor.