Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 16
mimonix spune:
Gata? Ati amutit?Hmmm
Eu am avut azi placuta surpriza ca a venit Mari desi ma anuntase ca nu vine...ploile i-au stricat si ei week-endul pe care-l planuise prelungit , din pacate! Nu ma bucur pentru necazul ei dar ma bucur ca a venit pentru ca sincer un week-end intreg cu Vladutz stoarce din mine si ultima picatura de energie. Mai ales ca zilele astea a tot plouat , a stat mult in casa si a dat pe-aici totul peste cap 
Asa ca Vladutz e la plimbare si eu am aranjat cat de cat casa...si as vorbi cu voi dar n-am cu cine 
Bubu merci pentru avertismentul cu spalatul dar sa ma ierte Dumnezeu, eu nu pot sa opresc masina de spalat o zi ca-i jale! Se aduna maldare pe care cum necum le spal si le usuc numai cand nu doarme Vladutz ca baia e langa camera lui si daca fac galagie nu doarme bine...dar nu mai apuc apoi sa le si calc si tot asa. Undeva gresesc eu de toata lumea poate sa respecte duminicile si toate sarbatorile astea, numai eu nu! In plus as vrea sa las si totul perfect cand plecam (joi dimineata adica) pentru ca stiu ca la intoarcere va fi jale iar ! Astept recomandari gospodaresti pretioase ![]()
Luny arata bine la tanti Aura (acum m-am uitat si eu pe net), sper sa aveti vreme buna si un Mufarin impecabil 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
luny spune:
multam, Mimo, prea multe optiuni nu aveam, sau nu erau camere libere..poate face si Stela o magie sa mearga we asta si sa stea tot la tanti Aura..![]()
Miha, eu ti-am remarcat little black dress care iti vine super!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Hai Miha ca m-ai facut curioasa si repede am "aruncat un ochi" ca si asa ratasem pozele la care am promis ca revin si am uitat 
Bai dar ce-ai slabit, bravo tie! M-am uitat la "Miha scade" dar n-am vazut nimic, deci cat cat??? cum cum???
Eu marturisesc ca am inceput sa ma duc vertiginos in jos de cand Teodora mea tine regim, de cand au venit caldurile, de cand ma alearga Vladutz de-mi merg fulgii...am abandonat si eu vreo 5 kg dar nu se vad nici cu lupa, mai trebuie sa plece vreo 10 pana sa inceapa cineva sa observe ceva! Pana atunci macar eu stiu si asta ma face sa ma simt mai bine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Maia37 spune:
Sa traiti
cu numele
toti cei care poarta numele de Pavel si Petru!
Naty si Clau sa va traiasca sotii si sa va faca fericite!
La multi ani Blanka

Tuchita- Ilincuta cu rochite e dulcica foc!Sebi cu acadeaua m-a dat pe spate cat de atent este el
mimonix-O sugestie?Muta masina de spalat in bucatarie ca mine![]()
![]()
![]()
![]()
Iulia si David ce-or face?
mihatp spune:
ochisorul de bursuc, sa treaca repede! am patit-o si noi la o muchie de la mobila
incerc sa ma gandesc ca fiecare mama cu copilul ei. nu zic ca randunicile sunt perfecte
, sigur mai gresim si noi
, dar tare ma revolta una dintre finutele mele. a nascut in ianuarie, le suntem nasi si de botez. am incercat sa-i "predau" bunele invataminte, ca tot sunt proaspete.
copilul este agitat tot timpul, au o viata de cosmar. nu fac fata 4 oameni cu el.maraie si plange intr-una. are acum aproape 6 luni.
ce ma revolta: incearca sa-l adoarma non-stop. ieri la botez l-au adormit de 5 ori. drept urmare sunt cu el in brate tot timpul incercand sa-l adoarma. el nu are chef, nici odihnit nu e cand se trezeste si plaaangeeeee. nu fac altceva decat sa incerce sa-l adoarma. asta-mi pare toata viata lui.
alta chestie: cand se trezeste ii vara direct sticla cu lapte (praf) in gura, tinut si ore intregi gata facut. si alterneaza cu ceai. ca urmare copilul vomita frecvent. nu ma mir, ca nu apuca stomacelul sa se ocupe de digestie. dar nici nu li se pare ciudat ca vomita asa des.
au inceput diversificarea la 4 luni. de aproape o luna refuza orice mancare in afara de lapte. au tot insistat sa-i dea, acum vad ca macar sfatul de a-l lasa o perioada fara sa-l forteze sa manance mancare l-au luat in seama.
cand am vazut cate una alta le-am zis, le-am zis de lapte, de somnic alternat cu joaca (ca la 6 luni deja stie sa faca multe- imi amintesc de luca, era un scump deja), dar nu indraznesc sa insist.
i-am zis cat de importanta de rutina, ca e linistitor pentru copilut, iclusiv cu somnul sau masa...
se duc frecvent la pediatru... ca de ce e rau, sa vada daca nu are ceva, dar nu-i spun pediatrului programul de mancare si somn, iar pediatrul ridica din umeri si le spune sa astepte ca i-a trece dupa ce mai creste.
sunt plini de frustrare, ca si ei sunt tot timpul obositi si enervati, si i-am vazut transformand leganatul in brate cu zgaltaiala. si de acolo iar voma. imi rupe sufletul!
ce ma mai revolta, mama a terminat facultate de asistenta sociala, tatal lucreaza in televiziune... adica oameni cu acces la informatie! cu internet in casa! i-am zis mamei sa intre pe net, pe pagini despre bebelusi, pe DC, sa mai afle una alta. merge dupa ureche... eu nu mai am curaj sa ma bag, ca nu vreau sa-mi fie luat in nume de rau.
m-am descarcat si eu, dar poate aveti si idei
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:

ca m-ati vazut, ca am nevoie de intariri sa scad mai mult.
mimo draga, o groaza de kile am dat jos... din prostia mea, ca ma ingrasasem intre craciun si pasti iar. deci am dat jos de la 89 (de fapt 88,9) la 78, am crescut la 84, iar dimineata cand m-am cantarit aveam iar 79. deci la un calcul simplu, pana acum, de cand am terminat alaptatul, am slabit in total 16 kile, desi am numai 10 minus acum.
la cat mai multe

, bravo Teo
, esti de mare folos!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
zozela spune:
Doarme puiul,asa ca mai zic si eu doua vorbe:
Sarut cu dragoste obrajorii puilor bolnaviori si le imbratisez cu putere mamicile ce le duc grija!
Sanatate multa!
ochisorul accidentat al lui Patrick,dar..il si felicit pentru pentru primul semn de buna purtare!![]()
Am vazut pozicile proaspete si parca nu-mi vine a crede cat de repede a trecut timpul-de la faza de bebeluseala,la fetzisoarele astea zglobii si puse pe shotii
Ce repede cresc puii nostri..Cateodata imi doresc sa o iau de la capat-dar-cu aceeasi sarcina si acelasi copil![]()
In alta ordine de idei-am tzatza stanga pietroi,pe partea stanga,probabil mi s-a infundat vreun canal,asa ca stau cu comprese cu apa calda,ma masez,ma mulg si-mi disper copilu' cu tzatzatul
Asa-mi trebuie daca de 2-3 zile n-am mai schimbat pozitia de alaptat!Era misto sa stau in cotu' stang,sa hranesc copilu' si sa ma uit si la tv
Si inca una..M-am inscris intr-un program de recrutare a asistentilor medicali pentru strainatate,in conditiile in care asteptam(inca) raspuns si de la loterie
Unii chiar nu sunt normali..dar asta o stiati si voi,deja!![]()
Miha-primul lucru pe care l-am remarcat in pozele tale-a fost silueta!Bravo mami!
Si eu lucrez la aspectul asta,am reusit sa scap de aproape 10 kg. si tare bine ma simt.Azi merg la endocrine-in sfarsit-poate mai aflu si de pe acolo ceva..
Cu fina..te inteleg perfect! Te-as sfatui sa ii lasi in lumea lor,dar e pacat de bebele chinuit..Eu cred ca mi-as invita fina la o discutie relaxata,doar noi doua,fara nimeni altcineva in preajma si i-as spune tot ce ne-ai spus tu noua.Cred ca s-au lasat dusi de val,de disperare,oboseala si au uitat ce e important-ca bebe creste si are alte nevoi,alt comportament,alt program de odihna.Iar daca s-ar supara..pacatul ei..![]()
Esti o mamica minunata,iar astea se reflecta in felul in care arata,se comporta-puiul tau!

V-am pupacit!Fug sa mai dau o tura pe forum!
Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!
mihatp spune:
mimo, pentru tine, am pus la zi Miha scade. am vrut intai sa pun destinatia finala, 64 de kile, cate aveam inainte de a pleca in state, dar parea prea departe tinta, asa ca am pus kilele avute inainte de sarcina (74). si de acolo consider ca e alta "calatorie" catre "destinatia finala" de 64.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Hai ca poate ma ambitionati si pe mine, Miha si Zoze ca parca sunt mai sensibila la cifre mai mari decat la categoria de la 60 la 55
unde n-am fost decat in copilarie. Si-apoi cele 5 ale mele pe langa peste 10 ale voastre, palesc !
Felicitarile mele
Miha la categoria finutze ma inscriu si eu la o barfa mica ![]()
Culcata numai pe spate (are capul plat la spate ca o coala de hartie), adormita leganata pe picioare si infasata cu mainile stranse
, tinuta in brate toata ziua, infofolita pana-n crestet
, bea lapte praf in care obligatoriu si fara rost primeste si acum la 4 luni picaturi pt colici desi n-a avut colici nicioadata (cica scot gazele din lapte 
), vomita pentru ca nu ragaie niciodata (cica nu vrea) si o mai si zgaltaie pe picioare
Nu-i frumos ca spun dar si mie mi-e mila de bietul copil care-i cuminte de felul lui...doarme noaptea-ntreaga si ar mai dormi si peste zi daca ar lasa-o ca cica nu-i bine daca doarme asa de mult
Si tot parinti cu scoala are si tot ca tine, nu ma asteptam la asa ceva...dar niciodata nu insist pentru ceva si mereu ma gandesc ca si ei fac ce considera ca e mai bun pentru copilul lor
Si ei au medic de familie si acces la informatie...deci ce rost are sa stricam bunele relatii mai ales ca imi sunt dragi si cum ne joaca hormonii in sange la amandoua acum s-ar putea sa nu iasa bine 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze
mihatp spune:
zoze
si
pentru kilogramele duse
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade