Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, multumesc.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
La multi ani Blankar, sa-ti dea Dumnezeu multe bucurii si multa sanatate, nastere usoara si copii sanatosi!
La multi ani Petre si Pavel si Paul si tuturor celor ce poarta nume cu rezonanta la sarbatoarea de azi!

Tuchi superbe poze, chinul doar tu il stii dar din imagini reiese ca atiavut o vacanta de vis! Arata extraordinar marea la bulgari, luxos si curat!wow! Bine ca au fost toti sanatosi si bine ca a dormit surubul neintors in timp ce voi va plimbati! Nu pot sa nu ma crucesc pentru Zen-ul tau!
Clau Doamne ce week-end minunat ati avut, zici ca traim in orase diferite Eu ieri deloc n-am apucat sa ies afara Adica, de cate ori am iesit de atatea ori a inceput ploaia instant.Cea de la 7 de aseara ne-a facut fleasca in 5 metri , storceai apa din haine!
Lunyce bine ca plecati pana la urma, unde ati facut rezervare?
Gecko saracul bursuc Exact asa avea pleoapa si Vladutz plus spranceana crapata ...nu mai are semn decat la spranceana , ofof!
Mihu ce rau e cu caldurile alea! Las' ca trec ele si va faceti voi mari

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CE-SI SERBEAZA ZIUA NUMELUI.AM SI EU O SORELA PAULA.
Nici eu nu stiam ca e mare sarbatoare azi,eram precisa ca pe 30 e marea sarbatoare.Aveam si eu in plan 2 masini de rufe.
Luny,deci v-ati decis?Si chiar planificam sa merem si noi pe 11 ca poate ne-om gasi..Adik se incalzeste acum si se va raci din nou peste o sapt?Nu am pricipit cu vremea.
Of,saracul Bursuc..dar cum o fi reusit?Pup sa treaca.
Am vazut-o pe Rebe zglobie si familia ei.Dar unde este locatia cu vaporele,barcute faine?

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

'Neata si La multi ani celor ce poarta numele Sf.Petru si Pavel!

Chiar vroiam s-o avertizez pe Mimo sa nu spele

La multi ani Blanka, sa fii sanatoasa si fericita, sa ai un bb sanatos si o sarcina super usoara!

Sanatate multa, multa la toti bolnaviorii si cei de la spital sa vina repejor acasa sanatosi!

Vai, Bursucel ce bubita are...pup si eu sa-i treaca

Tuchi, ce de venturi pe voi! Eu abia astept sa mergem la mare, randunoiul meu o sa se ocupe cot la cot cu mine de baieti, in privinta asta eu sunt o fericita!! si chiar daca am fi mers in gaska never nu ma lasa cu amandoi! Ma duc sa ma uit la poze!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, superbe, foarte frumoase pozele! Eu sunt indragostita de Ilinca, o superbitate de fetita, are si cu cine semana Ce sa zic, niste frumosi toti, iar in poze Surubel a fost tare cuminte si dlagut Sa va fie de bine vacanta frumoasa!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo mergem la Aura, de cateva zile ne conversam cu tanti aia..
stela am intrat pe mai multe site-uri meteo si e vreme mai noroasa si ploioasa saptamana viitoare, chiar daca e si cu ceva soare...de joi acum e soare din plin..d-aia am schimbat si noi, ca daca e nasol, nu am ce face acolo..era super daca ne nimeream in acelasi timp..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor de Sf. Petru si Pavel!!!!

sunt si eu pe aici....ma duc sa citesc din urma.....

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

uitasem si eu

La multi ani tuturor care isi serbeaza azi ziua de nume!

gata am plecat la ...

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

vesti despre Iulia, David?
simo, voi cum sunteti?

vad ca intre atatea suparari, silueta mea de nasa a ramas neobservata. lasa ca revin eu cu una si mai bella, cand vor fi toti puiutii sanatatosi.
mihutza

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput