Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Neata...e luni dimineata si mananc orez cu lapte.
LA MULTI ANI Blanka! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familie!
Cuscra,of,imi pare tare rau...sanatate multa puilor.Cand Teo varsa urat si am ajuns cu ea la urgenta,i-a dat Metroclopramid,iar acolo la spital i-a facut o inj cu Algocalmin.
Naty si Iulia ce or face saracutele?
S-a internat si soramea cu fata,Antonia,fiindca iar are infectie in gat,urata tare si a tot facut febra mare.Of,Doamne.
David de Ioana cum s-o simti?
Teo e in continuare cu muci...abia abia am putut aseara sa ii scoatem cu BB..nu stiu cum s-o descurca socrela cu mucii ei...
Tuchi,am vazut poze super...imi pare rau ca ti-a fost greu.Cred ca toate mamele sunt sortite sa indure multe in deplasari cu puii.
Gata ..la treaba.pup.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

POZICI PT MONTAJ:

CLEME, Elara, LIANA, BITZA,
mikydooza, Kitzy, Alice, Violeta,
Simonette, Roxana Claudia, Underqueen, misha71, Mamipapacios,
Miradi, simram, Pidana, neliacris, mussara2000, CristinaGoji,
Daciana, Teo2rina, Monica9, Lymaria, Honey79, Annya74, Delphin,
Gherman_in, danadc, jinxie, burtica_mica, vera_alina, RalucaS, ririan, emyemy, adela_achim, doinita_g, midasnu, clabuc, frumusikk,
ancka, raluk31, hagiyannis, somleac, cory, adriella, adriana_dana,
mihos, gianiD, Ali_bia, nikol1986, serry_ann, sufletica, cenia,
mamaruta, Deea-pui, danaSingh

AMR 2 zile!!!!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchiiiii, ati fost la Riu Evrikaaa???

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tuchi, pe unde ati luat-o? Cat a durat drumul? La cat ati plecat? Noi am fost la Riu evrika acum 2 ani, mi s-a parut foarte OK pentru niste conditii la bulgari... Imi dai detalii? Cum a fost cu copil mic? Mersi .

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Puppa spune:

Vai, ce de puiuti bolnaviori Sa va faceti bine mai repede...

La multi anicelor care isi serbeaza azi ziua numelor!

Azi am observat ceva la Amalia. Cand face ceva in scutecel, duce mana si e maraita, semn ca nu ii place. Numai ca pe olita fereasca-sfantul sa stea...Trebuie sa rezolv problema asta intr-un fel, ca va fi spre binele tuturor..Ea nu se va mai irita, iar noi vom scapa de cumparat scutecele...

http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/

Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza! Mufa a intrat in perioada mancat din mers, e clar!...papa numai bucati date din mana, soldatei cu diverse, fructele bucati...sa vedem cum ii dau eu la pranz dovlecel umplut!
am poze de vizionat
clau ce misto cu barcuta pe apa, sa va fie de bine plimbareala in alt parculet!cred ca Mufa ar fi tare incantat sa sara asa in corzile alea!:))SA-TI TRAIASCA SOTUL, LA MULTI ANI, CU SANATATE SI BUCURII
am vzut si bursucul insemnat la ochi, sa treaca repede!
foarte misto pozele, tuchi aratati excelent cu totii, desi tu ai fost 'de serviciu'
LA MULTI ANI, BLANKA!! SA FII SANATOASA SI SA AI O NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS SI PAPCIOS!
LA MULTI ANI PETRICA DE NATY SI PAUL DE CLAU! LA MULTI ANI CELOR CE SE SERBEAZA ASTAZI!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

joi plecam la mare, gata, am rezervat! vroiam next week, dar e cu semnul intrebarii vremea..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am mai citit si eu din urma, am mai vazut poze!
Imi pastrez montajele Bubulinei sa le vad intr-un moment de liniste, ca acum nu pot face nik cu agitatii pe langa mine!

Nu stiu ce-i cu atatia copii bolnaviori!
Sper sa nu fie contagios , ca eu am venit cu ei sanatosi de la mare!

Nicoleta, la Riu Evrika am fost, ca si anul trecut.
Conditii foarte bune in camera( desi anul trecut am avut o camera mai buna!), mancare relativ ok, distractii cat cuprinde, mai ales pentru barbati....Anul trecut eram 5 familii de romanai in tot hotelul, anul asta cred ca 50, galagiosi, grasi, mancai, betivani...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

O Doamne!! Azi e Sf.Petru?!! O Doamne!! Masina mea spala de zor!! Sunt o tampita!!

La multi ani blanka!!

La multi ani tuturor celor care isi serbeaza ziua numelui!!

Va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nico am uitat sa zic ca am plecat prin Ruse, am facut fix 5 ore, drumul a fost foarte bun!

Si am ramas surprinsa de ce drumuri bune au bulgarii, ca soseaua europeana nu trece prin toate localitatile ca la noi, ca pentru fiecare localitate au iesire separata de la drum, ca au niste recolte minunate de grau si floarea soarelui....

Zozelie, si eu pacatuiesc cu masina de spalat, mi-am cerut iertare de la DD, dar maine plec la soacra si n-am ce-i face!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput