Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Simo daca o tine tot asa trebuie sa ajungi la spital sau cheama acasa pe cineva sa-i faca un antivomitiv injectabil si vezi dupa aceea.Cred ca-i mai buna varianta a doua caci daca nu are diaree,febra o fi de la caldura sau a mancat ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Sper ca maine sa fie o zi cu adevarat buna si sa o ia spre bine puii nostri bolnaviori
Eu ma retrag si va doresc noapte buna voua si puiutilor vostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pentru maine dimineata la cafeluta:
http://family.webshots.com/photo/2225498290102101346iSoaUG

O noapte linistita tuturor puiutilor si insanatosire grabnica, sper sa incepem bine saptamana si de maine sa incepem cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

LA MULTI ANI GIANI!!! sanatate, bucurii si tot ce iti doresti!

mai ce rau imi pare sa citesc de asa multe vesti rele.. multa sanatate la toti puiutzii!

Cuscra bine revenisi!

AM vazut si pozici cu Luca la party, si copilasi veseli de Clau..

noi am avut 2 nopti mai maraite din motive de dinti.. asadar raportam si nr 7.. in rest am o stare de nu am chef de nimic.. ma enerveaza caldura asta..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...poftiti cafeul si ceai si capuccino si bombocino

Multa sanatate puiutilor, sa scapati de febre, diaree, muci, bube si tot ce va mai chinuie...si multa putere mamicilor ca sa va vegheze.

La Multi Ani Blankar!!! Sanatosi, frumosi, fericiti, plini de bucurii alaturi de baieti!!! Sarcina frumoasa, nastere usoara si un bebe sanatos, mancacios si necolicos!!!!

La Multi Ani si celor ce isi serbeaza onomastica!!! (de Movalind si sot de Clau stiu...dar urarea este pentru toata suflarea randuniceasca)

Si daca credeati ca altii sunt mai paziti...va inselati...iata dovada...2 cm de pleoapa sparta sub atenta supraveghere a celor doi parinti....
PS. Cada a scapat nevatamata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Multam de , Gecko!
Si "felicitari" pentru buba!

LA MULTI ANI, BLANKA!
Sa fii sanatoasa si iubita!

La Multi ani sarbatoritilor de azi!

Eu incerc sa descarc poze!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI Blanka! sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de puii tai dragi si randunoi!

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Hai sa-ncep desi nu sunt in forma naratoare azi!
Drumul a fost ok, copiii s-au comportat nesperat de bine, au stat legati in scaune, eu in fata, m-am cam intors la ei sa le dau una alta, insa rezonabil.
La nisip le-a placut la amandoi, la piscina la fel.
Cred ca singurele momente de oarecare liniste au fost cand eram pe plaja la nisip, insa nici atunci nu puteam sa stau pentru ca era gasca mare, multi copii si se mai trosneau pentru vreo jucarie.

Dezastru a fost la masa unde Surubul nu a stat mai deloc, n-a mancat ma nimic....S-a hranit cu lapte in general.
Ocazional maxim 5 linguri de ciorba, paste, cirese si porumb.
Dupa ce plecam era in jurul mesei o mizerie de nedescris si imi era atat de rusine...

Greu a fost cu somnul ca nu stiam cum sa fac sa fe bine. Acasa incepuse sa renunte la somnul de dimineata insa la mare l-a reluat.
Asa ca pe la 11 il plantam in carut si faceam juma' de ora de plimbare pana adormea sau il duceam in camera.
Daca nu dormea era prea marait la pranz, nu manca chiar nik si urla, daca dormea nu se mai culca o data u Ilinca si trebuia iar plimbat ca sa doarma mandra.

Primele 2 seri ne-am chinuit cu el in carut la plimbare...insa era zgomot mult, agitatie si nu reusea sa adoarma.
Dupa aceea il duceam in camera la ora 9, stateam cu el pana adormea si plecam la plimbare....adik eram parinti nebuni care ne lasam copilul singur in camera, fara nici un babyphone...
Am avut noroc, a dormit tun, macar seara ne-a mai tihnit un pic!

De doua ori l-am lasat si la pranz sa doarma si am mancat pranzul in liniste!
Asta e, nu va cruciti, nu va minunati!

Cea mai nasoala faza a fost aceea ca a cazut din scaunul de masa in cap, pe beton....am crezut ca moare acolo...a fost doar o fractiune de secunda de neatentie si s-a aruncat....am plans si eu cu el...
Pana nu s-a trezit a doau zi si nu l-am vazut ca e normal n-am avut liniste!

Sotul meu s-a simtit minunat, de la 8 la 10-tenis, de la 3 polo, de la 5 fotbal....eu trebuia sa stau cu amandoi!
M-am dat in a doua seara pe un totbogan urias cu Ilinca in brate si mi-am facut niste julituri de toata frumusetea pe fund si spate!

Toti copiii se dadeau cu tatii, al meu nu vroia asa ca nu puteam sa o las pe Ilinca sa planga!

De statiune n-am ce zice, am fost in acelasi loc ca anul trecut....si am plecat cu dorinta pentru la anul sa am mai multi bani si sa nu ma mai duc la bulgari!

Iaca si poze!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Tuchi frumoasa foc Ilincutza! si Sebica vad ca tot a mancat ceva : spaghete, si vad ca le are si cu acadeaua

p.s. m-am dezobisnuit sa vad oamenii la mare cu "speedo" cum le zic americanii.. ca aici toti au shorts din aia lungi .. cica daca ai speedo ori esti gay ori european..

p.s2. stai ca uitasem de Bursuc cu pleoapa vanata .. offf mai..

Pozici
Povestea americancei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, mersi Gecko de cafeu, offff, pup pleopa lovita a Bursucului sa treaca repede .

Tuchi, pozele sunt superbe, copiii arata minunat, tu la fel, pareti relaxati si fericiti. Ma topeste Ilinca cu rochitele ei dulci, cea cu margarete este asa de mumoasa.

Mergi la inceput