Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

offf, biata iulia! ce o avea iar??

teo e febricios si plin de bubite. azi dimineata avea cateva, iar acum e plin pe spate, pe burta, pe maine, picioare . i-am palpat ganglionii cervicali si mi s-au parut umflati. plus ca are si ochii "aposi"...sunt 99% sigura ca e rubeola.
Am chemat-o pe asistenta pediatra, care s-a uitat asa...in 2 peri la bubite si a zis sa mergem la matei bals, ca ea nu se pronunta .
era sa zic eu o mare injuratura!!! dar acum 2 saptamani se pronuntau amandoua din rarunchi ca sa-l vaccinez!!! bine ca mi-am ascultat instinctul sau ingerasii. Multumesc Doamne ca nu am cedat si nu m-am luat dupa alea doua!
sunt plina de nervi!!! eu nu mai calc cu copiii in policlinici, spitale si alte bombe d-astea pline de carcaiasi! ma duc cu copilul sanatos acolo si ma trezesc cu porcarii d-astea! si nu e intamplare! e a 3 a oara!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff, ce vesti, multa , multa sanatate Iuliei si tuturor puiutilor bolnavi, ce perioada nasoala in privinta asta.

Tuchi, bine ai venit, aoleooo si eu o sa fiu cu siguranta mama de serviciu la mare, e asa de rau??? Ca si Rebe e zvarluga tare si nu sta locului o clipa...Abia astept povesti si poze.

Luny, ma bucur ca ati avut balaceala placuta si ca iub al tau a avut surprize placute .

Adriuta, bine ai revenit, mult s-a mai strigat dupa tine....Acum musai sa vina si Vio cu vesti, ne e dor si de ei.

Mergi la inceput

Si noi am avut o zi foarte placuta, de dimineata am dus copiii iar in Oraselul copiilor si s-au simtit grozav, i-am dat in tot ce-au vrut ei si m-au mai pacalit si pe mine sa ma urc in una, alta!. Si pe seara ne-am dus in parcul Morarilor. Nu ma asteptam, dar mi-a placut, l-au facut frumos, iar locul de joaca Voinicel este foarte dragut, mare, spatios si cu totul alte jucarele fata de cele din IOR de care noi ne-am cam plictisit. S-au distrat si aici copiii frumos, ca deh era alt peisaj si au avut multe de incercat...Cand am ajuns acasa a inceput si ditamai potopul!. Am bagat si o super curatenie acum pe seara asa ca este fain in casa si toata lumea doarme ...merit si eu putina relaxare singurica fara copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

clau, eu v-am zis ca e tare frumos in parcul "meu" ...ce ma dispera insa e ca sunt hoarde de halitori de seminte, care scuipa cojile pe jos :(

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

GIANI, LA MULTI ANI, SA FII SANATOASA, FERICITA, IMPLINITA, SA AI NUMAI BUCURII ALATURI DE ANDREIU SI SOT. SI IN CURAND O SURIOARA SAU UN FRATIOR PENTRU CARLIONTAT!

Mergi la inceput

Ariel, am vazuttttt, nu-mi venea sa cred, toata lumea manca seminte si arunca pe joc, era plin parcul de coji. La un moment dat am zis ca asta este permisul de intrare in parc, sa ai punga de seminte cu tine. In rest, este foarte dragut, mi-a placut si mai vin.
Multa, multa sanatate lui Teo mic, am citit ca esti necajita...

O sa incarc niste poze de azi pentru maine dimineata la cafea, sa vedem daca reusesc si nu adorm pe tastatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikydoozza spune:

sal fetele!!

naty imi pare rau ca aveti probleme. si pt iuia

toate gravidutele!! ursu esti haioasa tare!

noi am fost week end ul trecut la ploiesti la neamuri( paulesti-langa ploiesti) la curte. ne-am bronzat, ne-am recreeat 4 zile-de vineri dim pana luni.

sapt asta am avut maraiala la activ pe motiv de molari. are 2 care stau sa explodeze.

sambata pe 4 iulie plecam la mare. abia astept povestile lui tuchi sa stiu la ce sa ma astept

fetelor am o intrebare la voi. maine vine pediatra sa ne faca d3 (pe care il facem lunar -5 la numar) si a zis ca ne face si ultimul vaccin , cel de varicela. ar fi al 3-lea vaccin facut consecutiv in 3 luni.(cel de 1 an, ror-ul si asta de varicela) voi le-ati facut la bebeii vostrii pe toate?

fetelor de 2 zile sunt speriata ca alexia cand se enerveaza se da cu capul ori de tocul usii ori de mobila. se enerveaza la modul ca-i atrag atentia sa nu-si prinda manuta la usa sau ii spun sa vina la mine cand e pe puncul de a se urca pe mobila( sau o iau direct). nu stiu ce sa fac . ii explic foarte frumos ,nu tip ,nu il iau pe NU in brate. este foarte incapatanata si vrea sa faca doar ce vrea ea, iar daca o intrerup din activitatea ei ( care nu e una buna) se crizeaza si se da cu capul. asta de 2 zile. pana acum nu mi s-a mai intamplat. iar azi in parc imi zice o prietena ca asta e semn de autism.ajung acasa , caut repede pe net despre semnele autismului. unele se potriveau , dar cred ca la toti copii se potrivesc unele dintre ele gen: inchis/deschis usa, aprins /stins becul, lustra, inchis/ deschis sertare, trantit jucarii. la noi astea se potrivesc iar restul ca se izoleaza, ca nu zabeste, ca nu se bucura de oameni , ca are afectiune mai mult pt lucruri etc ..,. nu au ce cauta la noi.
iar apoi intru pe forum , citesc ce scrie adriuta despre autism, vaccinuri. deja sunt in butoi rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Nici la noi situatia nu-i mai buna:a inceput David sa verse,habar nu am de la ce...ii e frica sa nu il ducem iar la spital.Samuel tuseste de rupe...sunt cu nervii la pamantsi dr e in concediu

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Adriuta, ce frumos ai povestit de activitatile lui Adrian, mi-a facut mare placere sa citesc noutatile despre voi. Vino mai des ca ti-am simtit lipsa.

Miki, hai ma , de ce te gandesti la autism??? Nu are sens sa citesti intruna pe net ca intradevar iti da impresia ca le aveti pe toate, cel mai bine daca tu simti ca ceva nu este in regula cu puiuta mergi la un control amanuntit si gata, iti risipesti temerile apoi. Din cate am citit, multi puiuti cand se enerveaza fac uratel si chiar au tendinta sa-si faca rau, cred ca este ceva normal acum la vrsta asta...Rebe se enerveaza si ea destul de des, dar pana acum nu am vazut-o sa-si faca in vreun fel rau la nervi, doar plange pana o iau eu in brate si o calmez. De obicei ii trece orice suparare cand ajunge la mami in blate!

Mergi la inceput

Simo, imi pare rau , vai ce perioada urata. Multa sanatate baietilor, hai stai linistita, va fi totul bine, tu ai grija de burtica.

Mergi la inceput