Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Doamne...nu-mi vine sa cred de Iulia...of...e foarte sensibila mititica...
Si eu o sa-l trec putin pe regim pe Stefu, ca de o saptamana face moale...a data sau de 2 ori pe zi...des nu e, dar e moale...si el mananca tot felul de fructe si eu cred ca de la ele...nici nu stiu...maide dimineata ii fac niste mere coapte cu orez si o sa-i dau ceai de menta in loc de apa...
Mai, ce mila mi-e de Iulia mica 
Luny, si eu aveam baby phone, dar s-a bulit si de-aia nu m-am oferit...adica aparatul care sta in camera la bebe trebuia sa stea numai in priza si receptorul nu prea mai tine incarcat...acumulatorii aia s-au cam ramolit...ma rog, el merge, daca vrei ma ofer si eu ![]()
Fug la baita cu baietii.
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
tuchita spune:
helau, helau!
am vrut sa astept pagina 13, dar la ritmul in care se scrie ma intorceam de la cluj!
Am venit de la mare, a fost super pentru Ionel si copii, eu am fost mama de serviciu buna la toate....
Marti plecam la Campia sa lasam sirena acolo...alt drum , alta distractie!
Am citit doar ultima pagina si vad ca Iuia e iar rau.....sper sa se faca repede bine!
Si vad ca si Butucica intinereste asa ca ii zic LA MULTI ANI!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
am citit si eu ultimele aventuri ale adrianului usa
..long time no see
tuchi bine revenisi, astept poze si povestiri detaliate!
miha ce barbatel cuminte ai, doarme in scoica la party!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
Fetele
Acum ca e perfuzata puiutul de Iulia e hidratata.Oare ce s-o fi intamplat de s-a ajuns aici?Sa fie enteroviroza?Sper sa-si revina repede
luny spune:
sms-ul de la naty l-am primit pe la pranz, insa l-am vazut si eu abia pe seara, am fost la piscina toata ziua si nu am tinut mobilul langa mine, ca mai dadea cu stropi...starea ei de spirit era cam nasoala, va dati seama...am sunat, insa nu a raspuns, sper sa-mi trimita maine un sms cu ceva vesti, bune sa fie!!prin cate mai trec si ele, offff...sa speram ca nu e nimic grav si revin acasa curand!
Iubirea mea,
luny spune:
in alta ordine de iedei, noi am avut o zi frumusica si interesanta la piscina, printre ropote de ploaie![]()

ai mei parinti i-au facut o supermegasurpriza iubului meu, i-au facut cadou un parfum nou aparut care i-a placut lui tare mult si eu nu am apucat sa-l mai iau si p-ala de ziua lui
, iar mami meu l-a surprins de i-a cazut fata cand dupa ce am papat gratrelul cu toate cele, a scos un mare tort cu fructe
(l-a tinut ascuns intr-o mare cratita, cu gheata ca sa tina), pe care i l-a facut special!![]()
buuun, ca tocmai am mai bagat acum o felie
, la ora asta, fir-ar...
tuchita spune:
fetele, povestiri detaliate maine, ca acum sunt rupta!
Poze n-am multe, ca la cat am alergat dupa Surubel numa' aparatulde gat nu-mi lipsea!
Pe scurt Surubul a scos untul din mine, am crezut de cateva ori ca ilstrang de gat la propriu....bine ca am ajuns teferi acasa!
Una peste alta, intereseaza pe careva concert U2 in Europa?
au turneu si m-as duce si n-am cu cine!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
tuchi nu-mi pare incurajator ce zici tu de la mare,ca Mufa nu e departe de Surub deloc! plec si eu curand
...suna bine U2, dar lipsa de fonduri la mine...
Iubirea mea,
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita fetele, povestiri detaliate maine, ca acum sunt rupta! Poze n-am multe, ca la cat am alergat dupa Surubel numa' aparatulde gat nu-mi lipsea! Pe scurt Surubul a scos untul din mine, am crezut de cateva ori ca ilstrang de gat la propriu....bine ca am ajuns teferi acasa! Una peste alta, intereseaza pe careva concert U2 in Europa? au turneu si m-as duce si n-am cu cine! ![]() ![]() ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
tuchi, bine ai revenit!U2 pe 04 cred, la Barcelona ...daca te intrereseaza, noi vom fi acolo

Ia sa vad daca ghicesti unde a jumate din familia mea pe ploaia asta
Luny, pacat ca vremea asta va cam udat sarbatoarea !Dar e bine ca sarbatoritul a avut parte de surprize placute!
Pumnii stransi Iuliei sa se faca bine repede !
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea