Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Maia, Ursulici...uite ca am spus cate ceva.

Sa stiti ca si eu abia dupa ce am incetat sa alaptez am inceput sa slabesc. Am avut o luna in care am slabit in prostie...nu-mi venea a crede. Acum de vre-o 2 luni am inceput sa pun. Vorba aia la americani daca bei apa si mananci numai portocale te ingrasi.

Eu banuiesc ca e doar retentie de lichid de la caldura ca imi simt degetele ciudat...dimineata. Ce ma supara la culme e aerul conditionat. Deja ma dor genunchii si cel mai uart e in masina ca sufla tare si fara te coci. Cred ca oamenii astia din cauza Ac-ului sunt plini de artrita si reumatism. Zau ca asa o invazie de artrite...stra stra bunicii nostri stateau la camp si ii ploua si mergeau prin nameti si zau ca nu aveau atata artrita. O fi doar imaginatia mea bolnavadar eu n-am avut reumatism si acum simt practic cum ma doare cotul(ca sufla din laterale) sau cand stau in spate ma dor genunchii...of of

Ursulici lasa ca poate te ingrasi si tu sa intri si tu in rand cu noi. Numai asa avem sansa sa te vedem mai plinuta ca in rest... manechin.

Apropos...Sovi are fetita dar de restul nu stiu nimic

Hai ca ma duc poate mai prind 2 ore de somn.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI GIANI SA FII SANATOASA SI SA AI O VIATA PLINA DE BUCURII SI REALIZARI

eu sunt mamica de 2 copii,este nepotelul pe la mine ,o sa stea pana maine..acum vad si eu ce inseamna sa ai 2 copii dar e bine ca el intelege ,are 5 anisori si e bine ca ma asculta....

aseara am facut gratarel ,a fost super misto..andru a tinut-o numai intr-o joaca ,alergat..s-a culcat pe la ora 23.30 ,s-a jucat cu alex ,am cateva filmulete o sa vi le pun zilele astea...s-a imprietenit f mult cu sora mea..aaa i-a zis lui alex pe nume...aix ..am radiat de fericire cand l-am auzit...
si aseara si acum deabia am reusit sa-l culc,s-ar fi jucat intr-una cu aix...

bubu sa ai o zi minunata alaturi de nasi...

naty multa sanatate iuliei

mstela ,ariel si voua la fel...

adriuta si bine ai revenit pe la noi..cam de multisor nu ne-ai mai vizitat...

imi pare rau pt puiutzii bolnaviori..si lui andru ii aparusera niste mucisori aseara dar azi nu a mai avut nimic....

acum va las ..va doresc o sa aveti o duminica frumoasa si sper sa nu mai fie puiutzi bolnaviori

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi multi ani cu sanatate si bucurii, Butucica!
Adriuta ma bucur mult ca ai revenit, din ce povestesti Adrian e un scump! M-am ingrozit efectiv cand am citit ce ai scris despre vaccinuri, fereasca Dumnezeu!
Multa sanatate tuturor randuneilor bolnaviori, ca deja sunt atat de multi ca nici nu mai pot fi enumerati! Sa va faceti repede bine!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI MULTA FERICIRE,GIANI DRAGA!
Imi pare rau sa aud de Iulia ca e bolnavioara.Of..saracuta..sper sa nu fie nik grav.
Teo se lupta cu mucii care sunt din ce in ce mai urati si mai grosi,adik e mai rau in loc sa fie mai bine..
Ce am mai chinuit-o la aspirat...cred ca-si inchipuia saracuta ca vrem s-o omoram...e marcata..cand aude aspiratorul,fuge de mananca pamantul.
I-am luat si Sinupret..si continuu cu Pivalone +vit. c si poate da Domnul.Mi-e si frik sa o scot afara,fiindca sunt sigura ca mucii s-au intors si sunt si mai urati fiindca am scos-o afara,pt ca ziua era bine,iar seara incepeau sa curga garla.
Asta e..om scapa noi..
Cuscra,sanatate si ginerelui..saracutul..
Ariela,sanatate si lui Teo..ofof.
Sanatate si celorlalti bolnaviori.
Adriuta,bine ai revenit..ce te-am mai strigat!
E duminik,dar am bucatarit la greu,fiindca a venit Geo de la tara cu legume abia aseara si am facut ciorbik acra cu pastai si dovlecei si mancarik si am facut si o praji buuuna cu visine.

mami de TEODORA (1 apr. 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Noi plecam iar la film, s-a dus relu sa-l duca pe vlad la mama si vine sa ma ia. Saraca mama nu stie

Vlad
Mami de ursulet
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Steluta, pt. muci grosi poti sa-i pui in nas Colargol, o picatura in fiecare nara, de 3 ori pe zi, e tare bun!

Noi inca ne petrecem

Sanatate multa bolnaviorilor...of, Doamne, iar o gramada de pui
Ii pup pe toti sa se faca bine!

Butucico, la multi ani!

Adriuta

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am venit si noi de vreo ora...Naty mi-a trimis sms, s-au internat iar, probabil stiti, zau ca nu-mi vine sa cred ca iar au probleme..oooofffff, Doamne ajuta, sanatate Iulia!!
Butucico, la multi ani cu sanatate!!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PIDANA spune:

La multi ani , Giani!!!!!!!

Sanatate maxima puiutilor bolnaviori!!!!

Sotu spala vasele, ma duc sa fac un dus ca am fost la garla la Cornetu.
pupici!!!

Dana, mamica de Ana-Teodora(25.04.2008)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

-ici randunici

pana citesc si eu din urma, va servesc cu niste poze, ca azi am fost nasi de botez, la bebe Ianis

de aici
http://family.webshots.com/photo/2331929420103392202COHhPP

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ursulico multam de oferta!! daca e dificil ptr Puppa sa ne vedem, il iau pe-al tau! cu ocazia asta sa vad si burti, ca raaaaaar te prinz
vad ca nu stiati de naty..Iulia varsa mult, febra nu ceda, si au perfuzat-o iar..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput