Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 17
mimonix spune:
A si Zoze multa bafta si cu recrutarea aia dar si cu loteria, ce-o fi sa iasa prima data numa' sa iasa! 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:

Giani si Blanka

Sarbatoritilor zilei de azi

Miha, Zoze si Mimo pentru kilogramele in minus

Tuchi, as fi mers eu undeva la U2, dar suntem intr-o mare gaura de bani ( la Barcelona am fi putut merge, ca am avea unde sa stam-tu si cu mine, ca Radu nu merge la U2, dar e mult mult prea in scurt pentru cati bani am eu acum)...inca visez sa-i vad prin iarna pe ai mei.
Mimo, have fun!!! Misto rau ca plecati!!!
Noi am venit vineri de la mare, noroc cu Omi ca s-a jucat doua ore in continuu cu Sophie in masina, ca altfel ajungeam acasa sambata...se plictiseste sa stea legata in scaun, se zbate, plange, ne oprim cand intru in pana de idei cu jocurile, dar la plecare tot in scaun o punem...Cam asta! De odihnit, ne-am odihnit, ne-am relaxat, rezistam doua luni pana la urmatoarea incursiune la mare. Pozici de aici http://www.flickr.com/photos/olguselu/3671575000/in/set-72157614386792035/
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
raluca2107 spune:
M-ati starnit cu subiectul despre finutze, cumetre si alte rubedenii. Stau si ma gandesc cum arata din exteror multe din gesturile noastre sau din comportamentul fata de copii, cum poate grija noastra normala fata de copil sa para excesiva pentru unii sau insuficienta pentru altii, cum facem de multe ori fata de puiuti concesii pe care juram ca nu le vom face, cum devenim parintii aia "rai" care juram in adolescenta ca nu vom fi niciodata, cum ni se par noua de minunati plozii personali cand se prostesc si se alinta si pentru altii sunt niste puradei prea "tinuti in brate".
Nu vreau Doamne fereste sa o fac pe sfanta ca am si eu comentariile mele cu sacul la adresa educatiei finilor si finutelor din dotare si de multe ori m-a luat gura pe dinainte si de fiecare data mi-am luat niste priviri amare de al parinti. Se pare ca suportam mai bine sa fim niste angajati nepriceputi, niste iubiti mai neprezenti decat niste parinti nepriceputi.
Doar ma gandesc ca din dorinta de a fi parinti prea buni, de multe sau poate chiar de cele mai multe ori gresim... Dar nu ma bagati in seama ca ploua afara si eu bat campii..
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor
mihatp spune:
raluca, asa e, este un motiv pentru care nu vreau sa presez, ca fiecare face ce cred ca e mai bine. imi zic parerea o data, apoi fiecare ia decizia proprie. nu sunt expert in tema, sunt doar o mamica, nu pot avea atitudinea de litera de lege.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mimonix spune:
Raluca perfect de acord cu tine, asa si ziceam..ca-s convinsa ca si ei fac exact cum considera ca e mai bine pt copilul lor...doar ca pe mine ma racaie si am prins si eu momentul acum sa desart desaga
...poate nu suna bine, dar de cand asteptam sa ma racoresc nitel ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
tuchita spune:
multumim de aprecieri!
Felicitari doamnelor cu kilograme in minus!
Io de luni ma duc la aerobic!( cel putin asa mi-am propus!)
Am fost pana la Z, ca sunt reduceri 50%, dar n-am luat decat 2 perechi de sosete pt Seb si 3 bodyuri pt viitorul nepotel al bonei. Nu mi-a placut nik, n-am bani, sunt zgarcita, chestii de-astea!
Sper sa ajung in Militari la C&A...
Cu copii altora ...
In grupul nostru era un tip politist care m-a facut mereu nebuna si inconstienta ca las copilul singur in camera sa doarma!
Am vazut pozele Olgutei de la mare, foarte frumoase!( v-ati luat aparat nou pana la urma?)
Si mi-am amintit ca nu v-am povestit ca Seb a mancat nisip cu lingurita!
Foarte bun!
Si a baut apa de mare cu lopatica! Si mai buna!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
am uitat sa va zic de Naty si Iulia!
Cica nu mai face febra, insa i-au facut un antibiotic foarte puternic.
Are o infectie severa insa nu se stie care e punctul de plecare!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
mihatp spune:
tuchi
eu am primit aceleasi opinii de la asistenta doctoritei lui Luca. inca in prima lui luna, asa ca nu-ti spun ce morcov mi-a plasat si cate indoieli a bagat in mine!!! ca n-o sa pateasca ceva... ca sunt o mama buna...
Olga, ce pofta mi-ai facut sa-l fad si pe Luca atat de fericit de balaceala!!! cat de tare s-a distrat zanuta!!! frumosi si relaxati!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
mihatp spune:
multumim de vesti. sper sa fie bine si acasa curand.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
mimonix spune:
Tiii ce repede ne-am autosesizat si eu si Miha....aveam mustele pe caciuli
, adica eu sigur ![]()
Tuchi bun nisipul cu apa sarata??? Buuuun! Am uitat sa spun ce tare m-a impresionat Sebul cum sta el la masa ca oamenii mari si papa cu furculita
Poate de mancat nu manca bine , dar se preface perfect ![]()
Olguselul dementiala Sku in slip
Si are ceva poznas in privire, zici ca imediat imediat face o traznaie noua! Ma bucur ca v-a priit
Arata bine si mami, ce costum de baie hotz 
Gata ...deocamdata ma retrag ca si-asa azi m-a cam mancat limba
Si totusi eu n-am mai pomenit copil infasat in secolul asta, asta ma scoate rau din minti ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
poze