Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

am revenit......

Am vazut poze superbe cu Sophie.....si cu apa turcoaz

Bubule de ce nu faci dulceata la masina de paine????

Miha.....scumpul de LUca cum dormea el in scaunelul de masina!!!!!

Lunyaparat de speriat cainii stiam ca gaseti la d-mail...au magazinul la Unirii vis-a-vis de gemeni.....intra pe site-ul lor www.dmail.ro

Adriutza...pupici dulci...chiar mi-era dor de tine!!!!!

Iulia sa te faci cat mai repede bine!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Mimo, Miha, eu sunt complet dusa...nu ma pot abtine, din pacate, la chestii d-astea eu am exemple multiple cu ciudateniile prietenei mele graviduta, care mai are putin si naste, in august...si a fost destul de neinformata si nici foarte receptiva la sfaturile mele, din experienta, si cred ca nu i-au convenit anumite chestii pe care i le-am spus, dar asta e!..acum, Doamne ajuta sa fie bine, sa nasca usor, cezariana probabil ca asa vrea, iar bebe sa fie sanatos...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai mai, mimo, ca n-am dat cu parul! POTI sa nu fii de acord cu o atitudine sau alta fara sa te culpabilizezi pentru asta. ideea e sa-ti spui parerea, nu sa o impui.
eu nu cred ca e corect sa nu spui nimic, ca poate lumea chiar nu a realizat ca nu e bine. daca e alegerea lor atunci o accept, e modul in care vor sa-si traiasca viata sau sa-si creasca copilul. cata vreme nu e un real pericol pentru copil. asta e deja alta poveste

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

luny, hai ca fara sa vreau am lansat tema zilei

si o las in aer ca am plecat la cumparaturi

-ici

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

POZE DE WEEKEND

Mergi la inceput

olga super pozele, parca-l vad pe Mufa cu pleosc! dar nisip, apa de mare, d-astea nu ati servit, doar piscina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ma bucur ca v-au placut pozicile noastre !

Luny, ce roade Mufa la maaaar Si cum arata tortuuura ! Am fost pe nisip doar in prima zi, luni, in rest numai la piscina. Eu nu pot sta pe plaja, la soare, daca nu intru in apa. Si cum marea era rece, nu era nimeni in ea ( deci nu eram eu sensibila ), piscina era pe plaja, cum ar veni, am mers numai acolo.

Mimo, ala e costumul de baie de balena de care ziceam acum cateva luni Hai, ma, nu iti inghiti cuvintele, eu sunt convinsa ca tu gasesti intotdeauna calea diplomatica de a spune ce gandesti. Mie imi e mila de finuta ta de mor gandindu-ma cum sta ea legata

Miha, asemenea. Mai ales ca iti e foarte apropiata, ii poti spune, folosind tonul potrivit ( daca nici tu nu esti diplomata...), ce gandesti. Daca nici cu cei apropiati nu mai putem fi sinceri...cu cine atunci? Pe net, anonime si impersonale de ce om da sfaturi mai lesne?

Raluca, da, cu siguranta ca toti gresim la un moment dat. Dar sa nu fii deschis sfaturilor ( sau poftim, dezbaterilor, discutiilor ), sa te superi pe un sfat spus din suflet si cu cea mai buna intentie...mi se pare prea mult.

Biata Iulia ! Davidutii ce or mai fi facand? Of, taare tare urat !

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna
Tocmai citeam micile "barfe" cu finutele si copilasii...pacat ca sunt asa unele mame...

Miha, am uitat sa te felicit, am vazut de pozele, dar neuronu' meu a uitat . Super arati in rochita neagra! se vede mult ca ai slabit! Si Luca e barbatel in camasuta

Am, vazut si pozele cu Clau si copilasii in Orasel si in parcul cu seminte pe jos Foarte frumosi protagonistii si Rebe in rochita aia cu floricele rosii e dulce foc!!!

Mimo, bravo pt. kg duse! S-o tii tot asa Teo a slabit?? Cu rufele, asa e, sunt alte pacate mai mari si vorba aia, spala masina, nu tu...eu ma abtin sa spal, chiar daca se strang...am si eu o groaza, abia astept maine sa le spal!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Olgule, corect, daca era apa rece, nu avea sens! ati scapat de macat nisip!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

nu are nimeni chef sa scoata doi copii nazdravani si plictisiti la plimbare???

sotul meu este absent, cica vine acasa cand poate( adik nu stiu cand!), astia se plictisesc, eu n-am stare de iesit afara...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput