Puiuti de Randunici 2008!! (277)
Raspunsuri - Pagina 19
tuchita spune:
Aoleu, ce mananca Mufa din mar!
Si ce i-a crescut parul de cand nu l-am mai vazut!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
Tuchi, eu nu ma bag!! poate ii vrea cineva si pe ai mei!
Eu am o mare problema, pentru ca eu nu am un parc langa mine unde sa ies singura cu ei...peste tot pe strazi e super soare, parcurile dintre blocurile de-aici sunt numai cu nisip si urasc! si sunt in soare
cat de dobitoci sa fie cine le-a facut???
Asa ca iesirea noastra de dimineata de fapt e la pranz, cand ma duc la piata, apoi il luam pe Vlad de la gradi si stam juma de ora in spatele blocului la umbra...iar in spatele blocului e parcarea, sunt tomberoanele si dude 

Urasc!!!!!!!
Nu am unde sa ies cu copiii...
Mda...
Am vazut pozele pleoscaite cu Sku, superbe! foarte frumos v-ati balacit acolo! Si imi place rau cum iti vine costumul de baie
, Olgule ![]()
L-am vazut si pe Mateiut si la iarba verde 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
numeioana spune:
Noi suntem acasica!!!![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
mihatp spune:
ioana
, cum sunteti? cum au iesit analizale?
puiutul
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade
numeioana spune:
Da, acum suntem bine. N-a mai facut caca de alaltaseara si nici febra... nu mananca decat sticksuri, lapte fara lactoza si mar copt, ca altceva nu accepta... dar macar e bine si incet-incet se va pune pe picioare. E vesel, alearga, se joaca, dar ameteste si cade in fund destul de des...
Nu a fost rotavirus si nici alti virusi la care i-au facut analize...zicea dr ca ar putea fi adenovirus sau cine stie ce alti coci-bacili sau nu stiu ce zicea ea acolo... Oricum regim, regim si iar regim pana isi revine complet... Analizele i-au iesit bine, cu exceptia VSH-ului, care i-a iesit 50-70, dar zicea dr ca pe fondul amigdalitei si a virozei e normal...trebuie s-o repetam cand si-o reveni complet.
Cuscra nu raspunde la tel...
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Mi-a scris Naty. Maine le da drumul acasa.
Ufff, am trecut si peste asta! Sper sa nu se repete, sa nu mai mergem niciodata la spital!
tuchita spune:
Buna seara!
Am fost in parc, m-am intors, era cam vant si Surubul in maieu...
Ioana, cand am plecat la mare erai in spital cu David cu amigdalita. Ati stat o saptamana???
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)

Ce bineeee! Sunteti bine, da?
mamica de
Sophie, 25 feb 2008