Puiuti de Randunici 2008!! (277)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Aoleu, ce mananca Mufa din mar!
Si ce i-a crescut parul de cand nu l-am mai vazut!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Tuchi, eu nu ma bag!! poate ii vrea cineva si pe ai mei!
Eu am o mare problema, pentru ca eu nu am un parc langa mine unde sa ies singura cu ei...peste tot pe strazi e super soare, parcurile dintre blocurile de-aici sunt numai cu nisip si urasc! si sunt in soare cat de dobitoci sa fie cine le-a facut???
Asa ca iesirea noastra de dimineata de fapt e la pranz, cand ma duc la piata, apoi il luam pe Vlad de la gradi si stam juma de ora in spatele blocului la umbra...iar in spatele blocului e parcarea, sunt tomberoanele si dude Urasc!!!!!!!
Nu am unde sa ies cu copiii...

Mda...

Am vazut pozele pleoscaite cu Sku, superbe! foarte frumos v-ati balacit acolo! Si imi place rau cum iti vine costumul de baie , Olgule

L-am vazut si pe Mateiut si la iarba verde

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Noi suntem acasica!!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ioana, cum sunteti? cum au iesit analizale?
puiutul

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

www.TickerFactory.com/weight-loss/wtM1xDP/] br / [img] br / " target="_blank">Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, Ce bineeee! Sunteti bine, da?

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Da, acum suntem bine. N-a mai facut caca de alaltaseara si nici febra... nu mananca decat sticksuri, lapte fara lactoza si mar copt, ca altceva nu accepta... dar macar e bine si incet-incet se va pune pe picioare. E vesel, alearga, se joaca, dar ameteste si cade in fund destul de des...

Nu a fost rotavirus si nici alti virusi la care i-au facut analize...zicea dr ca ar putea fi adenovirus sau cine stie ce alti coci-bacili sau nu stiu ce zicea ea acolo... Oricum regim, regim si iar regim pana isi revine complet... Analizele i-au iesit bine, cu exceptia VSH-ului, care i-a iesit 50-70, dar zicea dr ca pe fondul amigdalitei si a virozei e normal...trebuie s-o repetam cand si-o reveni complet.

Cuscra nu raspunde la tel...

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Mi-a scris Naty. Maine le da drumul acasa.

Ufff, am trecut si peste asta! Sper sa nu se repete, sa nu mai mergem niciodata la spital!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna seara!
Am fost in parc, m-am intors, era cam vant si Surubul in maieu...
Ioana, cand am plecat la mare erai in spital cu David cu amigdalita. Ati stat o saptamana???

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput