Tae Bo (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai raportez 30 min acum, ca n-am terminat cardio ca mi-au venit musafiri. Vreau sa mai fac vreo 20 min mai tarziu.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Raportul meu de azi e cam..lesinat. O jum de ora de badminton . Programul a fost facut pt o ora, dar fiind in aer liber, ploaia ne-a stricat planul . Mama si ce incalzita si cu chef de joaca eram. Si bine inteles, ca acum cand am ajuns acasa s-a oprit si ploaia

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

raportez si eu pe azi un basics de jum de ora si peste o ora jum de mers pe jos( nu-mi place sa merg mai mult de jum de ora pe jos, dar nu am avut de ales azi)...

hannen daca chiar vrei sa slabesti sunt de acord cu ce zice ramona..lasa prostiile si baga sport nene..pizza si inghetata o sa iti permiti sa mananci dupa ce ajungi la greutatea pe care o doresti

somn usor fetelor

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Nu v-am mai scris de vreo 3 zile. Nu am mare lucru de raportat. Abia aseara am reusit sa fac 50 min de fat burn cu toate ca am musafiri. M-am cantarit de dimineata . 64.8 Nu e o scadere mare dar a fost o saptamana total aiurea si cu mancarea si cu sportul.Si situatia continua ca nu prea pot sa imi fac sportul din cauza de musafiri.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata,
pe ieri raportez 1 ora de mers pe jos, dupa aia
acum ma bag la un aerobic, noroc ca e mai racoare azi, ca pana acum am murit de cald...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

raportez 40 minute de aerobic.
un w-e minunat tuturor!

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Raportez 30 min full throttle si 30 eliptica ... I feel good!
Week-end placut ... cu toate ca se anunta furtuni.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Buna, tuturor!
Am intrat doar ca sa va salut. Am revenit aseara, sunt rupta de oboseala si am o groaza de rufe de spalat. In plus, cand am intrat in casa am avut un soc: dupa 15 zile de absenta mi-am gasit bucataria )pe care am lasat-o luna) invadata de gandaci . Stau de 7 ani aici dar nu am vazut niciodata picior de gandac. Nu inteleg ce s-a intamplat. Si fiind si cu copii acasa..nu stiu cum sa fac sa dau cu insecticid. In fine..
Sper ca de maine ma reintalnesc cu Billy.
Felicitari fetelor care au slabit, am apucat sa vad pe prima pagina niste cifre de m-a luat cu ameteala.
Spor la exercitzii!
W - e placut!

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Unde ati disparut mandrelor?!
Eu am venit sa dau cu raportul, 40 minute pe bicicleta( 20/20) si 25 de Extreme, nu eram obosita dar nu ma sincronizam nicicum cu Billy, avea impresia ca misc cu incetinitorul. This it!
Sper ca sunteti bine toate si iesiti si voi la interval cu raport sau fara

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Eunice, macar cu tine sa ma sincronizez

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

pozne-npoze

Before you judge me, try hard to love me.

Mergi la inceput