Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 18
z333 spune:
offf doamneeeeeee..a murit micuta

..ma doare sufletul
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
marami spune:
O Doamne
eu deja sunt depresiva de cateva zile, ce kkt de viata, mi-e rau pur si simplu
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
z333 spune:
sunt distrusa..mai sa fac infarct de emotii cand au scos=o si chiar speram ca reusesc sa o resusciteze..ce rau a facut copilasul asta de a trebuit sa aiba asa o moarte?
am reusit in timp ce sapau oamenii astia sa fac un energise..as fi vrut si fat burn dar nu stiu daca mai pot
briza_marii spune:
Acum am dat si eu drumul la TV....In astfel de momente, chiar ca nu mai e nimic de zis
.
Dar e ceva ce nu inteleg: ala era un putz, nu? Cum a putut fetita de numai 2 anisori sa se catzere pe marginea lui? Sau era tubul direct bagat in pamant, fara sa fie ..nu stiu cum sa zi...asa ca un putz normal?
briza_marii
z333 spune:
mai din cate am inteles era un pic inalt..probabil s-o fi catarat pe ceva..am inteles ca scapase o jucarie si a vrut ea sa o scoata..nu stiu decat ca a fost lasata singurica in curte cateva minute si aia i-a fost fatal...dumnezeu sa o odihneasca acolo alaturi de ingerasi
z333 spune:
bun..deci raportul final pe ziua de azi...50 min de energise si 50 min de fat burn accelerator
..somn usor
]
Ramonika spune:
neata fetelor,
eu pe ieri raportez 1 ora de mers pe jos. atat... 
hannen - daca faci sport (aproape) zilnic cate o ora (intens), eu cred ca poti manca si o bucata de pizza si ceva dulce si tot sa slabesti. vezi exemplul lui lumi.
insa vei slabi mai lent si mi-e ca o sa te lasi pagubasa, pt. ca toate vrem rezultate rapide, peste noapte daca s-ar putea, dar fara eforturi... ![]()
asa ca daca vrei sa slabesti mai repede, eu zic sa lasi naibii dulciurile in primul rand si apoi pizzele si alte minuni din astea si sa te apuci serios de sport. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
saryta spune:
raportez 50 min extreme ... incep sa ma simt mult mai bine.
Spor in toate!
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
marami spune:
Dupa vreo trei ani am reusit in sfarsit sa recuperez bicicleta. Vin mai pe seara cu rapoartele.
Luminita, Hanen si fetele care-l plangeti pe MJveniti la separeu!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Luna1 spune:
Ieri raportez 50 min cardio. Azi fac mai pe la 8 (acum e 6 la mine) asa ca revin.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)