Tae Bo (4)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

pe ziua de azi nu raportez nimic..am dormit f rau aseara..nu am avut energie in mine de nimic azi..dar maine vreau sa fac si antrenam ce il aveam programat azi si pe cel de maine..si ca sa imi treaca tristetea de la comemorare o sa ma dreg bine de tot cu niste bacardi..somn usor fetelor..sa ne auzim cu vesti bune maine

R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart

Mergi la inceput

eleno dar tu ai mancat nu gluma..inseamna ca ai bagat si pentru mine de ai ajuns sa faci indigestie..lasa draga ca iti revii si maine recuperezi..hai sa te faci bine si maine sa semnezi condica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

baii gagix, vad ca v-ati prezentat toate cu scutire in seara asta... ce se petrece, e luna plina cumva?

hai, o data treaca-mearga de la mine, insa maine nu va iert...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Eu am bagat 30 min de Billy cu chiu cu vai. Mi-am downloadat boot camp basic si ultimate si nu stiu de ce dar nu imi plac asa mult ca si cardio de pe youtube.

Saryta sanatate multa printeselor.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba

eleno dar tu ai mancat nu gluma..inseamna ca ai bagat si pentru mine de ai ajuns sa faci indigestie..lasa draga ca iti revii si maine recuperezi..hai sa te faci bine si maine sa semnezi condica

Lumi macar de ar fi asa. Am mancat 2 felii, deci nici mult nici putin. Dar am mancat cu o poftaaaaa....
Azi sunt mai bine , sper sa da raportul diseara dupa ce vin de la munca.
Bravo fetelor care persevereaza.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

de la 2 felii elenuco...vai..eu am fost aseara la real si mi-am luat in prima faza o pizza dar nu m-am saturat si am mai luat inca una:)), dar sa dea dracu de s-ar lipi vreo indigestie de la pizza de mine...si mi=am luat baterie la cantar si cand am ajuns acasa primul lucru cantarul:)) aveam 52.7 :)) va dati seama cat am balotat ieri??..acum m-am urcat iar si lucrurile au revenit la normal 50.2 kg...pe la ora 15 ma apuc de antrenamente. azi vreau sa fac energise si fat burn..ca apoi tre sa gatesc si sa dezghet frigiderul

Mergi la inceput

offf vreau sa ma apuc de sport dar nu pot, ca-s cu inima cat un purice cu copilasul asta mic de a cazut in put..de la ora 11 sunt pe realitatea tv si au trecut deja 6 ore de cand copilul e in put..de 2 ore nu mai raspunde deloc..am niste emotii de nu mai stiu de mine...doamne ajuta sa traiasca biata copila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Salutare ... astazi sunt un pic mai bine si nu m-am lasat pina nu am facut cateva exercirii ... 35 min basic, mai mult nu am rezistat.
Fetelor nu va lasati - sus pe baricade!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Si eu raportez un amarat de basic..si ala doar 20min. Ma simt naspa rau de la caldura asta...Deja, de 2 zile, iau aspacardin si dim si seara, ca simt ca ma apasa rau pe piept. Ma oftic rau rau, ca inainte, dupa ce faceam exercitiile cu Billy, aveam asa o stare de bine (stiti voi la ce ma refer), acum imediat ce fac un pic de efort, simt ca nu am aer, si ca nu pot respira ca lumea .

Lumi eu nici nu am dat drumu la TV, nu am curaj. Doar citesc asa din juma in juma de ora, sa vad daca mai sunt ceva noutati despre fetita. Imi dau seama ca deja a trecut enorm de mult timp..si ca doar un miracol o mai poate salva

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Salutari calduroase de la puturoasa sefa!
Eu am reusit sa ma mobilizez si azi,in sfirsit!Am facut 35 de minute de Abs...cum naiba le zice ca nu vad pe coperta DVD-ului(e acoperit cu ceva in japoneza)
Nu stiu cum sa face ca pe mine mai mult ma dor(imi ard) picioarele,decit abdomenul Abia cind ajunge la partea pe podea incep sa simt ca lucrez si abdomenul.

Mey Lumi(si care mai aveti indigestii provocate de mincaruri )ca n-am apucat sa citesc decit putin pe pagina asta,eu am un tort in frigider si citeva cutiute cu inghetata,nush ce are soata mea ca in fiecare zi cumpara un cake sau ceva dulce.De pe 30 iunie cumpara zilnic cite doua tortulete mai mici,parca vrea sa-mi faca in ciuda
Dupa ce ca ma vede cum ma chinui nu ma lasa,ma ispiteste de numa.citeodata rezist!Citeodata nu!
simbata seara am calcat si eu strimb cu pizza,multa in rest rezist eroic la cake dar nu si la inghetata.Dupa putin sport am papat o inghetata mica,mica,parol!
Ce ziceti,am sanse sa slabesc?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Mergi la inceput