Tae Bo (4)
Raspunsuri - Pagina 20
Ele spune:
Gata, gata!
Eu alaturi de voi la raport: 40 min eliptica si 44 cardio.
Eunice bine ai revenit! si vrem poze de la mare. ![]()
Marami noi suntem amandoua si cu monti si cu billy. Felicitari pt kg date jos si la mai multe.
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
hello gagici...mai sa va zic ca nu stiu cum dracu am reusit dar am ajuns la 49 de kg..de mancat nu va zic, ca mananc ca o nesimtita si degeaba:))..acuma faza e ca multi sunt cu parerile impartite..al meu, maica-mea si inca cativa imi zic ca nu e bine, ca-s prea slaba totusi..altii ma lauda de nu se poate ..nu mai inteleg nimic
...na ca pun niste poze..nu-i asa ca nu's schiloada cum imi zic ai mei???
http://picasaweb.google.com/jasmine24/EuSaptTrecutaLaMuncaCicaAscultandMichaelSiFacandPoze#
R.I.P Michael!!! You'll always be in my heart
z333 spune:
raportez un focus on abs and glutes..desi al meu cand i-am zis ca ma apuc de billy, mi-a zis ca mai bine mananc niste ciocolata ceva si il las pe billy:)))...faza e ca direct la frigider dupa ciocolata si zmeura ma duc, ca imi permit acuma ce puii mei
...somn usor fetele
briza_marii spune:
Lumi ce Abs de fotomodeala ai
. Eu cred ca arati tare
. Dar, cred ca e de ajuns cu slabitul. Ca dupaia o sa arati ca Adam din laboratorul de anatomie ![]()
Eu vineri seara am fost in vizita, si acolo era un curent ca la balamuc, asa ca drept urmare...ieri am fost teapana de mijloc, am stat numai in pat..noroc ca a si poluat toata ziua, macar sa nu ma oftic ca nu m-am putut plimba
briza_marii
Ramonika spune:
lumi - arati bestial

Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ramonika spune:
raportez pt. azi 40 minute aerobic. 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
Ele spune:
Raportez si eu: 40 min eliptica si 30 min din ultimate ca atata m-au tinut bateriile. ![]()
Margelute
Elena & Denisa
NOI
z333 spune:
mai brizo sa mor de nu s-a terminat cu slabitul:))..acum astept baiatul cu pizza..
...ma bucur ca voi nu ma vedeti schelet, ca maica-mea e ingrozita..ea nu ma crede deloc ca eu mananc, zice ca fac foamea :))..deja m-a programat la o sedinta de bio rezonanta sau naiba stie ce fel de bio :))..dar ii fac pe plac ca na, e muma mea
..seara placuta sa aveti..sa vad daca azi dau raportul ca parca as cam chiuli ca vreau sa vad un film![]()
marami spune:
Luminita, pai tae bo faci cu noi in continuare, nu?! Doar trebuie sa te mentii![]()
Ele, eu am inceput cu tae bo si dupa vreo luna cand am vazut ca apr si rezultate m-am bagat si la monti, per total daca mai dau jos inca 2.300 se fac 10, cam prea repede in mod normal.
Hahaha...era sa dau drumul la mesaj, am uitat de ce am venit
raportez si eu 30 minute Amped Core Express, deocamdata doar 10 de bicicleta ca a vrut pitica de mancare, si multa moonwalkuiala![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
pozne-npoze
Before you judge me, try hard to love me.
z333 spune:
mai gagici normal ca merg cu tae bo in continuare, dar azi fac pauza ca am un burtoi de la pizza si bere de nu pot sa ma mai misc...asa ca, somn usor si ne auzim maine cu raportul