Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)
Raspunsuri - Pagina 19
karligutza spune:
urez si eu bun venit ancutei! ti-am vazut feciorul si pozele mai devreme decat am avut eu senzatii tari cu adeluta si m-am bucurat sa vad o gramada de locuri frumoase.. undeva la mare f.frumos (unde?) undeva la iarba verde foarte frumos iar, cu o padurice in zare (unde?) si tot asa.. sunteti si voi plimbareti?
si mai am sa va spun ceva ca n-am apucat de la pranz incoace cand mi-a dat alina.a un sms in care mi-a spus ca au aparut ceva probleme si nu o externeaza azi, ci maine! SANATATE MULTA ALINA! Nici nu-mi inchipui cum plange Elisa.............
sa speram ca tine pentru ea vreo "promisiune" de genul "mami a plecat putin si iti aduce o jucarie, o smecherie........"
asteptam cu totii sa te intorci cu bine acasa!! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 
cafera spune:
Ancuta, bun venit, m-am tot delectat cu pozele voastre

Sa va traiasca minunea!
Alina, sanatate multaaaaaaaaaa!
nma spune:
Ancuta bine ai venit! L-am trecut si pe strumful tau in listuta. Am facut cunostiinta cu voi din poze. O familie frumoasa.
Karli nu pot sa iti dau nici un sfat. Si domnisorica mea plange dar macar nu vomita. imi pare rau ca nu mai am rabdarea pe care o aveam cand avea Aleax 2 ani. Pe mine Alex m-a scos ieri din sarite rau de tot. Am vrut sa il bat. El nu prea stie ce inseamna bataia. Pana la urma m-am calmat eu dar i-am sters toate programele cu desene.
Alina multa sanatate. Mi-am tot propus sa te sun dar am avut o zi nebuna rau.
Am scris telegrafica cai trebuie sa culc pustimea. Pup toata strumfaria
nma spune:
Si pt ca inca suntem in 1.07 ii urez si eu "La multi ani!" lui Doru Andrei, pui mic de Mioara2004.
Luna1 spune:
Salutare strumfi!
In primul rand si cu scuzele de rigoare pentru intarziere La multi ani Filip, Vlad, Dodo, Matei si Doru! sa fiti mereu la fel de iubiti ca acum, si la fel de frumosi la suflet.
N-am mai trecut pe aici pentru ca la noi este cald si frumos, cam 33 grade zilnic, asa ca le petrecem ori la padure, ori la piscina, ori la zoo, pe unde apucam, iar seara practic Tae bo la greu si tare mult imi pace, ma simt extraordinar (desi ma dor muschii pe ici pe colo insa cica no pain no game! deci e de bine).
N-am citit nimic din urma asa ca imi cer de pe acum scuze ca nu raspund la nimic, revin cand am timp.
Va pooooooooop (cum zice Lis).
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
monicabo spune:
Doru
Ingrid!
Cristina, pe cand o revedere prin parc?
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
karligutza spune:
da, nico multumesc de ganduri; chiar eram o caruta de nervi in dupa-amiaza asta; in mod normal o cam las sa faca ce vrea, nu ma enervez pentru prostioarele pe care le face; chiar o las sa faca prostioare cand deja eu le anticipez, dar azi ce mi-o fi venit si mie sa nu o mai las nu stiu, oricum bine am facut pana la urma pentru ca m-am hotarat sa ii las calculatorul deschis doar dimineata, pana la somnul ei de pranz.. cand o vad ca se incepe a matzai de somn, ii scot cablul de alimentare si intr-o ora si ceva laptopul se va inchide... metoda e cam radicala, dar macar atunci eu nu voi atinge laptopul direct si vazandu-mi de treaba o sa o pacalesc ca s-a stricat si ca nu stiu sa-l repar, ca il asteptam pe tati!
vad eu, oricum, ideea e sa ii creez din asta un obicei ca pocoyo-ul ei mult iubit se mai si termina, dar ca a doua zi il vede iar!
urez si eu
lui DORU ANDREI strumful nostru sarbatorit pe 1 iulie caci poate mamica lui Mioara de la Cluj ne mai citeste chiar daca stim ca nu a mai dorit/putut sa scrie... poate s-au linistit apele in familie si or fi disparut si "spionii" din jurul ei.... Mioara un
si o
!!!!!!!!! Poate ne mai faci vreo vizita cat de scurta cu niste poze macar.
si inca o urare ca deja suntem in 2 iulie (chiar daca in USA mai trebuie sa treaca cateva ore),
scumpa si dragalasa Ingridutza!!!!!!!!!!!! Sa fii sanatoasa si mereu frumoasa! Mamicutza Cristinutza sa fii si tu sanatoasa sa te bucuri alaturi de sotior de minunea pe care o tii in brate din 2 iulie 2007 incoace! Cu ce va mai ocupati? Ce mai cititi? ce mai invatati? Ati facut tort pentru aniversare? sau nu a fost faina buna decat pentru bataia cu faina prin bucatarie?
hai sa ne mai povestesti din nazbatiile Ingridutzei! caci altfel eu imi imaginez orice ![]()

zzzzzzzzzzzzzzzz
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Luna1 spune:
Am incercat sa citesc din urma si am dat peste vestea Alinei care ma- ravasit total. Nu stiu ce sa zic decat ca ma rog pentru voi si imi pare nespus de rau ca a trebuit sa treci prin asta...
La multi, multi ani Ingrid. Cristina sa-ti traisca printesa si sa ramana mereu la fel de superba in toate.
AM vazut multe poze, cu Jadi si familia, cu Adeluta la ziua lui Dodo, cu Anya si Arina, cu Deni, Cu Matei de Simo, sper ca n-am uitat pe nimeni.
Am fugit ,va pup.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
oaana spune:
Ancuta,bine ai venit printre noi.Sunteti o familie frumoasa
La multi ani Doru-Andrei si Ingrid!!!!
Mioara ce mai faci,dar puiul tau??
Rodica,ceva asemanator pateam eu cu Aaron,dar el nu vomita ci se dadea cu capul de parchet,ajunsese sa nu se mai controloze,se dadea automat pe spate oriunde,grsie,terasa,etc
.Am adoptat toate metodele,pana la nana la funduletz,cred ca nimic nu a avut efect,doar ca acum nu mai face asa...s-a potolit singur.Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau.Cunoasteam un tatic al carui baietel ajunsese sa speculeze totul prin spasmul hohotului de plans.Stiu ca intr-o astfel de criza,l-a certat tare,i-a dat cateva la funduletz si gata..nu a mai facut de-atunci.Acu,poate ca tu ai aplicat destule metode si poate ca Adeluta are o personalitate multttt mai puternica.
cristina26 spune:
Este 12:30am si eu nu am somn nici macar un pic. M-a apucat asa o nostalgie... acum 2 ani a fost cea mai frumoasa zi din viata mea, iar acesti doi ani au fost cei mai minunati ani pe care i-am avut pana acum. Ma uit la Ingrid si simt cum mi se umple sufletul de bucurie... atat de multa bucurie incat imi dau lacrimilie. Ma simt atat de implinita, de norocoasa, de binecuvantata de Dumnezeu.
In fiecare zi face cate ceva atat de dulce, ieri dimineata de ex. eram jos ma uitam la un film iar ea cu tata ei erau in bucatarie gateau. Am vazut-o asa mica pe la jumatatea scarilor strigand: "mommy come on and eat eggs and bacon" fug ca s-a trezit. va pup
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank">Ingrid citind
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul