Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

stefania, nu manca al meu d'astea!!!!!!!!!el e roman d'ala veritabil, care mananca ceafa la gratar cu piure in loc de fructe de mare cu..........paste! lui tre sa-i face ceva gustos, cu sos, cu cartofi.........nu mananca paste, mazare, fasole, peste, dovlecei......... e ciorbar si felu' doi ceva cu carne si piure...........

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Mycky noi nici nu mancam felul doi iar ciorba de vreo 2 ori pe luna. Legume la greu, orez, paste, nu prea multi cartofi eu sunt singura care mananca piure. Carne aproape mereu de pui mai rar porc. Peste macar o data pe saptamana. Sa vezi ce fericita e Catarina cand ii dau castravete sau morcov zici ca i-am dat inghetata si prajituri :)

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Nu ma mai fericiti ca sunt plecata, pentru ca motzai inca acasa. Am avut "treburi" pana spre dimineata si am dormit neintorsi pana spre pranz, ca doar e concediu si oricum suntem frantzi dupa ce am umblat atat prin desenele animate si pe urmele muschetarilor. Asa ca am luat micul dejun la 12, am baut sampanie cu sotul dupa ce am chiftelit , el s-a instalat la un alt somn ca sa-l pot exploata si plecarea...pe maine. Ideea e ca deja avem alt traseu
Va pup si...astept intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

Buna,

As vrea sa-l inscriu si eu pe Vladimir al meu pe listuta de capitol: Stan Petru-Vladimir 31.07.2007.

de acum incerc sa citesc sa fiu "la zi".

Pupici.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

bine ati venit ancuta!
si eu m-as plimba dar a secatuit buzunarul si suntem la "strictul necesar"
io azi gatesc ciorba de pui si mancare de pastai.
fug,zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

buna ancuta!!!! ia fa o scurta prezentare a strumfului din dotare, cu poze si tot tacamul. hehe.una din fetele care se ocupa cu "organizarea" o sa te puna in lista...........

cafera, da' ce enigmatica esti!!!!!!! nu te intreb unde pleci ca pana diseara se schimba traseul si tre' sa vi cu corecturi

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Buna,

As putea sa vorbesc despre el o zi si o noapte, dar incerc sa fiu selectiva ....
Are aproape 2 ani, face lucruri dar nu vorbeste, iar daca vorbeste spune cuvintele stalcit: go inseamna noroc (noroc cu paharul, noroc daca stranuti); spune padon daca trage un part sau daca "scoate aerul" - cateodata le spune si altora, pe strada, in parc ... Nu face inca la olitza, dar nici noi nu ne-am stresat pe tema asta. Daca nu obtine ce vrea si cand vrea avem parte de "maraituri" studiate parca ar fi absolvit cu merite facultatea de teatru :)
Doarme singur in patutul si camera lui si dupa-amiaza si seara. Mananca aproape orice ii dai. A supt tzitzi pana acum vreo saptamana, cand a inceput sa "caute" din ce in ce mai rar si probabil ca s-a si terminat "rezerva federala". E un mare mancator de iaurt, inca de la 7 luni cand i-am dat prima data.
Merge la "gradi" la grupa mini de la inceputul lui iunie, dar s-a tot imbolnavit si mai mult a stat pe acasa, unde il ingrijeste mamaia lui (mama sotului meu).
Despre noi, parintii lui, Ancuta si Sorin - ne consideram niste parinti relaxati, fericiti ca avem un copil sanatos - racelile si virozele inerente varstei nu se pun la socoteala, incercam sa nu-i ingradim libertatea, asigurandu-ne ca e totusi in siguranta.

Uitasem de poze: www.flickr.com/photos/ancuta

Ma opresc aici sa nu va plictisesc, eventual dezvoltam pe parcurs.

Pupici.

Ancuta

Mergi la inceput

Multumesc de primirea calduroasa.

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

ancuta ai un baiat tare simpatic,care face exceptia de la regula si seamna cu tati,am vazut poze..bravo ca sunteti relaxati,se vede pe voi si pe copil,aveti niste reusite cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele

am niste nervi de abia pot sa mai stau intr-un loc... imi vine sa plang de nervi si asta din cauza copilului, va vine sa credeti? m-a enervat adeluta! na ca acum imi vine a rade uitandu-ma cum apare scris "m-a enervat adeluta" cand stim bine ca adeluta n-are decat aproape 2 ani! .... offfffffffffff, ce m-a enervat! e ceva de neconceput fetita asta.... plange pana vomita! de unde e plecat drama ei? de la pocoyo ca i l-am inchis fortat si am (vrut practic sa o determin) determinat-o astfel sa faca nani de pranz abia la ora 18... ii era somn de la ora 13-14, insa proasta am fost eu ca nu i l-am inchis pe pocoyo la ora aia! acum na, am obligat-o cica sa se culce inchizand pocoyo si punct. A inceput plansul, urletele, vomatul, eu tipatul, m-a scos din pepeni! ii spuneam intruna "termina, termina adeluta!", iar ea si mai tare! in fine, m-am calmat eu prima, ea a doua.... a adormit intr-un final dupa ce a mai scancit ca vrea pocoyo dar vazandu-ma de-acuma suparata pe ea ca a vomat, a facut mizerie pe parchet, iar eu am sters pe jos sub ochii ei mirati si cuminti deja ca m-a suparat.. a incetat si cu scancetele.... nu mai stiu ce sa-i mai fac sa inteleaga ca plansul exagerat al ei duce la voma! bineinteles ca daca nu o cert in timp ce face scandal, face si mai tare, daca o ignor, face si mai tare, daca plec pe hol si inchid usa, face si mai tare.... deci nu am ca solutie decat sa o las sa vomite si eu sa nu ma mai framant, dar nu pot! cand vad ca plange pana vomita mi se face parul maciuca!

acum doarme, iar eu incerc sa ma calmez caci chiar sunt foarte suparata pe toanele astea ale ei!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput