Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza...............
celor proaspat revenite din concediu .....sa va fie de bine!
celor care pleaca.....vreme buna!

alina.a, te asteptam cu drag printre noi!!!!!

ioanaiub, te astept cu poze.ma bucur ca v-ati simtit bine in vacanta!

sunflower, zici ca a dormit cu olitza? foarte tare. cum s-a acomodat? mai sunt probleme plangacioase?

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

hei, mickidutzo...Denis a adormit cu oitza me-he-he, nu cu olitza. cred ca s-a adaptat destul de bine, plange cand il las, inca...mai ales ca o saptamana si jumatate nu a fost la cresa, dar se linisteste imediat. azi l-am pandit pe geam si statea pe un scaunel la masa cu o alta fetita, care ii spunea cine stie ce minciuni de-ale lor. era cuminte si nu mai plangea, asta la 5 minute dupa ce l-am lasat.
sper sa nu mai avem episoade din astea bolnavicioase, macar nu asa serioase.
da va fie de bine vacanta pe care ati avut-o ioanaiub, cafera, musso si care ati mai fost plecate.
drum bun karli, racoare la mama in curte si destrabalare placuta adelutzei in picioarele goale. pe la Piatra nu vii?
Ghinetz, esti bine? ce mai faci? ce fac baietii tai frumosi?

revin mai incolo...o zi buna!

poze noi
Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sunflower1979

hei, mickidutzo...Denis a adormit cu oitza me-he-he, nu cu olitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetelor

Va dau o

Simo sa iti traiasca flacaul sa fie sanatos si fericit !!! E frumusel foc

Alina.a

Sunflower ma bucur ca nu mai e asa de greu ca la inceput si ca nu maiplange. O sa vezi in curand o sa vrea el sa mearga. Asa e Catarina acum. Vrea la copii sa se joace iar cand pleaca se duce si ii imbratiseaza. se agata de piciorul meu si spune mandra: min mor (mama mea)

Carla
ma bucur ca Larisa e o mancacioasa si ca Sby s-a adaptat asa de bine noii situatii.

Cafera
vreau chiftelute!!!

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

stefania,cred ca, din pacate, cafera si-a luat toate chiftelutzele si a plecat la picnik.

dati-mi si mie o idee pt mancare, felul 2. ceva usor de pregatit, gustos.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata!

Bine ati revenit, Cafera si Ioanaiub! Bine ai plecat Cafera, ce te mai plimbi!

Michi, ce zici de niste chifetele cu sos?

Cristina, te intrebam de intravenos pentru ca se pare ca e metoda cea mai sigura ca antibioticul sa ajunga acolo unde este nevoie. Stiu ca e chin mai mare cu branula si mai ales ca doctorii din provincie privesc branula ca pe un lucru rau dar din experienta e mult mai bine tolerata de copil si nici nu creeaza aceea fobie de injectii. Vlad a avut cateva experiente de acest gen si s-a comportat foarte bine, branula nu s-a infectat si nici nu au pleznit venele. Cert e ca la temperatura foarte mare e mai greu de pus, de obicei se face dupa ce temperatura a scazut. Deci aveam doar o curiozitate, nici la Braila nu sunt mai breji decat cei de la Piatra Neamt!

Am uitat sa ma laud ca de luni am inceput serviciul Si de azi am inceput luna nebuniei, alte inchideri, alte situatii, m-am saturat .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alina, nu am cuvinte...
Te asteptam cu drag.

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 9+

Mergi la inceput

jadi, buna idee, sa stii! pun la ele niste piure si fiimiu o sa fie de-a dreptu incantat.. spor la situatzii!
chiar ghinetz pe unde o fi???????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Jadi,ai dreptate cu branula,uite Aaron o are de 6 zile,sper sa mai tina,dar nu se compara cu a-i impusca fundul cu injectii,mai ales ca ce face Aaron dor rau tare,de aceea dr de la Iasi mi-a zis sa i se faca numai pe branula.

Mihaea eu ma gandesc sa fac o pizza,deocamdata fac o ciorba de cartofi cu legume...pe weekend e posibil sa va alint cu niste prajituri virtuale super.Si mai vreau sa va arat ce am pozat eu in natura,dar trebuie sa descarc

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

stefania,cred ca, din pacate, cafera si-a luat toate chiftelutzele si a plecat la picnik.

dati-mi si mie o idee pt mancare, felul 2. ceva usor de pregatit, gustos.....

Mie la ora asta mi-e pofta de zacusca.
Micky salata de paste cu ou, ton, boabe de porumb si putin ulei de masline. Pitica mea adora. Si e usor de facut fierbi pastele (oricare), fierbi 2 oua si cand sunt gata amesteci pastele cu oul, tonul in apa (conserva eu pun una) si porumbul. E voila e gata

Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput