Strumfi de 2 ani! La multi ani! iul-aug 2007 (147)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata fetelor.
Bine ai venit ancuta. Ai un strumf tare frumos.
Carla, sa inteleg ca pana la urma te muti la mare??? Yuppppyyy Vin si eu in vizita.
Alina te asteptam cu drag sa ne scrii, atunci cand te simti in stare. Din nefericire stiu prin ce treci. Sora mea a pierdu 3 copii, asa ca si acum nu are nici unul. Primul i s-a provocat nasterea in luna a 5-a, al doilea s-a orpit din evolutie in luna a 3-a, iar al treilea, anul acesta in ferbruarie, s-a nascut la 8 luni si a trait doar o zi. Macar ultimul l-a vazut si are si un mormant, unde sa-l planga.
Dar sa trecem si peste asta, Dumnezeu de da putere sa trecem peste toate.
Vreau sa urez si eu La Multi Ani! tutror sarbatoritilor de zilele astea. Daca intru rar, nu pot sa urez zi de zi. Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari si cuminti.

In alta ordine de idei vreau sa va invit si eu strumfii la petrecerea Cristianei. Am facut deja rezervare la McDonald Brancoveanu (langa Oraselul Copiilor), sambata 1 august ora 10:00. Va asteptam cu drag. Va rog cine vrea sa vina sa-mi trimita un PM, ca sa pot face o lista cu numarul de invitati. Trebuie sa ma duc intr-o saptamana sa iau invitatiile si sa stiu cate cer. Va asteptam cu drag.

P.S. Asta ca tot s-au facut la mine la servici liste cu cei care zboara din firma. Asa ca o sa vad daca petrec inca salariata, sau poate somera.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

LA MULTI ANI INGRID! Cristina sa iti traiasca frumoasa printesa. imi place tare mult cum povestesti de ea .
Karli cand era Alex mai mic nu reuseam sa il iau de la tv decat daca opream tensiunea. A mers o perioada scurta ca s-a prins copilul (imi aprindea becul) asa ca am trecut la oprit semnalul tv din doza de la intrare in apartament . Si acum ar sta la desene non stop. Eu sunt destul de rea cu el si nu il las mai mult de 30-40 de min/zi. accesul la calculator e destul de restrictionat. Mi-a sters vreo doua proiecte si m-am lecuit. I-am luat laptop broscuta dar i se pare depasit (am mai dat si 200 ron pe el).
Zilele trecute imi spunea sotul ca nu credea sa fie un copil mai incapatanat decat Alex dar a descoperit ca Andra il depaseste . Acum eu iau partea buna a lucrurilor si ma gandesc ca asa nu ne vom plictisi. pacat ca nu gasim rabdare de cumparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

LA MULTI ANI Ingrid!!!!!!!!

alina.a, sper sa se rezolva toate problemele si sa te intorci acasa cat mai curand!

karli, ce sa zic.........sper sa-i treaca perioada asta nervoasa! si andrei ma enerveaza cateodata....da' rau! stiu ca e mic, si ca nu stie ce face, dar ma aduce la disperare! ca de exemplu ieri.....cand n-am putut sa fac o miscare ca era numai dupa fundu' meu si pt ca n-am vrut sa-i dau sandalele cu care iese afara, pe care le "exilasem" pe frigider , a urlat, fara exagerare, o ora!!!!!! n'a dat la ratze, da' nici mult nu mai avea.......

ancutza,imi place despre voi.... cred ca sunteti de departe cei mai calatori posesori de strumfi!
...eu cu vechea mea frustrare ca sotzu e mai sedentar.............da' tre sa ma plang si eu undeva, nu???????

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

arhdi, sper sa nu fi pe lista! stiu cum e............uite concedierea......... nu e concedierea............

karli, n-ai plecat inca???????????????

*"Europa sa ne ierti....astia-s singurii experzti!"*

Mergi la inceput

Schimb capitolul

Mergi la inceput

capitol nou aici

Mergi la inceput