Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2
Raspunsuri - Pagina 13
papanash spune:
va urez un weekend frumos si linistit. Incepe o mica (sper) furtuna.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Suntem mai bine, multumim. Alex a scapat fara antibiotic, nu o mai doare gatul si nu mai trece de 38. Tati in schimb e rau de tot, azi l-am bagat pe dexametazona ca nu poate trage aer de la gat si de maine ii fac aerosoli.
El ia si antibiotic, evident.
Andrei e mai bine, a fost tare bine dispus dupa-amiaza asta. A inceput sa se miste mai lejer, dar isi mai fereste pieptul cand se arunca. Are si 2 mici vanatai, probabil o sa ii treaca. M-ati cam panicat cand ati zis de infectii de la lovituri, i-am luat temperatura si e ok. Sper sa nu ia si el de la bolnavii mai mari.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Roxana_G spune:
Citesc cu mare interes de cateva zile discutiile despre gradi. Pe alocuri mi se strange inima cand citesc de pui plangand, alteori ma gandesc ca o sa uitati asa repede momentele astea. La BB2 nici nu o sa va mai amintiti. Nu am intrat in discutii pentru ca noi nu am inceput gradi. Mi-ar fi usor acum sa dau sfaturi sau sa vorbesc din pozitia parintelui care a mai trecut prin asta, dar fiecare copil e unic si nu stiu ce ne rezerva si noua viitorul.
Tot ce pot spune este ca eu voi persevera, indiferent de protestele lui, pentru ca nu e alta cale. Dar ma astept la plansete, si treziri noaptea, si refuz de a merge acolo. Asa cum a fost si la Alex. Si nu vreau sa va sperii, insa la ea a tinut 2 ani. Prima data cand a mers fara sa comenteze avea 3 ani jumate si ne mutasem la gradi din Pipera.
Oricum draga de ea spera la vacanta acum, si se cam vaicareste si acum ca ar sta acasa, insa nu am ce face cu ai mei plecati. Iar cu bona nu ii pot lasa, ce debandada a fost si azi...
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Bine ati revenit Teo si Erina! Vazut cu invidie pozele Erinei. Tare frumos, cred ca a fost excelent pentru toata lumea. Astept si povesti, stiti ca mie imi plac mult.
Rox , mamica
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash Ramonaiani, pai daca-i nevoie nu se poate trimite insulina din tara ? sau acolo nu gasiti ? |
...Oricum, in 3 saptamani TREBUIE sa vina flacaul!
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40
sim_stoian spune:
Pfiii, v-am gasit pe pagina 2!
Eu nu am nici o noutate, am citit in mare ce s-a scris, dar nu am avut cand sa raspund. Vorba Martei, o sa ne odihnim la pensie
. Tot citind pe aici de bb2 parca m-a luat si pe mine dorinta sa marim nr de membri ai familiei, dar chiar nu vad o iesire din situatia in care ne aflam cu mutarea ca sa putem sa facem pasul. Mai stau in expectativa nitel, sa vedem ce se intampla.
Mari, punem majoretele la treaba, poate se indura baiatul

Rox, sanatate multa tuturor! Sper sa se faca bine cu totii cat mai repede. Nu mai am nr tau de tel cel nou, poti sa mi-l trimiti pe mess, te rog?
celor care si-au sarbatorit ziua de nastere intre timp
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Erina si Teo, bine ati revenit din concediu. Am vazut pozele, mi-au placut tare mult. Le astept si pe ale duamnei Teo.
Ma duc la nani, sunt cam daramata. Ne-a mai prins si furtuna plecati pe la Real in Berceni si ne-a facut varza, asa ca nu-s in cea mai buna forma.
Jurnal de calatorii
ramonaiani spune:
De vreo ora jumate contorizez contractii regulate, dureroase, la tot 10 minute. Asa ca o sa imi iau boccelutza si ma indrept spre spital...
Multam mult pt majorete, se pare ca si-au facut datoria
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40+1
adimercedes spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani De vreo ora jumate contorizez contractii regulate, dureroase, la tot 10 minute. Asa ca o sa imi iau boccelutza si ma indrept spre spital... Multam mult pt majorete, se pare ca si-au facut datoria .Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb 40+1 |
Ramonaiani, yupiiiii!!!! Hai Mariana!!!! Hai frate de Eliza!!!! Nastere usoara si rapida!!!

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." --- Albert Einstein
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa 01.10.2007
Samburel' 17.10.2009
devylla spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani De vreo ora jumate contorizez contractii regulate, dureroase, la tot 10 minute. Asa ca o sa imi iau boccelutza si ma indrept spre spital... Multam mult pt majorete, se pare ca si-au facut datoria .Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb 40+1 |

Hai bb de ramonaiani!!!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.
siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)