Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Mamici,pun link aici pentru toata lumea: http://picasaweb.google.com.au/Dragoidaria/TurciaIunie2009#

Sper sa nu fi scapat prea multe poze numai cu sotul ca mi-a atras atentia. Teodora, nu am pus prea multe cu Mihnutu pentru ca nu am cerut acordul tau. Apar finutii vostri in poze in care e si Daria si citeva poze de grup.

Cum s-a readaptat Mihnea? Daria doarme de vreo 3,5 ore...

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Sa va fie de bine vacanta!Poze extraordinar de frumoase,se vede ca v-ati simtit bine!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Erika n-a avut nici afte,nici herpes...a facut un mucegai(ca sa traduc asa brut) ceea ce imi seamana cu candida bucala mie,cautand si pe net imaginile erau asemanatoare cu ce avea ea in gurita.
In fine...intr-o zi am scapat de probleme,am primit unguent si s-a rezolvat.Doctorul m-a intrebat daca mai folosim suzeta,i-am marturisit ca da...cand facem nani,mi-a spus ca asta este o cauza...si are dreptate...caci sincer,spre rusinea mea eu nu am avut grija sa ii sterilizez suzetele ca alta data...si cum ea stie pe unde le punea si pe unde le scapa....

Pana acum doua zile n-am avut nici un succes inregistrat cu olita...insa de atunci ma anunta cand face kk si "fugim" impreuna la oala.Cred ca a facut un pas mare si important si eu nu mai pot de fericire.Sper sa o tina totusi sa nu renunte.

Roxana sanatate puiutilor!Imi pare rau ca Andrei a avut o asa cazatura

Gata eu am fugit..azi chiar daca e sambata am o zi plina la birou.
Un week-end frumos

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!

Mariana,nastere usoara!!! Roaga sotul sa posteze vestea minunata, sa ne bucuram si noi!!!

Multumiri pentru aprecieri la pozele noastre.
Bernix, ai dreptate, realitatea nu e atit de rea. Trebuie sa multumim Domnului pentru ce avem si sa ne bucuram si de lucrurile simple. Mie nu imi place ca suntem singure aici cea mai mare parte a timpului. In rest totul e OK. Ieri dupa-amiaza am fost toti trei in Moghioros si a fost tare frumos.
Bernix,concediu frumos, sa va distrati peste tot pe unde mergeti. Degetica va fi cea mai cistigata pentru ca va va avea pe amindoi linga ea. Daria a evoluat foarte mult si s-a simtit grozav linga noi amindoi.

Simona, si eu astept pozele Teodorei. O sa vedeti ce bronzetel si frumos e Mihnea!!! Eu am inceput un album cu pozele cu ei, cind il termin daca e de acord pun si eu link.

Devylla, e super Erika cu evolutia la olita! Subarashi!!! Trimit pupici frumoasei. Cred ca acum e si mai vorbareata!!! Ma gindeam ca acusi e aniversarea ei de doi ani.

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

De vreo ora jumate contorizez contractii regulate, dureroase, la tot 10 minute. Asa ca o sa imi iau boccelutza si ma indrept spre spital...
Multam mult pt majorete, se pare ca si-au facut datoria .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40+1

Ti-am zis eu ca nasti sambata! Nastere usoara si BB sanatos! Te pupam tare.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonaiani

De vreo ora jumate contorizez contractii regulate, dureroase, la tot 10 minute. Asa ca o sa imi iau boccelutza si ma indrept spre spital...
Multam mult pt majorete, se pare ca si-au facut datoria .

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40+1

Nastere usoara si bebe sanatos. si refacere rapida

Betty78 20+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

nastere usoara Mari si refacere super rapida

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Erina, nu vrei sa ne povestesti mai multe?

SabinaY, multa sanatate Erikai, cred ca e tare neplacut cu bubitele in gurita.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Nastere usoara si bebe sanatos!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

nastere usoara si un bb sanatos

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

‘neata fetelor!
Mariana, nastere usoara, fecioras sanatos,frumos ca mamica lui si papacios! Asteptam cu emotii vesti de la voi!
Papanash, te rog sa-mi spui si mie pe unde vine ferma asta de animale, ma tenteaza sa-mi fac si eu un abonament la dozator!
Rox, sanatate multa si refacere rapida baiatului cel mare si succes la operatie tatalui. Sunt sigura ca va fi o reusita si curand va fi alaturi de cei dragi lui!
Roxali,
uite aici!
Nu este cine stie ce, dar stii cum este,orice success al celor mici este prilej de lauda pentru parinti!
Erina ,am vizionat si eu pozicile. Sunteti toti minunati,se vede ca v-ati simtit acolo ca acasa.Peisajele sunt superbe,iar conditiile oferite de gazda au fost intr-adevar la inaltime! Sa va fie de bine si poate repetati mai des izprava! Mi-a placut foarte mult de voi aici!
Devylla,felicitari domisoarei cu ochii migdalati pentru operatiunea olita!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput