Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2
Raspunsuri - Pagina 15
ANDREEA11 spune:
Erina f frumos concediu. Am si eu o intrebare, cum era colacul Dariei??? Era din acela cu loc pt picioare????
Valentina multumesc pt incurajari
luy spune:
Haide Mari ! 
Nastere usoara, un bebe sanatos, surioara intelegatoare
si refacere rapida !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
gabitz78 spune:
haide bb, apari odata!
daca ai sti cate persoane te asteapta....
mariana - nastere usoara, bb sanatos si refacere rapida.te asteptam cu drag si cu vesti.

luy spune:
Erina si Teo, bine ati revenit ! M-am uitat cu jind la pozele voastre minunate si m-am bucurat ca v-ati simtit grozav !
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxali spune:
MARI NASTERE USOARA SI BB SANATOS!
Erina vazut poze...frumos pe la turcaletzi...v-ati balacit(numai la piscina?) si ati mancacit numai bunataturi aspectoase...am admirat si silueta ta...cred ca mergeai la sala ptr tonificare , nu ptr slabit
tot branzici v-ati intors??
Erina papa paste?
Devylla pai ai o adevarata domnisoara...bv voua
Valentina sant adevarate vedete
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Erina spune:
Cecilia,Valentina, Luy, Andreea multumim!!!
Andreea colacul era pentru 9-10 kg,se bagau picioarele iar Daria a fost in super siguranta in el tinind contca s-a aplecat in fata sa ploscaie apa, a "pedalat" pina a ajuns la jucarii si s-a bitiit mult in el. A costat vreo 20 Ron (la magazinul de la hotel erau cu 30 de euro) si e luat din Carrefour.
Luy, acusi e aufust si vine si rindul vostru sa va relaxati la Lindau.
Valentina,multumim.
Roxana, am sa scriu povestea sejurului (intotdeauna scriu un jurnal) si am sa o pun pe mailul comun. M-am gindit ca se stie sistemul ultra all inclusive si nu ar fi interesant pentru nimeni.
si sanatate accidentatului dulce si printesei.
Teodora imi e foarte dor de restaurantele a la carte. Astazi am mincat 4 persoane asta (steak argebtinian, frigarui si friptura de oaie, mamaliguta si legume la gratar, 2 tiramisu, un capuccino si un ceai verde, 370Roni.

Nici o veste de la Mariana?
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali MARI NASTERE USOARA SI BB SANATOS! Erina vazut poze...frumos pe la turcaletzi...v-ati balacit(numai la piscina?) si ati mancacit numai bunataturi aspectoase...am admirat si silueta ta...cred ca mergeai la sala ptr tonificare , nu ptr slabit tot branzici v-ati intors?? Erina papa paste? Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Ciao Roxali!!!
Am facut si vreo doua bai in mare dar era sarata rau. Bunataturi DAAA...si vreau sa spun ca m-am tinut destul de deoparte de mincaruri cu sos, granite, ice-coffeuri (adica chiar cu gelato in ele
)si patiserie turceasca. In rest friptura, fructe, peste, paste,kg de cirese uriase si super gustoase si in fiecare seara cite un restaurant cu alt specific la care din mincam meniul de la un capat la altul.La costul biletului trebuie sa adaug cit ma va "costa" si costa sa slabesc. Ieri am avut o criza la cum imi statea burta peste bata pantalonilor. Multumesc dar nu sunt nicidecum slaba. Am pus pozele carema avantajau cel mai mult.
Daria papa foarte des paste pentru ca sunt pe lista celor 3 mincaruri favorite. Le papa singura cu mina.
Erina spune:
Valentina, am vazut pozele din revista!!!Super dulci puiutii! Sa pastrezi revista, va fi un prilej de mindrie si pentru Andrei cind va intelege.
sim_stoian spune:
Mari, nastere usoara! Iti tin pumnii, sa scapi usor. 

Fetili, iar pe pagina 2???
Jurnal de calatorii
Roxana_G spune:
Erina,
pe mine ma interesati voi, si cum v-ati distrat, cum a fost cu copiii, d-astea. 
Valentina, acuma am vazut si eu pozicile, tare draguti.
Pe mine ma storc copiii astia, ma simt foarte obosita si nu mai am deloc rabdare cu ei. Ma ingrozeste inca o saptamana de munca, in plus va trebui sa plec la tata si raman acolo pana il vad ok. Nu stiu ce voi face cu copiii, sigur ca raman cu tati si bona dar nu sunt deloc linistita asa, iar ceilalti bunici sunt plecati din localitate. Deocamdata insa nu s-a stabilit exact ziua operatiei, maine se va decide. Mda, nu sunt in dispozitia prea buna si cum tati e tot bolnav nici nu am prea mare ajutor.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi