Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2
Raspunsuri - Pagina 16
Roxali spune:
Erina mai facut sa rad...adica cum te asteptai sa fie marea?...ai mai ca mai omorat cu kg-mele , pe mine nu ma avantajeazanici o fotografie in costum
...una peste alta cred ca copilasi sau distrat cel mai mult(rapusi erau in caruturi)...a mea nu imi doarme deloc in carut nici la mare, nici la munte![]()
credeam ca nu mergeati la mare ca era zona mai stancoasa ,pietroasa...adica ce am vazut in foto
dar frumos la turcaleti...cred ca au calitate pret...apropo nu avea-ti inclus tot
Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze
Marunzika spune:
Micutul Daniel de ramonaiani a venit ieri pe lume, la 7.01am, cantareste 3640g, lungut de 52cm si ku 35cm. Felicitari mamico si viata lunga si fericita micutului print!
Edit: Nasterea a fost naturala, iar detaliile au sa vina cu siguranta de la fericita mamica!
Yannisa Milena
24.08.2007
cecilia L spune:
Felicitari Mariana 

Bine ai venit Daniel, sa fi sanatos, norocos si sa le aduci numai bucurii celor dragi.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
greyeras spune:
Felicitari Mariana!!!!
Bine ai venit Daniel, ne bucuram de vestile bune!!!!

Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
greyeras spune:
Erina am admirat pozele voastre din vacanta, sunteti o familie tare frumoasa.
Noi am fost ieri la aniversarea nepotelei mele, a fost tare frumos, iar Adelina a fost tare incantata de atatia copii, a dansat si a cantat cu ei.
Va doresc un we placut in continuare.
Mamica de Ana-Adelina
(24.09.2007)
www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze
mandarinutza spune:
Bine ai venit pe lume Daniel!
Felicitari Mariana!
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
danuta36 spune:
La multi ani fericiti Andreea(Aniast72)!

Felicitari Mariana!Sa va traiasca bebitzul!
danuta36 spune:
Erina frumoase pozele din concediu,dar si protagonistii ![]()
Myral voi ce mai faceti,cum merge intarcarea?Lunea viitoare sper sa ajungem cu bine in Constanta..![]()
mandarinutza spune:
Papanash, noi fierbem laptele. Chiar azi am fost la ferma animalelor si Antoniei i-a placut tare mult, s-a plimbat si cu poneiul!
Erina, bine ati revenit, foarte frumoase pozele, Daria e o dulceata si tu o mamica finuta si frumoasa. Am recunoscut si cscada din Antalya.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze