Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Felicitari Mariana, sa va traiasca puii amandoi si sa va bucurati de ei! Refacere rapida! Bine ai venit pe lume Daniel, sa fii sanatos si norocos!

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Andreea sanatate, bucurii si realizari cat curpinde! Pupici.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

LA MULTI ANI ANIAST!

[purple]Felicitari Mariana !
Bine ai venit bb Daniel si multaaaaaaa sanatate![/blue]

Eu sant pe langa casa, ca am ambele masini la reparat...cand ma intorc din concediu trebuie sa imi i-au neaparat alta

Rox gandeste-te la tatal tau , oricum daca va avea probleme sotul iti va telefona

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Ali, sigur imi va telefona daca are probleme, ideea e sa fie acasa suficient si sa nu ramana numai bona. Iar daca sunt probleme ce pot face eu de acolo? Dar sper ca 2 zile sa fie totul ok.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

La multi ani, Andreea

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Salutare de la un baiat imobilizat in feshe. Diagnostic: fractura de clavicula. Din nou, da. Tot pe stanga. Desi parea ca si-a revenit, azi cand a sarit pe canapea a inceput sa planga rau. Toata ziua a refuzat sa miste mana, si bine a facut, ca nici nu trebuia. In seara asta am zis totusi sa dau o raita pe la Alexandrescu. Si iata ne infasurati pentru 2-3 saptamani. Nici nu pot sa ma gandesc cum va fi, schimbare la 4 zile, somn cu chiu cu vai.

Rox , mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

La multi ani!!!! Aniast

Roxana imi pare rau pentru pitic, totusi e bine ca ai avut spirit de initiativa si l-ai dus la spital. pt Andrei si pentru mamica lui.

Danuta abia asteptam si noi plecarea la mare, deja am cumparat tot ce trebuie.

Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

www.flickr.com/photos/21859608@N04/3026513257/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Aniast La multi ani!!! Sa ai viata plina de impliniri, bucurii, sanatate si iubire!!

Ramoniani Felicitari!!! Bine ai venit pe lume Daniel!! Sa fi sanatos, norocos si iubit!!!

Roxana Imi pare rau pt pitic!!!! Sanatate tatalui!! Putere multa tie!! Mobilizeaza-te!!!!

Mergi la inceput

Maine ma duc la doctor sa programez biopsia...va rog tineti-mi pumnii!!!!
Azi m-am intalnit cu bona, o femeie simpla, din Braila, incercata de viata, insa plina de optimism. Vine de la 1 iulie si o sa va dau mai multe detalii.
De dimineata am vrut sa iesim am ajuns la lift si ne-am intors, acum, pe seara, am ajuns pana in parc si ne-a prins ploaia. L-a facut pe Cris ciuciulete. Ne-am adapostit intr-o scara de bloc, si o doamna, ne-a adus o umbrela si o bluzita (de fetita ), pt Cris. Cris s-a speriat ingrozitor cand turna cu galeata peste el...Am ajuns intr-un tarziu acasa, gratie doamnei (Dumnezeu sa-i dea sanatate).

Mergi la inceput

Auziti, ia sa ma trecti si pe mine, va rog, in lista cu zile de nastere, Sa imi cantati si mie LA MULTI ANI
11.07.1981

Mergi la inceput