Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2
Raspunsuri - Pagina 18
AYUMI spune:
Aniast,LA MULTI ANI!!!Sa petreci frumos de ziua ta.
Ramonaiani,felicitari noul bebica din familie.
cecilia L spune:
Roxana, imi pare rau, sper din tot sufletul sa fiti cat mai repede bine, sanatate multa lui Andrei si tie multa putere.
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
asa crestem
danuta36 spune:
Greyeras si noi la fel...am mai bagat bani si in masina,ca nu mai avea freon si nu mergea AC-ul, plus ca se arsese un stop,deci cheltuieli suplimentare
Macar bine ca voi sunteti mai aproape,nu ca noi
...
Roxana refacere rapida lui Andrei si multa sanatate tatalui tau!
Mad unde-s pozele voastre de la mare,ca io nu le vazui..?
sim_stoian spune:
Felicitari, Mari! Bine ai venit, Daniel! Sa fii sanatos, fericit si inconjurat mereu de dragoste. 
Andreea (Aniast)
Sa ti se indeplineasca toate dorintele!
Jurnal de calatorii
sim_stoian spune:
Rox, ce de belele, saracutul Andrei!
Sanatate multa va doresc la toti, tie multa putere sa faci fata la toate incercarile
. Daca te pot ajuta cu ceva, te rog sa imi zici.
Jurnal de calatorii
Erina spune:
Bine ai venit pe lume bebe Daniel!!!

Sa iti fie viata un drum presarat cu flori, sa fii norocos si sanatos si sa iti faci parintii mindri!!!
Felicitari Mariana!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Salutare de la un baiat imobilizat in feshe. Diagnostic: fractura de clavicula. Din nou, da. Tot pe stanga. Desi parea ca si-a revenit, azi cand a sarit pe canapea a inceput sa planga rau. Toata ziua a refuzat sa miste mana, si bine a facut, ca nici nu trebuia. In seara asta am zis totusi sa dau o raita pe la Alexandrescu. Si iata ne infasurati pentru 2-3 saptamani. Nici nu pot sa ma gandesc cum va fi, schimbare la 4 zile, somn cu chiu cu vai. Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Roxana,imi pare atit de rau sa aud de accidentarea lui Andrei.
Ma gindesc la el saracutul ce durere trage si la ingrijorarea ta!
Nu iti pierde optimismul, sunt sigura se vor rezolva cu bine problemele din perioada aceasta. Nu uita ca every clou has a silver lining!!!!

Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxali Erina mai facut sa rad...adica cum te asteptai sa fie marea?...ai mai ca mai omorat cu kg-mele , pe mine nu ma avantajeazanici o fotografie in costum credeam ca nu mergeati la mare ca era zona mai stancoasa ,pietroasa...adica ce am vazut in foto dar frumos la turcaleti...cred ca au calitate pret...apropo nu avea-ti inclus tot Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00) poze |
Roxali, stiam ca marea e sarata, dar eara atit de sarata ca te usturau ochii. La asta ma refeream. Plaja era foarte buna cu nisip inchis la culoare si pietris. Zona stincoasa din poze era muntii Taurus in departare. La kilograme, stiam deja ca luasem pentru ca m-am cintarit la sala hotelului si aveam 56.8. Sunt siguraca arati foarte bine si nu ai de ce sa iti faci probleme. Toti oamneii sunt frumosi.
Daria e obisnuita in conditii extreme, saracuta, doame unde o apuca somnul pentru ca mai mereu suntem pe drumuri. Eu recomand Delphin-ul pentru ca a facut toti banii cit despre ultra all inclusive chiar si pe vasele de croaziera unde platesti chiar si 5000 biletul, masajele, facialul si alte atractii mai deosebite nu sunt incluse.
Erina spune:
Greyerash, Danuta, Mandarinuta multumiri
!

Multa sanatate si putere lui Andrei.