Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani draga Andreea! Sa fii sanatoasa, sa te bucuri la maxim de fiecare rasarit de soare, de Vladi si toti prietenii dragi!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

Yaia, delfinas si tati de delfinas!!!Venim in Piatra Neamt vineri seara! Simbata e ziua de nastere a tatalui meu si suntem la tara dar putem organiza daca puteti si voi, o intilnire pentru duminica.

Astept raspuns si vesti despre cum e acasa.

Mergi la inceput

O noapte cit mai listita mamaici! Fug ca tati ma stiga: hai Lola! (sa ma duc cu laptele la Daria) iaradria repeta: hai hai Lola-asa cu un l muiat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Dragele mele, multumesc mult pentru urari, ma bucur tare mult ca nu ne-ati uitat.
Am petrecut tare frumos alaturi de baietii mei pe malul lacului Mamaia, la Scoica Land, un restaurant care imi place mult.
Lui Vladi i-am spus: Astazi e ziua mea, ce-i spui tu lui mami? Vine raspunsul: Mutz'ani! M-a lasat paf, invatase urarea pe 21 mai de Sf. C-tin si Elena, dar nu ma asteptam sa retina si sa stie in ce context s-o foloseasca.
Fiind in concediu, sotul meu a uitat efectiv ca suntem in 28 iunie, implicit ca e ziua mea [tigai multe]. L-am lasat asa toata ziua pana pe la 8 seara cand l-am intrebat daca vrea sa iesim la restaurant. Mi-a raspuns ca l-a ars soarele si nu vrea sa mai iesim ca-l jeneaza hainele. Atunci i-am spus lui Vladi: Asta e, mami, sarbatorim amandoi. Nu mai povestesc cum a facut sotul meu cand a realizat...

De postat pe forum n-am mai facut-o demult pt ca sper cat de curand sa vin cu niste vesti bune dar de citit va citesc in fiecare zi.

Nu pot scrie mai mult ca sunt logata de pe i-phone si mi-e tare greu dar va multumesc inca o data pt gandurile bune si pt urari.

Edit: Vine sau este cineva la mare in perioada urmatoare? Noi stam in Mamaia pana pe 11-12 iulie. Poate organizam o intalnire pe litoral...

Andreea si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Anaist La multi ani!Ati petrecut frumos,chiar daca sotul a uitatEsti nascuta in aceeasi zi cu mama(si eu uitasem ieri sa ii dau telefon,pana m-a tras sora mea de urechi)

Roxana imi pare rau pentru fractura lui Andrei.Sper totusi ca totul va fi ok

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Mariana Felicitari pentru bb Daniel!
Sa fie sanatos,macacios!Refacere rapida!

"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."

Jurnal de mogalneata
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Felicitari Ramonaiani! Un bebe sanatos si mancacios si o surioara ascultatoare!!!!

Sper ca nu m-ati uitat si chiar daca eu in nici un caz! cand sunt intr-o pasa proasta imi aduc aminte de zilele acelea firbinti cand masuram si studiam burtici....nici nu stiti ce mult au insemnat pentru mine acele momente impartasite cu voi, alaturi de voi.

Din pacate timpul meu liber a disparut in favoarea lui Vlad...Vreau si eu o vacanta sa recuprez un pic cu voi......

Vlad al meu incepe sa fie un strengar...nu spui multe ca ma rusinez...dar in final e cuminte ce sa zic! As spune multe, dar m-am intrerupt deja de vreo 5 ori....

Multi pupici de la noi! la multi ani tuturor mamicilor si taticilor sarbatoriti azi!!!!

Isabela si de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Mariana felicitari si refacere rapida! Bine ai venit pe lume Daniel!

Crishtina & Robert 09.09.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada28 spune:

Buna dimineata! Rarut cu scrisul dar zilnic prezenta la citit. Noi cu servici iar dupa-amiezile dedicate lui Luca. Mai rezolvam treburile mai iesim in parc sau la mare (avantajul ca locuim in Constanta)
Avem copii mari. Luca a implinit vineri 1 an si 9 luni. Am fost la medic . O scurta revizie: 14.3 kg si 91 de cm dar si un usor rosu in gat, ne ies inca caninii si doctorita a zis ca avem imunitatea scazuta. Azi se pare ca e mai bine nu prea mai tuseste.Cand a intrat la dr i-a zis cum il cheama si cat ani are.
Tot vineri am fost la circ. A fost fascinat si cu toate ca a durat spectacolul de la 21 la 23 la sfarsit aplauda cu ochii inchisi. I-au placut tare mult animalutele .A fost tare dragalas.Sambata la buni la curte in piscina gonflabila s-a balacit in voie.A incaput sa lege cuvintele : Luca nani camera Deea (vroia nani in camera surorii mele Andreea).Duminica shoping si terasa. Cam atat despre noi.
Ramonaiani sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si norocos iar voi sa va bucurati de el.
Anaist - La multi ani sanatate si Bucurii. Si eu ador Scoica Land ma face sa ma simt in vacanta
Erina si Teo - minunate poze ma bucur ca a fost frumos . Noi mai avem pana la vacanta - la inceput de septembrie mergem in Marmaris.
Roxana - sanatate bolnaviorilor si tie multa putere
Va pup ca m-am lungit ca o zi de post
PS La multi ani si pentru ziua numelui daca aveti sarbatoritii sfintilor de astazi
Pupici si o saptamana minunata
Mada28 si Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Bun venit Daniel!

Sa ai o viata frumoasa, lipsita de griji si plina de bucurie!

Felicitari Mariana, sa te bucuri de copiii tai!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput