Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2
Raspunsuri - Pagina 12
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Mariana, mai e putin... Incearca sa te bucuri de aceste ultime momente in care nu ai (inca) un urlator in casa Am vazut cateva poze cu Eliza pe care nu le vazusem - e o adevarata maimutica si ea ( calca pe urmele Lisei ), am vazut ca se suia pe niste scari tare inalte, mie mi-ar fi fost frica s-o las pe Me |
Pai .. problema e in felul urmator, ca tata-i diabetic insulino-dependent. Si-a venit la mine cu insulina pt 5 saptamani
. Doua au trecut deja, si bb tot n-a aparut pe lume
...Ma incercasera mai devreme ceva dureri prin zonele esentiale, dar vad ca au trecut si alea
Cat despre cataratoarea mea, ce-ai vazut in poze, e nimica toata. Am un filmuletz in care urca pe-un deal (vreo 10 metri) scarile pentru a ajunge in varful unui tobogan (e serpuit, are vreo 25 de m!). Si s-a dat fara nici o frica, de 4 ori in prima zi. Cronometrat cand am filmat-o a doua zi, i-a luat vreo 2 minute (deci iti dai seama ce viteza prinsese). (Eu nu ma tem, si eu tot asa faceam
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40
ceamica spune:
eu am ramas datoare pentru ieri :
la multi ani miaunici si sa te bucuri impreuna cu cei dragi. Ai un copil adorabil , da' nu miu-au ajuns pozele ![]()
Mandarinutza 
Valentina am scos cheile , in fiecare zi ma gandesc ce-am uitat si ce ar putea sa-i mai debiteze mintea! Andrei este la avansati cu pampersul , al meu s-a hotarat mai nou, sa-i puna sepcutza lui winnie sa nu-l bata soarele !
ehehe , ce varietate de emotii incerci zilnic
cu o domnisoara si un barbatzel!
multumesc pentru compliment 
Adimercedes , dimineata am plecat sa-i cumpar ceva cu magneti fff colorati si aratosi sa reusesc sa-i gasesc o tentatie mai mare in bucatarie . Mi-am amintit de ce zicea Bernix , ca-i cumparase Anei litere cu magneti ca sa poata taia si ea in liniste, un morcov la ciorba . I-am luat niste maimutoi si litere si au fost tare interesanti pana am deschis aragazul
.
Acu' am facut sortare de oale si ulcele pentru el , demaram operatiunea
. multumesc , te tin la curent ! Pupam nazdravana Lisa si burtica . Nu stiu de unde mai gasesti energie ?!
Roxana
,of, imi doream ca pronosticul meu vis a vis de Andrei sa fie cel bun! Imi pare tare rau ca s-a lovit ! pacatoase , scarile astea , imi dau niste fiori!!!(pe noi ne-au traumatizat de cand a cazut nepotica mea si in cadere a daramat si masa de lemn masiv peste ea )Sanatate Alexandrei !
Carpatina , eu am ramas cu impresia ca Yaia da testele
. Scuze , am corectat greseala in creierul meu . Ce mai face Ioana ?
Luy, m-ai prins cu garda jos - in mintea mea erati la gradinita si nu mai puteam sa ma intalnesc cu voi ! Banuiesc ca seara zici !
La tenis mergem 3 , asa ca cel care mananca bataie alearga dupa Sebastian pe un alt teren pana pierde celalalt. Vesnic in forma ![]()
pupici Mariei
Erina , bine ai revenit ! asteptam poze !!!
nu-mi venea sa cred cand am citit de michael jackson ! aseara farah fawcett , acum el ! Dumnezeu sa-i odihneasca!
ramonaiani spune:
Vali
- imi pare rau ca ai picat traseul. Sigur o sa fie mai bine data viitoare si o sa il iei cu brio
.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
40
Edit - ceamica
multam frumos. Poate te aude ...
(ma duc sa bag niste scari si niste plimbari
)
ceamica spune:
Edit - ceamica
multam frumos. Poate te aude ...
(ma duc sa bag niste scari si niste plimbari
)
[/quote]![]()
. Plimbari cu noroc !
Roxali , am uitat complet : in ce film horror ai fost protagonista ! pe noi doar ne batea daca vroiam la pipi , da' vad ca se putea si mai mult!!! cand venea sa ma ia eu eram repede cu para : m-a batut , m-a batut ca am vrut pipi ! uite , tanti asta !!!!
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceamica Edit - ceamica multam frumos. Poate te aude ...(ma duc sa bag niste scari si niste plimbari |
Roxali , am uitat complet : in ce film horror ai fost protagonista ! pe noi doar ne batea daca vroiam la pipi , da' vad ca se putea si mai mult!!! cand venea sa ma ia eu eram repede cu para : m-a batut , m-a batut ca am vrut pipi ! uite , tanti asta !!!!
Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 )
http://community.webshots.com/user/ceamica
[/quote]
pe mine nu m-a batut nimeni la gradinita,ii bateam eu pe ceilalti...serios eram batausa si jucam fotbal, cu 2 frati acasa..... la scoala a incercat diriga sa ma traga de mot(par) pt ca nu voiam sa merg la nu stiu ce concurs, am spus nu vreau si nu ma obliga nimeni,a luat foc, dar am fugit prin clasa, oricum nu m-a spus lui mama ca am facut-o sa alerge dupa mine...mai era si schioapa saraca......asa ca zau daca ar trebui sa ma supar ca face baiatul meu dracaneli, are cu cine semana.....

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)asa crestem
Erina spune:
Mamici,pun link aici pentru toata lumea: http://picasaweb.google.com.au/Dragoidaria/TurciaIunie2009#
Sper sa nu fi scapat prea multe poze numai cu sotul ca mi-a atras atentia.
Teodora, nu am pus prea multe cu Mihnutu pentru ca nu am cerut acordul tau. Apar finutii vostri in poze in care e si Daria si citeva poze de grup.
Cum s-a readaptat Mihnea? Daria doarme de vreo 3,5 ore...
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
Erina,superb concediu ati avut, invidia-i pe mine cat casa
, mai povesteste-ne !
Sunteti toti niste frumosi, incluzand si familia lui Mihnutzu !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Ramonaiani, pai daca-i nevoie nu se poate trimite insulina din tara ? sau acolo nu gasiti ? Pentru asa baiat mult-asteptat se misca si muntii din loc !
VAlentina, zi-ne despre ce revista e vorba sa o cumparam si noi.
Mandarinuta, nu retinusem ca ai zis de dozator.Eu nu i-am dat lui Andrei ca acolo era prea rece si acasa am ajuns cu sticla goala. Poate mergem iar maine sa ne aprovizionam. Tu l-ai fiert ? Noi nu.
Cecilia, eu n-am fost la gradi , dar eram si eu batausa, pana pe la 12 ani veneauu mamele de baieti la noi la usa cu reclamatii ![]()
( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
papanash spune:
Rox, ce mai faceti ? Sunteti mai bine ?
Roxali,n-am fiert laptele, dat n-am dat din el copilului. Ma gandesc ca-i totusi o ferma autorizata, cu vaci verificate
.
Cecilia, Adi a inceput gradi pe 1 iunie, are aproape 1 luna de experienta.
azi l-am luat de la 3 jumate, am sunat sa-l trezeasca mai devreme sa mergem pt pasaport.Acolo s-a hlizit la ala de-l poza,ba se stramba, ba dansa
. Acum deja doarme puiul mic.
( 02.10.2007 )
Ghighi- filme