Dulceturi si papanasi (314) Ramonaiani,vine bb2

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Papanash, felicitari gradinarului Adi, ma bucur enorm ca s-a acomodat, relativ repede,de cate saptamani merge, 2 sau 3. Despre masina de cusut, a cazut din calcule mimentan, dupa concediu...

Valentina, imi pare rau de ex, lasa ca data viitoare este mai bine, sunt putine ,,cele'' care trec de traseu din prima(in ultimul timp), asa ca bafta multa data viitoare. Pe Cristi o sa-l aduc dupa 20 iulie, pe 19 tb sa mergem la un botez si nu l-as cara dupa mine....desi mi-ar placea sa-l iau cat mai repede.....dar oricum, innainte sa plecam in concediu ne vedem.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

pe mine m-a intristat mult moartea lui Michael, toata adolescenta mea (pe vremea cand ascultam muzica pe casete sau vinil, eheiii ) a fost infrumusetata de muzica lui, nu exista chef fara muzica lui, ascultam ore-n sir casetele lui... Imi pare tare rau ca s-a dus bolnav, singur si suparat

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Luy, Me nu vrea sa ia o jucarie de-acasa cu ea l.a gradi ? ca eu i-am dat o masinuta, pe Shrek,sunt acolo si poate si asta a contribuit un pic la acceptul mersului la gradi. Oricum, daca mananca inseamna ca merge spre acomodare, era grav daca refuza mancarea.

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Pentru mamicile din Ro gravidute:

Senatul a decis majorarea concediilor pentru sarcina si lauzie de la 126 de zile la 168 de zile calendaristice.
Senatul a adoptat miercuri un proiect de lege care modifica Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 privind concediile si indemnizatiile de asigurari sociale de sanatate.

Proiectul de lege prevede ca "asiguratele au dreptul la concedii pentru sarcina si lauzie, pe o perioada de 168 de zile calendaristice, perioada in care beneficiaza de indemnizatie de maternitate".

Potrivit aceluiasi proiect de lege, "concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile calendaristice inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 105 zile calendaristice dupa nastere".

In prezent, potrivit OUG nr. 158/2005, concediile pentru sarcina si lauzie se acorda pe o perioada de 126 de zile calendaristice, astfel: concediul pentru sarcina se acorda pe o perioada de 63 de zile inainte de nastere, iar concediul pentru lauzie pe o perioada de 63 de zile dupa nastere.

Proiectul de lege va fi transmis Camerei deputatilor, pentru dezbatere, in calitate de for decizional.

detalii: http://www.avocatnet.ro/content/articles/id_15936/Senat-Concediile-de-sarcina-si-lauzie-majorate-la-168-de-zile.html

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Papanash, lapte de la fermadelapte cumparam si noi si i-am dat si Antoniei, am mai scris si eu cam acum o luna despre dozator. Laptele e delicios.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Accidentatul este ceva mai bine, l-am putut imbraca si se mai aseaza pe burta desi usor intr-o parte. Tot nu il putem lua in brate, decat pe o parte si de fund cumva. I-am dat acum Nurofen sa il putem culca. Oricum e vesel. Cand se apropie de locul unde a cazut incepe si plange, insa a descoperit el o alta tehnica sa fuga de balustrada: nu se mai tine deloc. De fapt l-am vazut de cateva zile ca urca si coboara fara sustinere din cand in cand. Oricum nu asta s-a intamplat, cred ca am elucidat, ca tot intrebati cum a fost. A pus piciorul in gol si a alunecat si s-a tinut cu mana de balustrada. Acolo a fortat umarul, pentru ca il doare la subsoara si undeva pe partea aceea. Cand a dat drumul s-a dat de-a berbeleacul, culmea nu a dat deloc cu capul, nu are nici un cucui si nici o vanataie. Mana s-a smucit atunci cand a alunecat, probabil e articulatia sau un muschi.

Bolnava mica nu e pe antibiotic, avea 38 in poponica. Nu o mai doare nici gatul. Exudatul nu e gata. Bolnavul mare e mai bine, insa tot cu febra si dureri de gat.

Tatal meu s-a decis sa se opereze acolo, se va mai amana cateva zile operatia pana scapa de viroza, insa acolo e pe cele mai bune maini si cu cea mai tare aparatura. Tot acolo va face recuperare, deci o luna de zile nu mai vine deloc in tara, o sa vina mama din cand in cand si probabil mai plec eu.

Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fug ,am cateva comisioane de rezolvat. Si cra-cra, acum cateva minute m-a sunat o vecina sa-mi spuna ca picii mei au aparut intr-o revista de copii. Abia astept sa o cumpar sa ma laud la toata lumea cu mostenitorii mei!!!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA - NICOLETA si ANDREI - GABRIEL
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miaunici spune:

Va pup si va multumesc din suflet pentru "re"primire. Din pacate, o sa urmeze iar o pauza (plecam la Tulcea) tocmai acum cand imi luasem inima in dinti.
Carpatina, evident ca nu stiu raspunsul, tin pumnii sa se intample cat mai repede fericitul eveniment si toata lumea sa fie sanatoasa.

Luy iti multumesc pentru cuvintele frumoase.

Roxana si noi am patit-o cu feciorul prin iarna. Taticul lui (il ducea in brate la baia de seara) a alunecat pe gresie si a reusit in cadere sa protejeze copilul cat de cat, dar l-a lovit la piciorus. Nu a fost prea grav (desi in seara aia pana am ajuns la spital cred ca mi-au iesit cateva fire de par albe). Si noua ne-au recomandat sa-i dam vreo 2-3 zile nurofen pentru durere si chiar am fost sfatuiti sa fim atenti primele zile sa nu apara vreo infectie. La cei mici se pare ca exista un risc crescut de asa ceva in urma unei lovituri puternice.

Papanash, sper din suflet ca Andrei al meu sa urmeze exemplul baiatului tau si sa trecem repede peste perioada de acomodare.

Va pupic si imbratisez pe toate, eu fug sa pun niste rufe la spalat, ca maine trebuie sa inchei bagajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Navicula si Miaunici la cati mai multi ani fericiti alaturi de cei dragi!

Am vazut pozici de cei 2 nazdravani de Miaunici si Ceamica

Papanash eram la gradi, dar cand m-am "facut mare" tot in perioada comunista eram si oricum nu mai erau aceleasi acolo
si pe mine m-a afectat moartea lui M J ...mare artist

Rox accidentatului si Cosanzeana
ocupate de tati intens sa nu dea si la alti

Valentina aratane si noua poza cu ei din revista
sprayuri am folosit si eu aiutan, off,chicco sant eficiente...fara era mai rau...nu le folosesc des

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Erina sa va fie de bine...e fumoasa si realitatea, daca sti cum sa o inbunatatesti...pozici?

Papanash cred ca fierbi laptele...si la noi sant dozatoare de-astea...intr-adevar se vede diferenta
cred ca daca ar duce o jucarie de acasa Me ii face sa planga pe alti

Ramonaiani cam asa sant baietii se lasa asteptati ...de mamici...te inteleg ca tie greu

Ali , Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.00)
poze

Mergi la inceput