Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Am venit si noi...10 ore am facut ieri pe drum si suntem varza!
Ca sa fie tacamul complet am inceput si aerobicul dupa 2 ani de pauza.

Vreau sa le urez tuturor sarbatoritilor un calduros la multi ani!

Sper sa revin in forta cu un rezumat ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Alysh multam!

Adriana am fost cu masina, am facut cam 4 ore si ceva, pt ca am mers pe la Ruse, adica mai mult prin Bulgaria si in consecinta tati a respectat viteza legala, ca n-avea chef de complicatii bulgaresti;
Budincile sunt la paharele de plastic, cate 4, am luat mai multe feluri, unele cu biscuite, unele cu vanilie, toate au avut succes. Si niste mango cu mar si vanilie de la nestle(ma recette) tot paharele cate 4.

Eu stau cu ochiul pe client care si-a ridicat febra la 39,1 in fund,, facut impachetari, dat cu tastatura in cap, plans, adormit la tzitzi in pielea goala, scauzt febra. Astept cu nerabdare sa mergem la pediatra sa vedem care-i baiu dom'le. Nu io fi priind aerul de Romanica, o fi vrand inapoi la balaceala si nisip.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

v-as spune "buna dimineata", dar s-a cam facut amiaza pana am terminat eu de citit ... da, azi am apucat sa citesc, ca Teo e la mama de ieri de la pranz. eu iar am ajuns la urgente sambata noaptea cu pietroiul meu la bila, asa ca ieri am trimis copilul la bunici sa ma pot odihni putin. nici nu stiu cand a trecut noaptea asta, mi-ar mai trebui o saptamana ca sa-mi revin complet ...
pana una-alta, am reusit sa citesc tot si sa vad toate pozele si filmuletele, cu Patrick si Daria - dintosii gastii, cu buclata de Ilinca (acum vrem poze si dupa tuns, nu ne lasa asa), cu Eva grasunica (ce frumoasa e!!!), cu Vladuc-Rasfatel, pe care nu l-am intalnit weekendul asta pana la urma ...
acum, ca am dat un semn de viata, ma duc sa fac un dus si plec sa-mi iau gogoasa, sa mergem la kineto si apoi in parc, daca ne lasa vremea...
o zi buna va dorim!

edit, ca am vazut ca Robert de lorich e bolnavior. si eu care asteptam cu nerabdare poze de la mare... hai, fa-te bine repede-repede, sa-i arda lui mami de pus poze

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine
Avem viata in sange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Lorich, sotul meu a tot auzit de pe la colegi, unii altii ca e mai bine, frumos si ieftin la bulgari si ar vrea sa mergem acolo - insa eu asa de incantata am fost de drumul de 2:30 cu masina pana la noi la mare, ca n-as vrea sa stam prea mult in trafic.
Tot de 4 ore ne-au mai spus si niste prieteni de-ai nostri ... sa vedem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna mamici si copilasi dragalasi

Lorich bine-ati revenit.V-ati incarcat cat de cat bateriile? Multa sanatate lui Robert.

Alysh mi-ai dat o idee f buna cu zoo.Cred ca vom da o fuga intr-un weekend pana in Tg.Mures (aici nu avem decat gradina botanica).Pupici lui Vlad cel frumos, destept si vorbaret.

micaela am vazut poze superbe cu Daria cea frumoasa.E o scumpa cum isi arata ea acolo toti dintii, si ce bine ii sta cu mami, cu tati.

ylari am vazut poze cu Eva si-am ramas blocata cat e de frumoasa.Stiam eu ca e frumoasa, dar nu am mai vazut demult poze cu ea. Astept poze cu ea bronzata Distractie placuta la mare.

simonacip pai eu cred ca daca ati facut fara preze, vreti sa fie da Multa bafta si sa auzim vestea II

Nu mai stiu ce-am mai citit, ca eu citesc tot pe fragmente si cand ajung si eu sa scriu nu mai stiu ce
Ma duc sa-mi fac un ceai ca is racita.Sper sa nu-i dau si Juliei raceala asta.

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Am revenit si noi din parc...caldura mare monser!

Vreau sa urez pentru astazi tuturor celor ce poarta numele/nume derivate de Petru si Pavel.

Sunt bucuroasa ca a adormit Iasmi in masina la intoarcere din parc(de cum am pus-o in scaun) si adormita asa am ajuns si acs. Ea doarme in patut acum, eu am mancat si am reusit sa pun si carnea sa fiarba (aveam supa, nu aveam carne). Merg sa fac si un dus si apoi sa-mi iau cartea in brate! Sper sa mai doarma putintel!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mihaser, bine ai revenit! M-am gandit la tine zilele trecute, cand am primit un mail de la Next ca nu mai livreaza in Romania. Tu ai primit ce ai comandat de la ei?

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Servus fete dragi.

MsBB, multumesc de intelegere. Ce bine ca Andrei nu-i place la TV, noi nu putem vedea nimic pentru ca Vladuc este hipnotizat, tinem televizoru’ inchis, numa’ seara mai dam drumu’ maxim o ora. Lui ii mai pun desene pe BebeTV cand e mai sacait si eu am de pregatit papa. Acu’ e bine ca-i vara, stam mult pe-afara, la iarna insa va fi nasol, ne placea seara sa mai stam la TV. Ma gandesc insa ca atunci cand va avea bona aia n-o sa fie atat de stricta ca mine, ca sa mai scape de el o sa-l lase la TV, ooof, daca ai sti cate ganduri imi fac … Un vecin mi-a povestit ca si la gradi ii mai lasa la TV. Vad ca iti e teama de un alt BB. Eu daca as ramane acu’ as fi foarte fericita, altfel trece timpu’ si nu mai am chef s-o iau de la capat. Ar fi greu da’ macar as stii ca in cativa ani am copiii deja mari. Da Doamne ! Chiar nu mai vrei un copil ?

Ylari, ai o fetita superba, sa-ti traiasca.

Doloress, saru’mana pentru cuvintele frumoase. Da, am remarcat ca si Patrick e un razacios, imi place mult de el, este un copil asa vesel si expresiv ... Sa stii ca a mai spus cineva ca seamana putin cei 2 flacai ai nostri. Aaa, am ajuns la poze, superbe, ai un baiat minunat, sa fie sanatos si fericit ! Mama, ce de dinti !!! Vladuc are abia 4, in schimb baleste la greu de cateva luni fara rezultat. Asta e, mai asteptam.

Micaela, imi pare foarte rau sa aud ca Daria este bolnavioara, o imbratisam si ii uram multa sanatate. Mama, ce de dinti are si ea !!! Si ce poze superbe !!! Unde i le-ai facut ? Sunt frumoaseeeeeee … Iar Daria este asa frumoasa si haioasa …

Simonix, il pupam si pe Robertel, vad ca si el e atins de raceala.

Piggy, la noi e invers, de la 2-3 luni i-am tot citit si era foarte atent, acu’ nu mai are rabdare. Eu imi fac datoria in continuare, acu’ insa il tin in brate cand ii citesc si urmarim cu degetelu’ ori personajele ori scrisu’.

Alysh, ce frumos ca l-ai dus la zoo ! Vreau si eu da’ unde ? In Buzau nu exista, cred ca atunci cand venim la control la Buc. dam si noi o tura, profitam de ocazie. Sa vorbesc cu tati. Bafta cu noul regim !

Lorich, bine ai revenit. Ma bucur ca a fost ok vacanta si ca v-ati simtit bine insa imi pare rau ca Robert a racit, ii urma multa sanatate.

Mihaser, bine ai revenit si spor la aerobic !

Georgiana, iti doresc multa sanatate ! Imi pare foarte rau ca v-am dezamagit, sotul chiar m-a certat, cica mai bine nu spuneam si daca puteam sa ne intalnim va faceam surpriza. Da’ cum obtineam nr. de telefon ? Eeeee, lasa ca vor mai fi ocazii. Te imbratisez.

Lilly, multa sanatate.

Gabitza, ce vaccinuri i-ai facut lui Raducu ? Doctoreasa noastra de familie vrea sa ni le fac pe-alea de la stat si eu nu prea vreau. Doctoreasa din Buc. mi-a spus asa : sa faca Priorix sau Trimovax (asta-i de la stat) ca sunt similare, nu e nici-o problema insa al doilea sa fie Infanrix ca ala contine antihemofilus, pe care cel de la stat nu-l contine. Plus ca noi am facut toata schema Infanrix. La voi cum a fost ?

Legat de motatu’ meu dezmotat ce sa va zic ? Am ajuns la Bacau destul de tarziu dupa-amiaza, Vladuc a fost marait tot drumu’, am zis ca-i taie motu’ si ne caram acasa, mai ales ca eram terminati de oboseala dupa o noapte nedormita (stiti deja povestea cu maselele si nasul plin de muci). Am mancat, am mai stat de vorba cu nasii nostri, Vladuc a inspectat casa si deodata o vad pe nasa cum da startu’ la desfacut masa, scos diverse din frigider, etc. N-am inteles ce face, am intrebat-o si cica “pai tre’ sa vina invitatii la baiat”. Mi-a picat falca, noi eram cu gandu’ la plecare, iar dansii aveau invitati … pentru noi. A fost cam naspa, noi eram in jeansi si tricouri, cu fetele stravezii, iar invitatii normal ca au venit gatiti, fresh, cu chef de … chef. Asta a fost, ne-am descurcat cum am putut, noroc ca Vladuc este simpatic si lumea nu se mai uita la noi, trecem neobservati. A ales de pe tava prima data cartea, dupa aceea a inceput sa adune banii (lei, euro, lire), cand a vazut ca nu mai sunt bani si noi insistam sa mai aleaga ceva a luat iconita. Sa fie materialist ??? Sper ca nu. Nu de alta dar n-are cu cine semana, doar cu socra-miu. Brrr ! A primit cadouri multe, a fost rasfatat de toata lumea si s-a simtit bine.
N-am descarcat poze, oricum cred ca sunt facute aiurea, nici nu vedeam bine, asa de rau ma simteam. Poate mai pe seara le descarc si pun cateva totusi.

Va pup, ma duc sa fac curat, toata casa e vraiste, abia astept sa o vad iar curata si aranjata. Papaaaaa …

Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, i-a facut lui Raducu pentru ROR vaccinul Priorix, iar pentru cel pentavalent i-a facut Pentaxim. Noi facusem tot schema cu Infanrix pina acum, dar ne-a zis pediatra ca cel pentavalent este absolut similar si la Infanrix si la Pentaxim, amandoua contin si pentru hemophilus infulenzae.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

danicris, sa va fie de bine dezmotzarea.

Faptul ca a stras toti banii arata ca e un baiat ordonat, strangator! totyi la un loc - si de ce nu, la el . In ziua de azi nu e un defect ..
Poze? aveti poze?

cat despre gradina zoologica la buc.- daca rezista la plimbari, de ce nu?

voiam sa va zic de Mara - care insista /urla sa ma asiste cand stau pe buda. NUmai ca mie imi trece si pipi si tot de facut...
Dar nu e bai, fata e manechina, in afara de iaurt, rosii, branzica cu iaurt, neshte frucxte, banana mai putin, legume fierte si alea mai pe sponci asha...nik. asta e. Si lapte.

miine ma duc la scarbici, sa vaz statusul. tati mi-a sugerat la toamna sa merg la interviuri. rtealitatea ca de la munca ajung pe la 7-8 acasa....

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput