Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 18
YLARI spune:
Buna seara fetelor!
Va pupam si noi de la mare. Hotelul e fain, dar statiunea in proportie de 40% are hoteluri abandonate, in paragina, ceea ce i da un aer dezolant.
E liniste si asta e bine.
Restaurantul e ok, am papat bine la pranz, si Eva la fel, a papat si ce-i facusem eu de acasa, o bucatica de pieptut blenduita cu orez si supa de morcovi si a mai papat si de la mine pilaf sarbesc si piept de pui la gratar. Apoi a si dormit o ora jumate. Cand -a trezit am iesit un pic la plaja si i-am cumparat si banana pe care nu a vrut sa o pape (iar eu din nou m-am enervat foarte tare din cauza asta si ma doare capul). Of...
Kk nu a mai facut de doua zile... o fi bine? Sper ca n-am cazut in extrema cealalta... Suntem pe tratament de joi, ni s-au dat 5 zile de tratament, nu stiu ce sa fac, sper sa nu se constipe acum...
V-am zis ca ieri nu am reusit sa iau rezultatul la coprocultura??? Cica erau blocate rezultatele in calculator. Pe naiba... Se duce tata maine.
Pupam Dariuta frumoasa si multumim celor care ne-au urat vacanta frumoasa. Sper sa fie, desi fi-mea da semne teribile de plictiseala...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
Alysh spune:
Buna fetelor,
Ne-am adunat de pe drumuri. In sfarsit acasa, ce bine e!!!
Cred ca pt Vlad azi a fost cea mai frumoasa zi din viatza lui de pana acum. Niciodata nu l-am vazut asa entuziasmat, asa fericit. Pt ca animalutzele pe care i le tot aratam in carti si de pozele carora era fascinat le-a vazut azi in realitate. La gradina zoologica. Fetelor, era pur si simplu in al 9-lea cer: arata cu degetelul si spunea tare de 1000 de ori "UITE"! si apoi gemea de bucurie
. Am fost asa fericita azi vazandu-l asa!!
Deci, duceti-i pe puii vostri, va recomand cu caldura.
Ylari, petrecere frumoasa la mare! De ce sa se plictiseasca Eva? Eu imi imaginez ca Vlad va fi in nicip la fel de bucuros ca azi la gradina zoo. Nu stiu de fapt , habar n-am cum va fi, dar asa imi inchipui. Sunt liberi sa alerge in nisip, sa se joace cat vor....Am vazut si poze, chiar se face tot mai frumoasa Eva si are ochi dementiali.
Sanatate multa Dariutzei si lui Robertel!
Ce-o face Laurita la Paris?
Vlady
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alysh Buna fetelor, Ce-o face Laurita la Paris? ![]() Vlady |

o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Micaela06 spune:
Gabita
asa m-am bucurat azi cand mi le-au trimis, imi mai vad si eu copilul vesel nu doar fugind de mine cand ma vede cu seringa aia de medicamente ![]()
Recunosc ca ideea cu 1 ala am 'furat-o' de la Cenia.
Ylari vacanta placuta
Nu o sa se plictiseasca Eva, lasa ca descopera ea nisipul, valurile
, ai sa vezi.
Alysh ce tare Vlad la zoo... si eu ziceam ca o duc we asta,mai ales dupa ce descoperise in piata pestii exotici se uita cu gura cascata la ei si era in culmea fericirii. Lasa ca ne trece noua boala si ne ducem. Cat despre Laura la Paris
, poate face ca Simona: sa da ... 
YLARI spune:
Buna seara, va multumesc fetelor de incurajari.
Ok, Eva nu se plictiseste dar a avut niste nervi nene in seara asta, vorba Gabitzei, ne-a tocat marunt, marunt! In primul rand a daramat un geam de la o masuta, 99% vina mea, am bagat mana in foc ca e lipit, si cand colo, poc. Daaar, avem un inger pazitor, si geamul nu s-a spart! Apoi, pe faleza vroia direct in stavilopozi, vroia sa exploreze ea, sa descopere, se oprea la fiecara gaura... Uf... a fost in niste nervi imensi pana la hotel. Nici n-am luat carutzul...
Am cumparat tobradexul ptr oki si am uitat sa i-l pun...
cap sec ce sunt!
Alysh, ma bucur ca s-a simtit bine la zoo Vlady!
Miha, merci de incurajari, sper ca maine va fi o zi mai buna, azi poate a fost obo de pe drum, deh, schimbari la tot pasul, normal sa fie nervoshica...
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
cleo78 spune:

si la multi ani la Petri, paveli, Petronele etc.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Lorich spune:
Hop si noi aterizati din Bulgarica!
A fost minunat! Hotelul, camera de langa plaja, plaja, apa, tot! Robert a fost cumintel, in afara de perioadele de masa, cand dupa ce statea el ce statea in scaunel se plictisea, asa ca unul din noi umbla cu el prin restaurant si celalalt manca. O singura masa am avut si noi impreuna cand Robert dormea
A mancat din supele crema de la ei, carnita de pui la greu si a descoperit ca-i plac porumbul (ca ma-sii) si mazarea mancate asa bob cu bob.
Cu marea a fost foarte interesant, ca-n primale 2 zile nu voia la mare, ne certa si ne bodoganea cand il duceam langa apa, ca dupa 2 zile sa se duca singur, iti lua mana si fugea pana ii ajungea apa la fund asa.
I-a placut mult si la piscina, a fost si al piscina de interior, unde a facut "exercitii" cu tati, apa erta acolo super calda si i-a palcut mai mult.
Cam atat, in rest traiasca budincile de la humana, biscuitii, cam cu asta a trait.
Mai urat ca e desi l-am adus sanatos tun, fara pic de muc, am ajuns ieri pe la 7 acasa, azi dimineata frigea. 38,5 in fundulet. Nu stiu ce e si de la ce. Ori de la o oprire in jud. Giurgiu dupa rosii, unde cam batea vantul si el era cam incalzit, ori AC din masina ori om fi prins vreun pui de virus bulgaresc. Acum sunt in stand by... bineinteles cu inima cat puricele!
I'll be back cu ce pot sa rasfoiesc din urma, cu urarile pt cei ce sunt copii mari de un an acum, si bineinteles cu poze!
Pup.
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Alysh spune:
"Neata,
Incepand de azi si timp de 2 saptamani tin regimul Scarsdale. De fapt sper sa rezist, sper sa-l tin. L-am ales pe cel mai sanatos si cel care spune ca slabesti repede. De fapt Montignacul e pe gustul meu, dar dureaza mult asa ca il aleg pe-asta sa mai dau cateva kg jos pana plecam la mare. Sa vaz daca am vointza.
Micaela, da, si Vlad a fost super super incantat de pestisorii de la zoo, a stat in fatza acvariilor o ora sa urmareasca traseul pestisorilor de toate culorile.
Lorich, bine ai revenit si tinem pumnii sa fie o stare trecatoare la Robertel. Asteptam poze.
Vlady
Adriana_78 spune:
Buna dimineata!
Lorich, bine ati venit! Fain, ca v-ati simtit bine. Ati mers cu masina? cam cate ore ati facut?
Sanatate lui Robert, sa fie bine!
Ce budinci sunt alea de la Humana? sunt la borcanel sau la pahar?
Micaela, ce poze frumoase! Chiar ca in poza aia i se vad toti dintii
- ce repede i-au crescut toti! sa aveti grija de ei!
Ylari, va doresc concediu relaxant, cu mese linistite - ca ce spunea Lori, la noi e 99% asa - fugim dupa copii cu imbucatura in gura, mie mai niciodata nu-mi prieste masa
Sper sa-i placa Evei nisipul si apa si sa va simtiti bine.
Cum e vremea?
Ai mei copii sunt disperati dupa nisip, pietre, apa, balaceala - nu-mi fac griji la mare, ca se plictisesc -- abia astept sa plecam si noi vineri, sper sa avem vreme potrivita
Alysh, voi unde si cand plecati la mare?
Mie mi-e dor de ZOO din Viena - e asa fain acolo, pana una alta vom merge aici la noi, Lara a fost odata, i-a placut, cu Annika n-am ajuns. Sunt f. incantati de animalute, stiu, chiar ca trebuie sa ajungem si noi
Adriana