Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonix normal ca te simti incantata, e o mare realizare, sa ai casa ta . E o investitie Si eu aspir, insa nu cred ca ne permitem deocamdata.

MIcaela multa sanatate Dariutei!

MsBb CM.... nici nu mai stiu ce e ala. Din septembrie 2007. Si nici ca-i duc lipsa

Mami de pitic Patrick (29.04.2008)
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

A.. si i-am numarat dintii, in sfarsit. Are 14 in total.

"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Caaaaatzi??? Wow... Pai... pupam dintzosu'
Deci eu am mai intrat repede pe fuga inainte sa plec, va multumesc celor care ati vizionat-o pe bebeluna reloaded si pupici ptr aprecieri.
Noi o luam spre mare si sper sa ne auzim curand cu bine. Iuby o sa ia si modemul ptr conectare la internet poate va scriu si de acolo.
Michaela, pupici de incurajare si tie, imi pare rau ca Dariutza are rosu in gatutz, sper sa treaca repede fara bataie de cap. Imi pare rau ca ai pierdut programarea la gineco. Si eu de cand ma screm sa ma duc... Dar ai dreptate, cu bebe mic dupa tine e tare greu.
Simonix, incurajarile nostre si ptr Robert sa treaca repede acum cu antibioticul.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Edit: Aaaaaa si... era sa uit: o coffee de la mine
MsBB pupic si tie sa ai o zi usoara ca vad ca te-ai culcat tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Citat:

Mai voiam sa va zic de televizor, al meu copil nu e interesat absolut deloc de acestlucru. Mai mult, am si eu o singura emisiune la care incerc sa ma uit pe saptamana si cand deschid tv-ul se duce si mi-l inchide

vaaaai asa face si Olivia, de cate ori vreau sa ma uit si eu 5 min macar la ceva, se duce si inchide televizorul. Vrea sa stau doar cu ea sa ne jucam impreuna. Stiu ei copiii ce stiu

noi oricum cred ca o sa taiem si cablul de tot ca n-are rost sa-l pastram degeaba, nu se uita nimeni la tv decat Razvan la desene si asa se uita prea mult, ai mei se uita dar nu inteleg nimic iar noi nu avem timp deloc, asa ca mai economisim niste bani

Am citit pe sarite ca Simonix si-a luat apartament, felicitari si sa-l stapaniti sanatosi!!
yLARI, pleaca la mare, distractie placuta si sa aveti vreme buna!

Micaela, sanatate multa Dariutei cu rosu in gat, pupici sa treaca repede.

Doloress, caaaati dinti ai zis, 14? noi tot 6 avem.
Dar vreau sa te mai intreb ce casa au prietenii aia de platesc asa mul?. Mi se pare enorm. Si noi avem un semidetached dar toate cheltuielile ajung in jur la 2100-2200 (inclusiv toate utilitatile si taxele de proprietate), nu ca ar fi putini astia ...

Eu nu am reusit inca sa incarc pozele, dar nu ma las, sper sa reusesc intr-o zi.

hai va pup ma duc si eu la culcare ca e 12 noaptea, ooff

Magda, cu Razvan (5 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatsa

inais, io te-am priceput prost, credeam ca vrei sa scoti masa de lapte.
Tre sa recunosc, mie imi convine: ii pun bibe in brate si inchid lumina si ma duc sa rasuflu usurata si sa incep sa strang toate alea de peste tot.

ylari, sa aveti vreme buna si sa va distrati cat se poate!!

fetelor, iulia83 a plecat deja la mare? ca nu a mai iscris de ceva timp.

maa duc sa scot fata din patut, sa se duca sa dea neshte palme lui taica su, palme cu tandrete. Sa iesim in parc

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Citat:

Mama, dar stiu ca e dintos, poate sa mestece o ceafa la gratar de acum Noi doar 6 si jumatate pina acum.

Ylari, vacanta faina la mare, sa aveti vreme buna si o Eva cumintica si fara problemute.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Cam ca-n filmuletzul din cu Patrick era la noi aseara . Radea mandra de nu era adevarat. Bineinteles ca s-a transformat in dar pana la urma a picat la . Mie imi era rau de numa , imi venea sa asa ca am mai pierdut timpul la TV si intr-un final am adormit.

Mama lui de CM - stau ca si Iulia si ma gandesc - daca ma loveste in plin concediu sunt condamnata sa zac o zi
Apropo, IULIAAAAAAAA??? - helauuuuuuuuuuuuuuuuuu? anybodyyyyy homeeeeeeeee?

Ylari - drum bun si dixtractie placuta ! Acusi sunteti - mult soare si relaxare!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Magdone bine ai revenit pe la noi! Prietenii nostri s-au inhamat la o casa cam marisoara adevarul, pe 3 nivele. Au 6 dormitoare, un living si o bucatarie imense, un basement, camera de spalat, o camara cat o bucatarie de mare in basement. Numai factura la gaz ii costa 700 de doalari pe luna, aproape cat chiria mea Acum ea ar vrea s-o vanda, el nu vrea.
Si eu cred ca am sa tai cablul, pacat ca numai din decembrie o pot face. Nimeni nu se mai uita la televizor. Si in viitor nici atata, nu vreau deloc sa-mi invat copii la tv. O sa le iau dvd-uri cu desene, cu chestii educative, jocuri - play-sation si cred ca va fi de ajuns.
Si asa cele cateva seriale pe care as vrea sa le vad le da pe CTV care se prinde foarte bine cu antena de camera.

Fetelor, intr-adevar am un dintos si jumatate. Abia astept sa se termine, sa ii iasa toti ca tare ne mai chinuie incepand de la 5 luni. De rontait rontaie fara probleme, legume crude de exemplu, mere, ii place sa muste din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

Inainte sa duc fata la tuns (ca a venit ziua cu pricina ) va scriu si eu cateva cuvintzele..

Ms BB, Doloress si eu ma bucur sa va recitesc si mai ales sa aflu vesti despre puiutii vostri...Asa am aflat de multzii dinti ai lui Patrick...si eu care credeam ca Ilinca cu 8 e dintzoasa rau

Micaela sanatate multa Dariei. Cand o suspectez pe junioara de rosu in gat ii mai dau miere cu lamaie si dc e la inceput trece. Oricum IlINCA papa lamaie si usturoi crud fara nici o grimasa. Imi vine sa rad singura, tocmai ce a terminat de mancat un mar facut bucatele si curatat cu grija de tati cand a dat de cojile care urmau sa fie aruncate si le-a devorat si pe alea. Si noi care ne gandeam sa nu se inece copilul cu ele...hm

Apropo de carti...chiar ma gandeam ca Ilinca nu statea niciodata cuminte la povesti si de vreo saptamana decand a plecat tzitzi prin lume asculta cu o incantare de nedescris Fratii Grimm yupiii

Ah am admirat-o si pe pufitza lui Ylari ...frumoasa foc

Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
Multumim pt urarile de sanatate, chiar avem nevoie. Am fost azi iar la dr si a trecut-o pe antibiotic, i-a facut analizele la sange, v-am mai spus ca m-am saturat de dus la doctor???

Doloress si eu am in posesie una dintoasa, are 16, eu una sper sa mai faca o pauza, poate sa iasa cu Patrick la restaurant
Mama ce preturi sunt la voi la case, adica rata ce e aia, m-e rau.
Aaa uite aici dintoasa lu'mama.

Simonix imi pare rau ca Robertelul e si el racit. Eu nu prea ma bucur de antibiotic, ca stii cum sunt dr la noi sar imediat cu antibioticu, nici nu stiu cum e mai bine. Pana la urma sa se faca puii bine repede sa nu faca alte complicatii. ca de la racit la racit.

Mergi la inceput