Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (110)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
Ylari, ar trebui sa ma compatimesti, nu sa ma feliciti! Iti dai seama in cativa ani?!
Cleo aici sunt periute speciale ptr. copilasi de la 4 la 24 luni (sau 36? Nu mai stiu ce scria pe a Victoriei).
Gabita poza aia cu "Numai ochii si boticul..." e superba. Frumos tare mai e Raducu tau. Sa va traiasca.
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Doloress spune:
La multi ani Socrate!
Sa fii fericita si iubita alaturi de cei doi barbatei ai tai!
La multi ani Petra Alexandra!
Sa cresti mare si sanatoasa!
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
Doloress spune:
Danicris ce frumos e Rasfatel! Si cu Patrick mi se pare ca aduce putin, tot asa e si al meu cu gura pana la urechi in toate pozele. Drum bun la Bacau !
Andrada La multi ani pentru tati al vostru ! Grea situatia cu finii vostri, daca insa tu zici ca ei i-ar fi mai bine fara el, sa ii spui ce crezi sincer. Cred ca ar avea nevoie de o incurajare in sensul asta. Asta insa daca nu se mai poate face chiar nimic.
Piggy bine ai revenit ! Ce bucle frumoase are Ilinca! Sa o mananci nu alta! Cum s-a comportat Ilinca in vacanta?
Inais si Micaela am vazut pe cele doua prietene, niste simpatice, cum se joaca ele acolo! Si lui Patrick ii place mult afara si e mult mai usor, in casa imediat se plictiseste, afara posibilitatile sunt nelimitate, exista mereu ceva nou. Problema la noi e ca nu mai vrea sa plece, daca fac greseala si il scot din carut apoi nu mai vrea inapoi si cand sunt singura e tare greu sa-l duc si pe el in brate si sa imping si carutul.
Micaela ma intrebai de dinti, nici nu stiu cati are, nu ma lasa sa-i numar, ma musca mereu cand vreau sa-i numar, Abia reusesc sa-l spal putin cu degetarul ala de guma, si numai la dintii din fata, in rest ma capseaza de nu ma vad. Oricum in fata are 12. Avem si canini si de toate. In spate e tot umflat deci apar si maselele in curand.
Simonix felicitari pentru improprietarire! Noi am discutat cu niste prieteni si ne-am cam speriat de cheltuielile lunare la o casa, ei dau in jur de 3000 de dolari pe luna, asa ca mai asteptam. Cateodata mi se pare mult si 900 pe luna chiria, darmite 3000. Nu stiu cum e la voi, poate e mai accesibil. Oricum noi vrem o casuta, mai muit de asta mi-as lua, sa am curtea mea unde sa se joace Patrick si eventual un basement mare unde sa se joace iarna.
Ylari spor la impachetat ! Ce frumoasa e printesa ta, ma topesc ochii ei albastri ! 
Miss
imi pare rau ca ai avut o zi atat de aiurea chiar de ziua lui David! Citeam ce scrii tu acolo si nici nu-mi puteam imagina cum e sa fii copil neiubit. Cred ca te afecteaza iremediabil pentru toata viata. Si ma gandeam la ai mei, cat de mult ma iubesc, chiar daca cateodata nu stiu sa o arate, chiar daca nu sunt perfecti, insa am simtit mereu ca noi am fost cei mai importanti pentru ei, toata viata. Si intr-adevar e mare lucru. Ai grija de tine!
Mai voiam sa mai zic, insa nu mai stiu ce, scriu din amintiri ca tare sunt prinsa…
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'ętre comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
alexa_teo spune:
buna seara.
imi cer mii de scuze ca dau buzna.
vroiam sa sa spun ca aveti o poezie tareee frumoasa....si sa o salutam pe mamica mihbut si pe gemenii ei.va pupam.
tocmai ce am vazut poze cu ingerashii mici sunt minunati.sa va traiasca.
sunteti mai mari ca noi foarte putin.uram rabdare mamicii ca stim ca este nevoie.
inca o data scuze ca am intervenit in discutiile voastre.
sa aveto o seara placuta in compania celor dragi.
va pupam si va dorim multa sanatate.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
socrate spune:
Pot intra doar scurt sa va pup de noapte buna.
Si sa ii spun lui MissParker, mare e vorba romaneasca " pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti. Nu stiu cum ai putea sa treci peste, dar ar fi bine sa uiti ca exista parintii tai si familia ta.
Din pacate asa cum spunea tare bine matusa mea care ne e si nasa : oricine merita a doua sansa dar daca ii dai si a treia vei continua sa ii dai sanse.
Micaela06 spune:
Seara buna si de la noi,
Daria are rosu in gat si astazi ne-am luptat cu febra intre 38.5 si 39.5... am ajuns si la dr., normal, cica e un virus nasol, pe care noi nu puteam sa il ratam doar de
Sper ca Iasminuta sa nu il fi luat si ea 
La inceput m-am infuriat pe toate mamele care isi aduc copii virusati in parc, pe Daria care e inebunita dupa copii si se duce in botul lor, apoi m-am resemnat si m-am gandit ca asa va fi de acum incolo: raceli, bolile copilariei...
Si ca super faza, azi imi facusem si eu programare la gineco, primul control de dupa nastere
, dar s-a intarziat, erau decalate programarile cu 1 ora si am plecat ca pierdeam programarea la pediatru... m-am gandit ca oricum am asteptat 1 an mai pot astepta 1 luna
Si se mai mira lumea ca nu se duc femeile la controale, pai cum cu copilul dupa mine??? Peste tot pe undem m-am dus am avut atasament: la tuns, la serviciu, chiar si la epilat 
Se pare ca sunt cam suparata, ma duc la spalat biberoane sa ma mai relaxez, va pup.
Daria
MsBB spune:
Am o presimtire ca voi face o noapte alba
. M-a mancat iar in
sa beau o
, ca adormeam cu capu' pe masa si acum sunt fresh - lovita din plin de CM - cu un copil maraicios 
Asa ca
, unde altundeva as putea fi acum?
Ici 
Doloress - sa dea D-zeu sa aveti casutza voastra - ca in filmele americane cu "white picket fence" - cu o curte mare pt Patrick!
Alexa_Teo - nici o problema. O placere sa avem printre noi asa buburuze frumoase. Sa-ti traiasca si sa fie sanatoase! Le-am admirat in poze
- bucurie dubla, dar si griji duble !
Micaela -
, uf iar problemutze? Sanatate multa Dariei
. Imi pare tare rau sa te "simt" asa de supi, sa aflu ca Daria e cu buba la gatutz ,
si ziua de maine sa aduca mai mult soare si veselie pt voi !
Va urez noapte buna - sa ne auzim de bine maine , fara bolesnitze si problemutze 
P.S. rade fie-mea de crapa peretii acum
- uf de ce presimt ca se schimba rasu in plans si ne mananca jalea? 
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Simonix spune:
Hello si de la noi
A dat vara peste noi - caaaald, 28 de grade ... vai de noi. Cu ocazia asta a stat si robert prima oara in belgia in body cu maneca scurta :p
Micaela - ne luam de mana :) Si Robertixul meu e bolnav, tocmai acum, ca a venit si la noi vara: febra, muci la greu, vomat din cauza mucishorilor ... ii curgea un ochishori, era somnolent ... Si deci azi ne-a trecut doctorul pe antibiotic si am rasuflat usurata, sper sa ii treaca repede. L-a examinat si nu prea i-a placut cum arata urechiushele, si gatutzul din fericire la plamani e ok.
Dolores - ne-am luat apartament, nu casa :) Si chiria a fost motivul principal. Ne-am saturat, de 6 ani stam cu chirie si apartamentul nostru de la bucuresti sta degeaba :D si ne asteapta. de stabilit, nu stiu unde ne stabilim, tot ce stiu e ca nu mai voiam sa platesc chirie :D Si oricum, daca plecam vindem apartamentul si gata, il inchiriem etc . Io zic ca vreo 10 ani tot stam pe aici . Apoi vedem .. cati copii facem :)) si eventual bagam o casutza :D Vindem ambele apartamente si luam casutza mai mare pt cei 1000 de copii ![]()
![]()
Merci fetelor care m-au felicitat :) Ma simt asa ... incantata hihi
Mda ... ma duc la copiloi, doarme cu fundul in sus 
Noapte buna si sanatate multa 
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
inais spune:
Pt ca inca nu dorm...din cauza de Iasmina (are programul dat peste cap...
) am zis sa scriu 2 randuri...
Cred ca m-am exprimat gresit, s-a inteles gresit sau cineva a "deturnat" intelesul cuvintelor mele.
Am zis ca nu vreau sa o mai adorm cu bibe. Nu sa ii scot masa de bibe de seara. Vreau sa ii dau laptele, sa mai stea putin...sa adoarma singurica apoi. Sa nu adoarma in timp ce papa respectivul bibe si altfel nu. Cam asta era! ![]()
Oricum, va multumesc tuturor pentru sfaturi! ![]()
Sanatate multa puiutilor bolnaviori si un
special pt Daria si mami ei!
Ylari ti-am vazut fetita! Superba-i in ultima poza!
Si nu numai!
mamica Iasminutei...adica
lui mami si a lui tati
Doloress spune:
Mai voiam sa va zic de televizor, al meu copil nu e interesat absolut deloc de acestlucru. Mai mult, am si eu o singura emisiune la care incerc sa ma uit pe saptamana si cand deschid tv-ul se duce si mi-l inchide
Asa ca mi-am luat adio de la seriale, emisiuni, peste vreo 10 ani ma mai uit, daca or mai exista pe vremea aia.
Sunt si desene pasnice, mai dau drumul sambata, duminica dimineata si sunt tot felul de desene educative, in care copii invata despre istorie, geografie, mai sunt si cu strumfi care si alea mi se par OK. Sper numai sa-i placa astea mai incolo.
Am fost in oras si i-am luat un teanc de carti, le-am gasit reduse. Abia astept sa creasca sa-i citesc. I-am luat un fel de atlas enciclopedic, cu tot felul de informatii, mi se pare super-interesant si colorat asa frumos! Daca as fi avut eu din astea cand eram mica...
Am mai pus pozici noi si doua filmulete, in unul sa-l vedeti pe Patrick de ziua Quebecului, am fost la concert in aer liber si a dansat toata seara, facea animatie, mai bine il plateau aia.
http://outdoors.webshots.com/album/573008847UnyawF?start=12