Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Moni_or, La muuulti ani cu sanatate si fericire !

Diana, felicitaaaari! Sa va dea Dumnezeu un bb sanatos si sa ai o sarcina usoaraaaa !

pup you all,

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

Povestea nasterii Ilincutzei
poze

Blogul meu - manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI Moni,multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!
Diana asta da surpriza placuta,sarcina usoara!
Azi i-am cumparat Ralucai scaun de masina.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Diana felicitari!!!!!ce sa zic...esti super tare

si eu ash vrea bb2,dar nu am curaj

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI DAVID!Sa cresti mare, fericit si sanatos!

LA MULTI ANI MONI! Iti doresc multa sanatate si fericire alaturi de familie!

Diana felicitari!!! sarcina usoara si bebe sanatos! Curajoasa mamica esti!

Noi suntem bine, da' inca ne luptam cu adormitul...nu stiu pe unde gresesc...

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Tecky sa stapaniti sanatoase scaunul de masina!

Kimmy imi pare rau de situatia prin care treci cu sotul. Ar fi bine sa incerci sa-i explici (daca vrea sa inteleaga, of course) ca desi nu se castiga bani din asta, sa ai grija de un copil, un sot si o casa e munca grea! Asta iti da tot dreptul sa te poti exprima si sa ai anumite pretentii!

Noi suntem in santier, acu s-au hotarat ca vor schimba si faianta in bucatarie, asa ca e haos total. Mai greu e cu pregatitul mancarii pt. Miruna. Ziua suntem mai mult pe afara, ca sa nu incurcam, venim doar la papa si somn, asa ca eu is hamalita bine, ca tre sa fug tot timpul dupa ea. Trece si asta...

pepenimea, o noapte linistita va doresc!

Dia, mami de Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Helau again,

Eu sunt rau de tot in butoi . Experimentam si noi angoasa de 11-12 luni, cu tot tacamul: nu vrea sa o asez in scaunul de masa, urla si se incordeaza pana reusesc sa o pun in el; mananca prost, mai ales la pranz (seara de bine de rau a mancat bine); nu doarme – adoarme tarziu si se trezeste la juma de ora (sunt varzaaaa de nesomn), si ar domi numai pe mine - o sa mi-o fac guler ; nu mai vrea sa stea pe olitza – se ridica in picioare, o incaleca si descaleca de „n“ ori, apoi se da jos si in secunda 2 trage cate un pipi pe covor, spre disperarea mea; la plimbare sta ce sta in carutz, dar daca facem una mai lunga incepe sa urle si sfarsesc cu ea in marsupiu, de vin cocosata de spate acasa; se arunca pe spate sau in fatza cand e cu mine pe pat, si ma loveste cu capul unde apuca (piept, burta, gura sa-mi sparga nasul sau sa-mi rupa dintzii, nu alta), de-mi dau si lacrimile de durere (are un cap tareeeee);si muuulte altele. Dar nu stiu zau cine e intr-o faza mai nashpa: ea sau eu. Pentru ca eu tocmai am facut o cadere nervoasa ieri seara si azi dimineatza... Cu tot tacamul de urlat, plans isteric si vrut sa ma culc si sa nu ma mai trezesc. Motivele sunt vesnic aceleasi: ma simt (si sunt) singura; nimeni nu vrea sa stea cu copiii (mai ales cu fata) sa mai respir si eu (ma refer in special la soatza si la mama mea); nu pot nici sa strang o rufa, sau sa fac un dus, daramite sa ma tund, sa-mi dau parul jos de pe picioare sau sa-mi tai unghiile – astea sunt deja pretentii exagerate si total nejustificate. Si ca sa fie setul complet la probleme, Matei e foarte obraznic, imi vorbeste urat si imi raspunde, nu ma asculta chiar daca ii zic un lucru de N ori; il amenintz ca-l pedepsesc si nici ca-i pasa. Pentru ca eu ii zic ca nu mai are voie la televizor (asta e pedeapsa care il doare) si el se face ca nu aude si ii da drumul, de ajung sa ma duc sa-l sting si el sa urle si eu sa urlu si uite asa…. Am senzatia ca l-am scapat de tot in mana. Una peste alta, zilele astea iar ma simt ca ultimul om si ca nu sunt in stare sa-mi cresc copiii cum ar trebui . Iar sotul si parintzii mei, nu contenesc sa ma dezamageasca, prin lipsa de implicare si prin faptul ca imi arata mereu ca pentru ei e o obligatie si o corvoada total nedorita sa stea cu copiii mei (aud des replica "aminteste-ti ca tu ai vrut copii"). Si asta doare al naibii de tare

Boti, multam de carticele .

Kimmy, te imbratisez virtual si te . Uneori barbatzii pot fi asa de insensibili, nepasatori si cruzi .

pup you all,

Nu ma pot decide ce poze sa trimit in concursul cu ratuste. Asa ca fac sondaj. Daca aveti un minut, bagati va rog un ochi aici si alegeti doua dintre ele, care vi se par mai potrivite pentru aceasta ocazie, scriind la comments vot 1 si vot 2. Multumesc frumos .

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urari! As nominaliza, dar sunt taaaare obosita si mi-e sa nu uit pe cineva.

CAPRI, nu stiu ce sa iti zic decat sa te imbratisez virtual strans de tot, orice om are limite iar tu te-ai impins chiar pana la maxim, nu pot decat sa ma rog lui Dumnezeu sa li se lumineze mintea la ai tai si sa te mai ajute, e fffff urata replica asta cu "tu ai vrut copii", dar cand vor fi mari si realizati va sti sa se mandreasca cu ei, iar la batranete va pretinde ajutor de la ei, nu? Daca aceeasi optica o aveau parintii lui atunci el nici n-ar fi existat, pacat ca nu vrea sa vada lucrurile si din perspectiva asta... Multi de la mine, si multa putere!

Monica, mami de Luca

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Xeno, vroiam sa-ti spun ca dupa ce ca aratzi demential (si fi-ta la fel ), te mai pricepi si ai rabdare sa faci si niste bunatati de-ti ploua in gura. Io m-am decis: cand ii fac ziua lu Ilincu, te chem la mine sa organizezi petrecerea . Ca tare faina a iesit a Mariei !

Flo, am vazut un adevarat cavaler pe picasa!

Ma duc la nani. Va doresc o noapte linistita...

pup you all,

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunaseara.Cu intarziere urez si eu La multi ani sarbatoritilor de zilele astea::
-Andrei de Dianami
-Victor Andrei de Roxana01
-Anna Alicia de Sibylle
-Cezar George de ralirali
-David Andrei de lcazangiu
-David Andrei de Rontzy

La multi ani Moni _or sa fii iubita!
Felicitari Dianami, o sarcina usoara si un bebe sanatos

Eu sunt prin zona, tocmai vroiam sa intru in butoi , dar am vazut ca e ocupat asa ca ma asez frumos la randAm citit tot, am vazut si pozele de pe picassa, am admirat pepenasii,dar nu mai am energie sa nominalizez.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_teo spune:

neata

se pare ca azi va servesc eu cu cafea,ceai,suc si tot ce va doreste sufletelele.

diana felicitari si sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos sa va dea DD.

despre angoasa de 11-12 luni ce sa zic cred ca in unele chestii ni se adevereste si noua.
cu iesitul afara in carut e crunt...ca vor mereu in brate,sau nu mai vor in carut.cu mancatul e grav..cu somnul..offff..oare pana cand or avea angoase?:))))
ieri le-am facut supica ,am fiert carnea si cand sa le dau,alexa nu a vrut dar teo da..si daca am vazut ca alexa nu a deschis gura i-am dat teodorei,iar smechera de alexandra vine cu viteza inspre mine si cand imi trage una la castronul cu supa a sarit acesta si pe pereti si pe teo si in patut,,,era toata casa numa supa...uffff asa ce rau am certat-o si si-a dat seama ca n-a facut bine ca s-a asezat in coltz la patut si acolo a stat pana am bagat-o in seama...imi era mila de ea,dar altfel nu ma mai inteleg cu ele,nu stiu dacamai exista copii asa obraznici ca ele,alintate nu obraznici.
speram ca azi sa mergem iar la piscina daca o fi vreme frumoasa,desi soarele asta isi cam face de cap..ba iese ba intra in nor...cam nasol

In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.

http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/

Mergi la inceput