Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)
Raspunsuri - Pagina 15
dara_d spune:
David Gabriel de flo1980
Maya Andreea de mcoca
Anthony de Biribu 

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
Caprioara spune:
Helau,
Care va pricepeti la pantofi mai bine, da-ti o parere despre astia, respectiv astia. Am vrut azi sa-i iau pentru Ilincu, dar aveau doar o pereche nr 18, roz, cu defect. Asa rau mi-a parut
. Ea nu a purtat nika pana acum, ca nu suporta pantofi in picioare, dar cum a inceput sa mearga, trebe sa ii iau ceva. Aveti sugestii? Ceva care sa stea bine pe picior si sa nu-i poata ea scoate singura?
Multam anticipat
.
pup you all,
-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
Blogul meu - manute talentate
Tecky spune:
Caprioara a 2-a pereche de pantofiori imi plac.
Fetelor peste o saptamana ii rup turta Ralucai si nu prea stiu ce sa-i pun pe tava,ceva sugestii?
Ralu79 spune:
Ola ola
La multi ani David, Maya si Anthony! Sa aveti copilarii fericite!
Pupicei tuturor
Caprioara spune:
Teck, sunt la fel ambele perechi, difera doar culoarea. Costa 79 ron si ii gasesti la Deichmann, langa Auchan Militari. Cat poarta Ralu acum? Ca mai mari de 18 parca avea. Pe tavita la Matei eu am pus lucruri care sa simbolizeze cate ceva, cum va fi copilul cand va creste. De exemplu: oglinda = daca o sa fie frumos si cochet; icoana sau biblie = daca o sa fie credincios, religios; verigheta= daca o sa fie familist; bani= daca o sa aiba parte de bogatie; carte = daca o sa-i placa invatatura, studiul; sau creion= daca o aiba talent la scris; graunte = daca o sa fie strangator; o cheie de mester sau o surubelnita= daca o sa fie priceput sa repare prin casa, sau o sa-i placa sa mestereasca; o sticluta de bautura= daca ii va place betia
; etc. Te gandesti la niste trasaturi de caracter si pui cate ceva care sa le simbolizeze.
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Fac sondaj pentru concursul cu ratuste aici. Am 5 finaliste si trebuie sa aleg doar doua dintre ele... Ma ajutati, va rog?
poze
ElizaClara spune:
David Andrei de rontzy 
Dia 
David Gabriel de flo 
Maya Andreea de mcoca 
Anthony de Biribu 
katalyna spune:
capri a doua pereche e mai frumoasa, numai sa ai grija ca ce ii iei sa-i tina glezna, de preferat. prima pereche ce i-am luat-o eu lui david era si cu siret si cu arici, ioanei i-am luat niste sandalutze dintr-o piele tare, cu taloneta si care ii tin glezna.
tecky pai mai intai de toate money
, apoi cheile de la masina, o seringa sau termometru ca daca se face fata doctoresa nu ai cum sa stii daca nu-i pui ceva sugestiv
, cheile de la masina, o oglinda, o carte mica sa poata ea sa o ridice, o forfecutza, farduri (optional, nu ca celelalte n-ar fi
), o iconitza sau ceva bisericesc, cam atatea imi vin in minte acum
dia_filipas spune:

LA MULTI ANI MAYA!
LA MULTI ANI DAVID!
LA MULTI ANI ANTHONY!

SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI SANATOSI SI SA ADUCETI PARINTILOR NUMAI BUCURII!!
Dia, mami de Miruna (15.07.2008) 
Caprioara spune:

Dilara Gabriela, Amalia Gabriela, Timeea Cristina,
sarbatoritele de 28 iunie!
Sa cresteti mari, sanatoase, frumoase si sa aveti muuult noroc in viatza!
Si pentru ca maine dimineatza devreme noi plecam la mare pentru 1 saptamana, urez tot acum sarbatoritii din perioada in care lipsim, ca sa fiu sigura ca nu uit:
Denisa Ioana, Alexandru, Erika Stefania, Ana Irina,
Irina Paula, Luca, Aida Maria, Ana Raluca,
Amira Maya, Nancy, Mena, Nicholas, Ilinca, Lucian, Sara-Maria
Sa va fie viata senina, puilor!
Si mamicutelor sarbatorite,
Irinuca_81, Laremi
Multa sanatate si numai bucurii alaturi de puii vostri!
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
poze
atb spune:
LA MULTI ANI!!! cu putina intarziere pt. David de Flo, Maya de Vicky si Anthony de Biri!
Si
LA MULTI ANI!!! lui Timea de Iza, Dilara de Mickycris si Amalia de Irinuca
N-am mai apucat sa citesc mai nimic, ca-s in febra cu licenta, de-abia astept sa termin odata ca m-am saturat de atata scoala, vreau si eu vacanta, vreau si eu mare si soare!
Apropo, distractie placuta la mare Capri!!!
Maine nu reusesc sa intru deoarece sarbatorim ziua de nastere a sotului si avem ceva musafiri, asa ca inca o data, un pupic special pentru scumpa si iubita de Timea, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire si iubire si o viata frumoasa alaturi de parintii tai. Iza, sper din tot sufletul sa ti se rezolve odata problemele si sa te poti intelege cu sotul tau, sa va terminati cat mai repede casuta de vis si sa-ti rezolvi si tu problemele medicale. Si sa aud si de la voi ca va apucati de bebe 2.![]()
( ca noi declaram deschis sezonul pt. bebe 2 !!!
)
A, si doar atat ce am apucat sa vad la inceputul acestui capitol, vreau sa o felicit pe Dianami pt bebe 3, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!
In rest nu mai stiu nimic dar va pup pe toate cu dor
, de-abia astept sa revin in forta! ![]()

Sanatate tuturor pepenasilor!!! Iar celor care nu am apucat sa le urez de ziua lor, le spun acum un sincer LA MULTI ANI!!!
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008