Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)
Raspunsuri - Pagina 16
violeta29 spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE 28
-Dilara Gabriela de MIKYCRIS
-Amalia Gabriela de irinuca_81
-Timeea Cristina de Kimmy
SA AVETI O COPILARIE FRUMOASA , PLINA DE BUCURII!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
violeta29 spune:
Bunaseara!In sfarsit am terminat si eu cu examenele, saptamana asta am facut si curatenie generala, azi toata ziua m-am prajiturit, ca maine e ziua sotului si maine asteptam musafiri.am facut si un tort maaaare, sper sa fie si bun, ca l-am cam "inventat", am facut o combinatie intre mai multe retete.
Asa ca acum, ca m-am vazut cu casa pusa la punct m-am linistit si eu, nu mai sunt asa stresata, deci las butoiul pentru cine are mai mare nevoie si revin la vechile obiceiuri.
Despre ajutor, ce sa zic, sotul meu ma ajuta enorm de mult, in special la treburile casnice, dar are si el momente cand e obosit si nu are chef, asta e, incerc sa il inteleg si pe el, ne mai ciondanim noi, dar in mare sunt multumita.
In schimb eu am o alta problema, cu maica-mea.Pai imaginati-va ca eu m-am dat de ceasul mortii in sesiunea asta si am tot lasat fata ba cu frate-meu , ba cu o vecina, ba cu matusa-mea, ca toate examenele erau la 4 si sotul vine acasa la 5,iar maica-mea , pensionara fiind a stat bine mersi la tara, si nici macar nu s-a deranjat .Ba intr-o zi ma mai si suna pe o canicula din aia urata si imi facea in ciuda ca ea sta la umbra cu picioarele in piscina si cu o bere rece langa ea.
La inceputul lunii am avut o nunta, si m-a intrebat daca ne ducem noi sau se duc ei.I-am zis ca ne ducem noi, ca abia ma mai deconectez si eu, dar sa vina sa stea cu fata.Cand a auzit ca trebuie s astea cu fata a zis ca atunci mai bine se duc ei, ca asa daca fata nu o sa stea cu ea si o sa trebuiasca sa venim acasa ce rost are sa ne mai ducem.Ziceti si voi sunt eu nebuna?
A doua zi dupa nunta a zis ca ramane cateva zile ca poate am treaba si sa ma ajute.Da, da, vezi sa nu, mai pe seara urca la mine si imi zice:"pai atunci daca nu ai nici o treaba urgenta, hai ca noi plecam".Sa nu mori?
Saptamana asta, a zis ca vine de luni, ca sa pot face si eu curatenie, sa fac prajiturile, etc.Si lunea s-a facut sambata ba inca la ora 19, ca sa fie sigura ca nu mai am nimic de facut
Si ar mai fi multe dar nu va mai plictisesc.
Asa ca fetelor, cele care aveti ajutor din partea parintilor, bunicilor, apreciati-l ca e mare lucru.
Mi-ar fi placut si mie o femeie la curatenie, macar o data la doua saptamani, dar situatia financiara in perioada asta nu e tocmai roz, dentistul asta m-a secatuit de bani, plus ca mai avem si ratele.Matusa-mea imi tot spune ca iese ea cu fata macar de doua , trei ori pe saptamana ca sa-mi pot face si eu treaba, dar mi-e rusine tare sa apelez la ea.Daca ar fi de acord sa o platesc, as apela cu toata increderea, dar stiu ca nu ar primi nimic si m-as simti prost.
ATB, la multi ani sotului si bafta la licenta!Succes la proiectul bebe doi,eu una n-as mai avea curaj, cred ca raman la unul![]()
MONALAC, bafta si tie la licenta
CAPRIOARA, distractie placuta la mare!
IOANA, eu i-am dat de la 9 luni alexandrei ciorba dreasa cu ou, si am pus si albusul.Bine acuma daca a mancat un doua trei grame acolo.
DR)_ANCA,sa va fie d ebine concediul.cum ai procedat cu intarcatul, dintr-o data sau treptat.Ea era indragostita de tzitzi, sau mai sugea doar asa de hobby?Ca eu strang informatii pentru cand o veni si la noi vremea.
SUN, ma bucr ca Thea nu mai este un copil cu risc
DANA, daca gasesti vreo femeie la curatenie sa-mi spui si mie care-i pretul si daca face treaba buna, ca poate cine stie vin vremuri mai bune si mi-oi permite si eu una .Voi la ce ora iesiti dimineata . ca poate ne mai intalnim si noi ca nu ne-am mai vazut d e mult
ANKALAURA, cred ca suntem taaaare norocoase sa te avem printre noi, popstarile tale sunt de milioane, au dreptate fetele ca ar trebui sa scrii carti
.
ARIADNA ,felicitari ptr absolventa de gradinita
Si sa nu uit sa ma laud, de ieri Alexandra zice mama, iar astazi a zis tata.Ambele le spune constient , caci ne striga cand are nevoie de noi, sunt asa fericita, cred ca a fost cea mai fericita zi din viata mea.Si de vreo saptamana merge si de-a busilea, am descoperit intamplator ca stie sa o faca, era pe jos pe covor iar eu am lasat o revista din mana in coltul opus al camerei ca sa raspund la telefon iar ea a prins viteza si direct la ea s-a oprit, asa ca acum patruleaza prin toata casa
Sunt curioasa sa vad la ce varsta o lua-o in picioare, ca deocamdata merge doar tinuta de manute, destul d ebine, dar mai mult pe varfuri.Se tine si singura singurica pe picioare, dar cand realizeaza ca nu se sprijina de nimic se sperie si se aseaza in fund.Oare de ce?
Gata fug la nani, ca e chiar foarte tarziu , am citit pe diagonala, daca n-am nominalizat pe toata lumea scuze, nu a fost cu intentie, pupici tuturor
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii
minunea care ne-a luminat viata
Violeta ,mamica de nazdravana mica
-Alexandra Valentina(2.09.2008)
Biribu spune:
Fetelor multumesc mult pt urari!
azi avem fetite doar
:
Dilara Gabriela, Amalia Gabriela, Timeea Cristina 
LA MULTI ANI FERICITI SI NOROCOSI!!!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
struluta spune:

Dilara Gabriela de MIKYCRIS
Amalia Gabriela de irinuca_81
Timeea Cristina de Kimmy

La multi, multi anisori! Sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume!
vias spune:
La multi ani Dilara, Amalia si Timeea 
sa va dea Doamne Doamne multa sanatate si fericire!
Noi suntem in zugraveli...am avut si incidente, ne-au lasat zugravii ca au gasit o lucrare mai buna...dar Pustache am meu a remediat repede-repede situatia ![]()
Abia astept sa-mi vad si eu casa pusa la punct 
Vad ca Dinami are bb3 in burtica..Felicitari scumpa..sa te ajute DD sa nasti u copilas sanatos la termen.
Altele se apuca acum pe proiectul bb2...Bravo! sa veniti repede-repede cu vestea cea mare..
Eu am facut comanda de carucior..asa ma bucur ca de data asta reusim sa facem mai multe pt bebe..simt ca ne ajuta si DD...de multe ori am gandesc cas poate DD nu a vrut sa pot sa-i cumpar atatea lui
Darius..pt ca stia ca nu apuca sa le foloseasca micutul meu.
O duminica frumoasa fetelor!
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
20+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
struluta spune:
Cine vrea
?![]()
Fiu-meu m-a scos din pat la 6
...numai asa sa ma dispere pe mine ca azi a fost randul meu de trezit la el...ieri s-a trezit sotul meu la el si pe mine m-au lasat sa dorm pana la 11
...noi asa ne-am impartit sarcinile pe weekend...sambata e ziua lui cu copilul, ma lasa sa dorm pana ma trezesc,sta cu el pana eu imi fac treaba, iar duminica doarme el mai mult...Deci, asta mik a executat deja la olita in dimineata asta
, am facut nspe ture prin curte, in sfarsit ca profitam si noi de curte...am avut un ciobanesc caucazian imens care acum vreo luna a atacat un musafir(atacat in sensul propriu al cuvantului, daca nu era sotul meu acasa cred ca era in stare sa-l omoare), si de atunci nu am mai avut curaj sa ies cu asta mik in curte doar pe terasa stateam, si de-abia saptamana asta am reusit sa-l dam la cineva, ca bineinteles nu l-a vrut nimeni, ca pe langa ca e imens, nici de mancat nu mananca putin, naparleste de numai mai e si salbatic...si ce bine e fara el
...ziua...totusi noaptea era tare bun pe langa casa,mai ales ca sunt mult sigura, dar asta este, o sa punem alarma. I-am facut tarc dar nu-l puteam inchide, facea numai ce vroia el, dar la anul in primavara aducem altii, de data asta vreau 2 si cred ca labrador...pana atunci mai creste si piticul si macar o sa creasca cu ei odata.
Cu sofatul, eu ador sa conduc, pentru mine e relaxare curata...de altfel nici nu ne puteam muta aici daca nu aveam carnet si masina amandoi deoarece faceam naveta la servici la Satu Mare, sotul cand pe unde, iar autobuse transfrontaliere bineinteles ca nu exista inca
...totusi la cati romani suntem pe aici ar fi justificat!
In sfarsit am terminat cu visinele, apropo, le-am dat in Romania, pe la Bucuresti le-au dus
Am avut vreo 2 to
...dar toamna mai executam din pomi ca-s prea multi si numai bataie de cap avem cu ei.
Mi-a venit si mopul H2O...ce sa zic...nu-s pe spate clar...lasa fff uda podeaua, pe parchetul laminat a lasat niste urme de toata frumusetea
, deci dupa ce spal cu el va trebui sa sterg si cu o carpa uscata, pe parchetul din lemn masiv am insistat in vreo 2 locuri si mi s-a albit
...deci pot sa raschetez, iar pe gresie e fff ok...parca spunea cineva ca a incercat sa-i regleze debitul, e posibil?
struluta spune:
Referitor la curatenie, eu incerc sa ma descurc singura, desi nu e tocmai simplu ca avem ditamai casoiul, dar sa aduc pe cineva la curatenie trebuie sa ma deplasez dupa ea la Satu Mare, cu copilul bineinteles dupa mine, trebuie sa o duc inapoi dupa cateva ore...mai bine fac eu. Mai aduceam asa inainte de sarbatori la curatenie mare 2 femei sa terminam intr-o zi, dar faceau de mantuiala, se grabeau sa termine repede
, acum inainte de Pasti am facut singura si nu a fost capat de lume. Eu le dadeam 75 ron si stateau vreo 8-9 ore. A, ar mai fi varianta sa che pe cineva de aici, dar stiti cum e la tara, nu am chef sa aud pe aici povesti ca ce si cum e in casa.
ana_a spune:
Cu putina intarziere urez si eu din tot sufletul:
David Gabriel de flo1980
Maya Andreea de mcoca
Anthony de Biribu 
Fetelor, sa va traiasca copilasii, sanatosi, voiosi si sa va umple viata numai de bucurii!!!
proud mummy
struluta spune:
Atb, Monalac sa aveti bafta multa la licenta...eu am ratat acum sa-l dau

Sun

ma bucur din suflet pentru voi...cred ca va picat o piatra imensa de pe inima
.
dr_anca spune:
Neata!
La multi ani pepenasilor care serbeaza astazi un anisor!
Petrecere frumoasa!
Violeta
. Pacat ca nu te ajuta mama ta. La mine se ofera si mama si soacra dar nu le las cu bebe prefer sa faca prin casa sau mancare cand ajung pe la noi in vizita.
De la 8 luni bebele meu era cu biberon doar seara( am bagat pentru ca se trezea nopatea de vreo 3 ori sa suga si eu nu reuseam sa ma odihnesc), mai sugea la 5 dim si pe la 7-8 cand se trezea. Apoi am bagat lapte si dim. si ii placea si se satura mai bine.
In schimb mutase masa de tzitzi dim la 10 ca sa adoarma cu ea. Nu sugea mult pentru ca nu prea aveam productie cam 3-4 min dura si adormea. Mai sugea si seara dupa biberon si observasem ca capata mai multa energie in loc sa adoarma.
In timp nu a mai adormit nici la ora 10 cu tzitzi, dimineta la 5 nu se mai trezea sa pape asa ca pe drumul Iasi-Bacau mi-a nazarit mie sa o intarc. Nu mai papase tzitzi cu o dimineata inainte si am zis ca imi va fi mai usor si mie si ei cand e mai multa lume si are cu cine se lua.
Deci laptele de baza il primea de la biberon, tzitzi era de alint mai mult. Dar acum ne alintam in brate si ne iubim la fel de mult.
Sper ca ti-am fost de folos
. Nu iti recomand intarcatul dintr-o data. E traumatizant pentru copil. Am vazut nepotica mea de 1 an si 8 luni -era si cam mare- cum striga si plangea dupa mama ei cand a intacat-o de m-a terminat psihic si au trecut vreo 5 ani de atunci
. A lasat-o la mama mea si eram si eu pe acolo si a urlat copilul cateva zile si tot o batea pe maica-mea ca nu intelegea ce s-a intamplat. Ca urmare a intarcatului asta nu a mai baut lapte praf si de abia pe la 3 ani a mancat in
O zi frumoasa va doresc!
Mamica de
cuminte
iulie 2008