Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)
Raspunsuri - Pagina 14
ioana spune:
Dr. Anca, bine ai revenit din concediu! As vrea sa te intreb CE A MANCAT fetita la mare? La restaurant? Ce anume? Ilinca nu prea mananca nimic la pranz decat piure de cartofi cu ceva, sa spunem, ori piureul de restaurant nu-i place. A mai luat odata 3 linguri de ciorba, paine goala, cam asta mananca ea la restaurant. Sper sa se mai schimbe situatia pana la jumatatea lui august, cand plecam noi.
Ce alimente mai introducem dupa 1 an? Albusul de ou a incercat cineva?
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
ankalaura spune:
Ei vedeti? E foarte instructiv zau!
IOANA - uite, al meu le pune sa manance, ba chiar le si pregateste daca ii spun eu ce! Si Erikai ii da seara, dupa ce vine la serviciu. Singura lui sarcina legata de chestiile lunare e sa citeasca apometrele si gazometrul, dar mereu uita, iar eu ma incapatanez sa nu le citesc eu, ci doar sa ii amintesc, si uite asa ramanem cu ele necitite, si ne mai pune administratorul din burta de la el
Incat ma gandesc ca mai bine le citesc eu si pe astea si basta.
Acuma, sa zic drept, pot sa traiesc si cu perdeaua trasa pe jumatate, dar ceea ce ma enerveaza de fapt e sa merg in urma cuiva! Aia ma enerveaza. Sa ma duc eu in urma lui sa trag perdeaua, sa inchid sertarele complet, sa spal paharul uitat pe masa...
MONI - stai nene ca iar o sa sara lumea sa imi spuna ca am pitici. Ca eu nu fac curat in baie zilnic de drag maxim sau de pitici rataciti. Ci pentru ca e casa mica, si trebuie sa iau incaltarile de la usa, si na, le pun in cada ca sa le curat. Si apoi, sigur ca nu pot sa pun fata sa o spal fara sa curat cada. Nu de alta da' calcam fara voie in toti scuipatii si gainaturile si alte mizerii. Si deci na, tre' sa spal cada. Apoi, astea ale mele se tot tin de toaleta. Aia mare se tine pentru ca nu pune mereu reductorul si ladita (cica se grabeste) iar asta mica se tine pentru echilibru. Si i se pare interesant sa bata toba in capac.. Deci musai sa sterg toaleta, na.
Nu iti imagina ca stau si frec! NUUUUU!!!
Ori sterg cu servetele de-alea umede speciale (am unele pentru veceu, altele pentru gresie.... dar le-am luat din alte tari, nu stiu daca au aparut si la noi in afara de alea de praf...), ori dau pac pac cu fis de-ala efervescent si apoi cu laveta... Na, imi ia cateva minute.
Si incaltarile nu le-as pescui imediat sa le duc la spalat, dar usa la noi e fix in drum, v-am mai zis eu, asa ca Erika trece pe acolo si poposeste la o gustare din baretele sandalelor, la un lins de papuc... 
ankalaura spune:
Aaa, si am uitat sa spun, daca in baie chiar n-am chef sa dau cu dracii, bag in priza pinguinul, fisai ici fasai colo, si gata nene, mai sterg cu o laveta si e super curat.
Bai dar sa ma pui sa sterg praful peste tot, sa sterg geamurile, sa curat ramele....
Asta nu... Sau sa sterg oglinzile (avem doua care sunt pana jos). Pai asta cu oglinzile mi se pare autoflagelare domne. Pai in secunda doi am colectie de amprente pe ele. Asa ca femeia era buna la asta, ca in baza mea, ar ajunge oglinda sa aiba pe ea si gem eventual...
dana81 spune:
MAYA, ANTHONY,DAVID sa cresteti mari frumosi si iubareti!!!!
ANKA barbatul meu calca...adica doar toalele lui restul cine mai apuca, maica mea, soacramea...tare ma bate si pe mine gandul sa iau o femeie dar cica nu domle ca face el tot, ca la cutia asta de chibrit in care stam nu e nevoie....dar sapt viitoare pleaca iubitul meu sotz in Polonia o sapt si eu deja am inceput sa caut pe cineva disponibil, sa-mi spele geamurile, sa-mi frece faiantza...etc
Cu sofatul...hehe..poveste lunga, eu am permisul de vreo 10 ani, am dat de 4 ori traseul ca sala o luam cu 26, si acum visez teoria,dar de urcat la volan cred ca de vreo 10 ori atat...NU_MI PLACEEEE deloc.
Si Clara poart 18/19 dar are si o pereche 17 care ii vin, cred ca mai depinde si de cine le face.
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
dana81 spune:
IOANA la 8 luni i-am dat Clarei ciorba cu perisoare facuta de maicamea si a mancat chiar bine...cand am intrebat-o cum le-a facut mi-a spus ca a pus oul intreg...si uite asa a mancat fata mea si albus si nu s-a intamplat nimic..dar nici nu i-am mai dat de atunci.Parerea mea este ca trebuie sa incercam cate putin din toate(bine cele permise cat de cat), nu pot sa cred ca la 11 luni si 30 de zile nu poate manca albus si a doua zi la un an nu mai pateste nimic
MAMI de CLARA ANDREEA
06.08.08
flo1980 spune:
multumim de urari!
suntem cam in priza, asteptam invitatii....
Maya 
Anthony
_
Mamy for 2 boys: un fulguletz si un pepenash!
dr_anca spune:
Salutare! revin scurt ca plecam putin spre Roman.
Felicitari Diana sa ai o sarcina usoara si un bebe exact cum iti doresti
Ioana Sara manca dimineata daca se trezea in jur de 7 cu noi la masa unde era bufet suedez (si aveau si scaun Chicco Polly) branza dulce, galbenus de ou, budinca de macaroane cu branza, cascaval.
Dupa plaja -la 10 biberon 240 mlsi nani pana la 13 
La pranz am tinut sa-i dau ciorbita ori de pui ori de vacuta(nu aveam incredere in cea de perisoare ca e cu tocatura-una e facuta acasa-) si manca si cartofi taranesti, piure, pilaf (era cam gras si mi-a parut rau ca i-am dat) si intotdeauna cerea chifla si pleca cu ea in gura
. Carnea si din ciorbita si cea de la felul 2 o zdrobeam in mana si manca asa.
Apoi manca un iaurt neaparat sau un fruct destul de mare gen o banana -e colosal pt noi- sau o caisa mare si un biscuite nestle.
La 21-21.30 un biberon 270ml.
Am implinit si 2 sapt de la intarcat si a foast foarte bine pentru ea , pt mine destul stres cu noduli si vreo 2 zile de stat legata strans.Mi s-a parut cea mai aiurea perioada de cand sunt mamica desi ea nu prea s-a stresat si ma gandesc cum ar fi fost daca era si mai tarziu( pentru sentimentele mele)
Eu sunt bulversata de moartea lui Michael J.
Va pup
Mamica de
cuminte
iulie 2008
alexa_teo spune:
buna
mai intai sa spunem ca tocmai ce am vizionat si noi pozele de pe picasa si vazutam pe sexy Marioara dormind si gatindu-se pentru printul ei care se vede ca taree mandru e de ea..
de Sonia si Lulia nu mai spunem...le pupacim dulcik ca sunt tare scumpe.
vazutam si pe Irinuca ,Codrin si Clara la mare....super.
micutza Sara e cea mai fericita cu printii in piscina...
de David de flo...e cel mai dulce si minunat baietel...la costum..cu papion..ce mai e un adevarat cavaler...

mdaa si cum sa o uit pe Timeea in santier:)))
pupe mama pe ea de frumoasa.
si Ioana absolventa de Annababy

Luca de moni-or printre floricele si cu dintisorii lui si zanbetul lui minunat.
pupam pe toata lumea.noi suntem bine,teo nu are absolut nimic,am ascultat sfatul Katalinei
si are acelasi comportamen ca si pana acum.
in schimb alexei ii ies dintii de sus se vad in gingie sunt foarte foarte jos,banuiesc ca nu mai dureaza mult pana sa sparga gingia,e tare suparata banuiesc ca o deranjeaza ca tare se mai plange din te miri ce si mai nimic.azi nu i-am intrat in voie cu nimic,decat cu inele de dentie si calgel.la TEO inca nu se vad,are si ea gintiuta umflata,azi le-am dat supica dupa care facusem noi un gratar si le-am ales si lor putina carnita de la o pulpa,i-am luat pielita si le-am dat,tare incantate au fost,nu am exagerat.
nu mai stiu ce sa le mai dau doar doar sa mai pape putin,abia astept sa ajungem saptamana viitoare la dr sa vedem cum mai stam cu kg.
app in ceea ce priveste soatza...al meu mai nimic nu face si sta acasa ca e in concediu,dar daca eu trebuie sa fac mancare,sau sa ma duc la piata,sau la cumparaturi,sta cu mandrele desi nu prea stau ele fara mine,ca plec si nici dupa jumate de ora ma suna ca "hai vino mai repde ca plang dupa tine,se uita inspre usa si arata cu degetul" si cam atat face al meu...inainte mai facea si el de mancare,dar acum NIMIC.
uneori sunt extenuata,dar ce sa-i fac si ce sa-i zic ca tot ce vrea intelege si face,asa ca eu ma oftic degeaba si-mi fac inima amara.
imi mai ies din minti cateodata si mamai ratzoiesc la el,dar fara nici un efect...
asta e...incerc sa las de la mine cat pot de mult pana rabufnesc si ne certam urat si stam certati cateva zile si vine si-si cere iertare insa fara nici o schimbare.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
alexa_teo spune:
am uitat sa urez la multi ani fericiti celor ce implinesc astazi un anisor de viata si anume...David,Maya si Anthony.
sa cresteti mari si sa fiti ascultatori si cumitei.
In data de 4 august 2008 s-au nascut Alexandra &Teodora, minunile lui mamy si taty.
http://s471.photobucket.com/albums/rr74/alexa_teo/
katalyna spune:
la multi ani Maya David si Antony, sa cresti mari, sa fiti sanatosi si niciodata suparaciosi, sa va bucurati de viata si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
si al meu sotz lasa perdeaua netrasa, de fapt o trage dar nu de tot si se aduna pe ici pe colo mai mult decat in rest. noi stam la parter si se mai duce la geam sa vada, ce? nu stiu, cred ca nici el nu stie![]()
tocmai am avut un show cu vecinii de pe scara. de cand ne-am mutat aici numai probleme avem cu ei, stand la parter nu avem balcon si deci ne uscam hainele in uscatorie, uscatorie care mai tot timpul este plina cu una alta. la un mom dat isi adusese presedintele blocului o mobila veche care mai si putea, mi-a zis ca le tine cateva zile si s-au facut 2 luni pana nu m-am dus la el si nu l-am amenintat ca il dau in judecata ca mi-a iesit o ciuperca pe picior nu si le-a luat si ceilalti si le-au luat atunci, acum am o problema cu vecinul meu personal
care de cateva saptamani duce niste paleti care ocupa jumatate din camera si put, i-a spus sotul de mai multe ori sa si le ia si l-a si intrebat daca el ar usca hainele copilului acolo, avand si el copil mic mi se pare omeneste sa inteleaga, a spus ca nu le-ar usca in jegul ala, jeg pe care el l-a facut. l-au apucat pe-al meu toate alea si aseara a cumparat lavabila si azi s-a pus pe mazgalit pereti. uscatoria este perete in perete cu sufrageria mea. am auzit eu ceva scandal si zic, aici e de mine
se mai certa al meu sotz cu inca unu. ca am venit noi si avem numai pretentii, ca vrem sa schimbam regulile in bloc, ca alea alea. pai atata le-a trebuit sa intre in gura mea ca pana la urma unu mi-a dat dreptate, iar celalalt din lipsa de argumente a plecat acasa
. ce nu le-am zis ca e un bloc comunist si ca daca la scara cealalta e jeg trebuie sa fie si la noi? niciodata nu o sa facem ceva in viata daca ne comparam cu unu mai prost (bateam la ei off course
) ca sunt rai, dusmanosi si invidiosi, ca n-au cei 7 ani de-acasa. le-am spus ca mie mi-ar crapa obrazul de rusine sa stiu ca una usuca hainele a 2 copii acolo si eu sa-mi duc toate geoarsele, am accentuat asta ca sa se simta jigniti

. nu suport oamenii care te sfideaza cu zambetul in coltul gurii, adica ei sunt destepti si eu proasta.

noi avem centrala proprie si iarna trebuie sa platim caldura un procent din ce platesc ceilalti, iar administratorul (cel vechi) ne trecea 10%, l-am rugat sa ne explice de ce 'asa vreau eu' pai daca asa vrei tu l-am reclamat la primarie, n-am rezolvat mare lucru cu asta, apoi ne-am trezit cu fond de rulment mai mic decat stiam si cu penalitati de intarziere la o luna neplatita (de 6 ani nu mai platim la zi pt ca ne-a pus aia 10% la caldura, n-am vrut) si atunci da-i fuga iar la primarie, ei bine acum s-au sesizat astia si au descoperit s ca dl administrator nu avea atestat pt fuctia pe care o ocupa si l-au dat jos
a plecat cu el si presedintele care nu semna listele ca nu era de acord cu ele si care le-a semnat cand l-am reclamat cu uscatoria, pt ca era datoria lui sa semneze listele.
ce sa va zic, avem in bloc numai muncitori dinaia obositi de pe timpul lu' ne-a nicu si uite domne au venit kkciosii astia sa ne spuna noua ce sa facem, nu prea convine, dar asta e, nu facem decat legal totul
fostul administrator se comporta de parca stateam cu chirie la el, ceva de genul telenovelelor si il rugam sa ne mai tina o luna fara sa ii platim, nu-i ajungeai la nas si mai era si obraznic, imi vorbea cu 'mai fato' meltean ce sa mai