Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)
Raspunsuri - Pagina 13
moni_or spune:
DAVID, MAYA SI ANTHONY
Sa cresteti, mari si voinici, sa fiti sanatosi si sa aveti viata lunga si implinita!!!
SUN, ce mult ma bucur ca Thea nu mai e copil cu risc!! Acum poate o sa incercati si voi sa uitati cosmarul prin care ati trecut...
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ariadnabr spune:

La multi ani David!!!
Sa cresti mare si voinic, sa-ti faci mamica fericita si sa fii la fel de frumos si elegant ca acum! 

La multi ani Maya
Sa fii la fel de frumoasa si gingasa ca acum, sa cresti mare, sa fii sanatoasa si sa iti faci parintii fericiti!
Si nu in ultimul rand

La muuuulti ani Anthony!!!!
Sa cresti mare si frumos alaturi de parintii tai minunati si de surioara ta dulce, sa ii aduci mamicii tale fantastice numai bucurii si impliniri!! 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
ariadnabr spune:
Neatza,
Intru rapid pana se trezeste familionul...
Moni_or Da, iubita, aici se incepe scoala la 5 ani.
Incep cu un gen de combinatie intre grupa mare de gradinita si clasa I, dar invata sa citeasca si incep sa puna bazele scrisului. Pe 1 septembrie, Sonia merge la scoala 
Sunisor Ma bucur mult ca ati primit all clear!!! 
Astept pozici ca mi-e cam dor de xeroxata ![]()
Anka
just because
De condus io am dat numa' de doo ori
urmeaza number 3 try acuma in curand. Aici se conduce o vreme pe un gen de permis temporar, deci n-as avea probleme, adica stiu sa conduc, prima data insa n-am vazut un stop nenorocit, si a doua oara am picat testul din cauza de nervi...Om vedea acum ce-o mai fi...
Asheee...am vazut si io poze cu sexy Mariuca
- mami cred ca ti-au luat adio de la tricoul ala
, elegantul si frumusetea de David
, Timeea
pe santeer
, Sofi
totala cu ochelari, batic si limbuta scoasa
, Irina
la mare, Sara
la balacit, clara
la mare si cu casa dupa ea
, Miruna
cu mami si tati
si gemanutele Teo si Alexa
si ele la balaceala
. Sunt toti niste frumosi!! 
Multumim pentru comentariile de pe picasa si de aici
Asa cum imi zicea Anka aseara
plesnesc de mandrie vis-a-vis de fetili meli...
stiti voi povestea cu cioara ![]()
V-am pupat, un weekend placut 
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Tecky spune:
LA MULTI ANI PEPENASILOR NOSTRI DRAGI:
DAVID GABRIEL DE FLO
MAYA ANDREEA DE MCOCA
ANTHONY DE BIRIBU
Violeta_m_tm spune:
Anka nu ne permitem sa platim o femeie, avem multe cheltuieli, amandoi suntem la master, am avut un accident in iarna si nu avea masina casco...,+rate, mai avem multe de facut si la casa, plus ca vrem sa mergem si in concediu in Grecia,+ cheltuielile de zi cu zi, si toate astea in conditiile in care eu primesc doar 800 ron, iar sotul meu lucreaza foarte mult ca sa ne putem descurca. El aprecieaza ca eu ma descurc singura, si stie ca nu pot sa le fac pe toate, dar tot il apuca sa comenteze, iar eu ma enervez...
ankalaura spune:
Vio - da, inteleg ce spui. De fapt, parca nu se termina niciodata cheltuielile astea atat de necesare...
Noi trebuia sa facem acum RCA-ul, bai cand am vazut ca e 4 milioane pe 6 luni mi s-a albit moaca instant!!! Pe 6 luni nene!! Am facut sapaturi, am gasit mai ieftin, chiar considerabil, la jumate, dar na, tot mi se pare multut pentru 6 luni. Mai ales ca e o asigurare "la misto" as zice, deci CASCO facem oricum. Ca ala e 20 de milioane ce sa mai zic 
Pentru mine, femeia care ar veni o data pe saptamana este o inventie tare buna insa. Din pacate, cumva "instabila"
Ma scuteste de multi nervi. Nu pentru ca ar trebui sa fac curatenie, ca oricum fac zilnic, ci pentru ca ajung sa nu mai termin treburile casei, si neglijez fetele. In loc sa iesim in parc, dau cu aspiratorul...
Cu aspiratorul dau oricum. Dar una e sa dau in bucatarie ca sa adun niste firimituri, si alta e sa iau casa de la un cap la altul. Sau baia, in baie fac zilnic curat. Dar nu stau sa iau la sters fiecare milimetru de polita sau fiecare spray. Ei, la astea o buna o tanti.
Uite insa ca aici nu prea gasesti.... Ca vor milionul si ziua 
Un 50-60 de lei mi se pare civilizat pentru un apartament ca al nostru.
Intrebarea e ce fac de acum incolo...
Acum, ca sunt numai cu Erika, e mai simplu, ca nu trebuie sa am mereu mancare pentru noi. Cand este si Eliza insa, lucrurile devin mai complicate....
moni_or spune:
Sa stiti ca de multe ori imi face tare bine la moral sa va citesc, ca ma tot gandesc ca sunt norocoasa, desi din fire sunt tare prapastioasa. La curatenie pe langa ca o urasc din tot sufletul nu mai faceam nici eu fata cu ditamai casoiul mai ales ca Luca nu statea singur atatea ore pana terminam eu. Si ajunsesem la certuri urate de tot cu sotul ca de ce nu face si el, el ca eu sunt obsedata de curatenie (si zau ca nu sunt, acum ca citesc cat curata ANKA mi se pare ca sunt neglijenta rau), in fine am zis ca eu imi dau demisia daca nu gasim o femeie. Si am gasit o tanti super super super, cu care pot sa si povestesc verzi si uscate, care vine de 2 ori pe sapt. si ne ia 10 ron pe ora, la casoiul nostru sta cam 4 ore, dar face temeinic si imi place ca preia ea initiativa, nu trebe sa-i spun eu tot timpul stiti acuma spalati si geamurile, stiti acuma si terasa ar trebui etc.
Cat despre SOFAT, eu sunt de parere ca nu exista antitalente ci doar lipsa de practica, eu sunt exemplul viu pt. asta. Am facut scoala in Bucuresti si si eu abia a 3-a oara am luat traseul, am fost varza de emotii pt. ca eu de la scolile teoretice facute eram obisnuita sa fiu vesnic laudata si za best, iar la scoala de soferi varza ma facea instructorul. Dar eu cum in viata mea n-am avut masina in familie, nu stiam nici ce e ala ambreiaj pana n-am inceput scoala. Si ma gandeam eu cum naiba si tiganii analfabeti sau aia cu 4 clase sunt in stare sa conduca numai eu nu. Dar adevarul e ca sofatul n-are nici in clin nici in maneca cu inteligenta sau studiile, poti sa ai si 5 doctorate,totul e de practica, iar orele alea care se fac inainte de examen sunt vax albina. Pana nu conduci singur fara sa te bata nimeni la cap, nu te obisnuiesti. Eu aveam psihoze cu condusul, voiam neaparat sa imi iau carnetul ca uram sa schimb 2 autobuze si sa ma inghesui in bucuresti cu toti nespalatii si crizatii pana la servici, insa aveam impresia ca n-o sa reusesc in veci. Si uite ca am reusit si ma consider un sofer chiar bun, nu sunt deloc vitezista dar zic eu ca ma coordonez bine si am atentie distributiva, dar asta se datoreaza exclusiv practicii si nu unor calitati innascute. La parcare sunt cam varza, dar mi-am pus senzori de parcare si am rezolvat-o si pe asta.
OOKA,
jos palaria, tu ai un psihic de fier, parerea mea. Mai pune si tu poze cu Sofi sa-ti admiram ochioasa cu sunculitele ei.
ANKA
mie tare-mi place sa te citesc, zau asa... Ar trebui sa scrii carti, ca ai un simt al umorului si autoironiei... ![]()
Monica, mami de
Luca
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
ioana spune:
La Multi Ani DAVID, MAYA SI ANTHONY, sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de familiiile voastre!
E tare emotionant atunci cand iti implineste copilul 1 anisor, e o aniversare importanta. S-a incheiat practic o etapa, cea de bebelus, intri in perioada copilariei mici, perioada care mie imi place foarte mult (1-3 ani). Dar cel mai bine comunic cu cei de 4-6 ani, tare mult mi-a placut perioada asta la Tudor!
Femeie la curatienie: face toti banii si nu m-as descurca fara ea. Vine o data pe saptamana (sambata, chiar acum a plecat) si face partea mai grea a curateniei (mai ales baile, bucataria), face curat si in balcoane, ceea ce eu nu as apuca in veci (la balcoane ma refer). O avem de 4 ani si sper sa fie sanatoasa sa mai vina inca 14! Daca nu as avea-o, sigur as apela la o firma, eu in timpul asta ies la plimbare, fac lectii cu T. s.a.m.d.
Nici eu nu am permis si soata ma tot bate la cap sa ma inscriu la scoala de soferi. Nu stiu, nu am nici o tragere de inima, ca si cum m-as apuca sa invat limba germana, sunt total atehnica, desi sunt constienta ca e la fel de necesar ca si spalatul pe dinti, cum spunea cineva mai sus. Trebuie sa-mi iau inima in dinti si sa o fac si pe asta. Daca nu reusesc acum, cat stau acasa, apai nici nu voi mai avea cand!
Si Ilinca poarta nr. 19 la picior. Si nu mananca mai nimic, ma dispera, daca continua asa la "revizia tehnica" (Sun!) de la 1 an coboara sub 11 kg, cu siguranta. S-a inaltat foarte mult si o chinuie dintii de sus...
Anka, m-ai facut sa rad, exact problema asta o am si eu cu perdeaua de la sufragerie (unica perdea din casa noastra, de altfel). O duce pe fata sa-i arate o masina, un catel si lasa perdeaua pana la jumatate. Eu vin si o trag la loc. Si asta se intampla de 15 ori pe zi si i-am atras atentia ca nu pot suporta perdeaua pana la jumatate si ca i-ar lua 2 secunde sa o traga la loc, degeaba... Da asta e o problema minora daca pun in balanta faptul ca eu nu am platit nicioadata lumina, gazul, rata la banca, intretinerea, nu am citit apometrele etc. De asta se ocupa exclusiv soata, misiunea mea e sa platesc lunar internetul si cablul. Asa ne-am impartit noi echitabil sarcinile in gospodarie!... In schimb, mancare la copii fac doar eu, el nu se baga nici la hranit (tine lingurita in mana de parca ar avea o grenada pe cale sa explodeze).
Incerc sa pun ceva poze.
Numai bine,
Ioana si Ilinca (5 iulie 2008).
dr_anca spune:
La multi ani pepenasilor serbati zilele astea sa cresteti mari si frumosi pepenasi!
Noi ne-am intors din concediu. Bebelinei i-a placut la mare si a fost fericita toata perioada cu exceptia momentelor cand doream eu sa o bag in mare
. A stat doar in piscina proprie si a unei fetite de pe plaja in rest sa nu vada apa aia zgomotoasa.
Fetita mea a mancat cat doua si a dormit la fel de bine ca acasa asa ca a mers totul struna.
Cel mai groaznic mi s-a parut drumul dar a dormit aproape tot drumul la dus si la intors s-a cam plictisit ca am plecat pe la 11 si nu i-a mai fost asa somn.
Pe plaja s-a mai jucat cu bebei mai mari de aproape 2 ani foarte frumos: au sapat in nisip, au ploscait apa din pisciniuta lor si cand se plictisea facea manevre ca Sebi a lui Pica.
Nu zici ca am fost la mare pentru ca mergeam de pe la 8.30 -10 si apoi de la 17.30-19 si ne si ungeam cu toate alifiile. Ea cu Ivatherm 50+ noi cu Elmiplant 30 tot pentru copii.
Am stat pe plaja ori cu pampers normal ori cu up and go si dupa ce plonja in piscinuta statea si nud dar tare ii displacea senzatia de nisip in zona aia ![]()
Am avut si scutec de piscina dar nu am ajuns datorita programului ei de somn destul de lung asa ca nu le-am incercat.
Va pupam si week-end placut!
Mamica de
cuminte
iulie 2008

de