Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (130)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI PEPENASILOR DE 27:
DAVID GABRIEL DE FLO
MAYA ANDREEA DE MCOCA
ANTHONY DE BIRIBU

SA CRESTETI MARI SI SANATOSI PUILOR SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=133111 -povestea nasterii

minunea care ne-a luminat viata

Violeta ,mamica de nazdravana mica -Alexandra Valentina(2.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

LA MULTI ANI MAYA, ANTHONY SI DAVID, SA CRESTETI MARI SI SA FITI SANATOSI!

Anka, hai ca nu sunt motive sa nu poti pleca cu copilul (decat evident financiare). Mai ales tu. Irina nu e cel mai linistit copil (are energie cat zece), eu nu-s cea mai descurcareata persoana (asa cum esti tu) si tot nu mi-am pus problema sa nu plec cu copilul. Se adapteaza si el. Bine, eu nu stiu cum e cu doi copii. Sa nu crezi ca n-am avut si momente mai delicate. In Turcia, intr-o seara se facuse 12 noapte si fata mea nu mai adormea desi ii picau ochii. Cine crezi ca se plimba cu copilul in brate la ora aia prin fata hotelului? Eu, normal, vreo juma' de ora. Si multe altele. Ma intreba cineva cum de-am plecat asa departe cu copil mic. Pai pana in Antalya am facut cam cat de-acasa pana la aeroportul Otopeni. Daca ma duceam cu masina pana la Sibiu faceam mai mult.

Ooka, eu credeam ca Irina poarta 18/19, ca asa scrie pe pantofii ei. Ei abia acum ii vin papucii aia comandati cu tine, inseamna ca poarta mai putin?

Stie cineva unde pot gasi vaccinul Infanrix IPV + Hib? Am epuizat lanturile de farmacii Dona, Helpnet, Sensiblu, Catena. Poate stiti vreo farmacie care mai are pe stoc, in Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

-David Gabriel de flo1980
-Maya Andreea de mcoca
-Anthony de Biribu

Anka mersi pentru compliment
Capri, Iza sper sa depasasiti aceste momente mai dificile, sa gasiti solutiile cele mai bune pentru voi. Si eu mai am din cand in cand discutii cu sotul meu, lui ii place sa fie curat peste tot, sa fie tot timpul mancare gatita, sa ma ocup si de copil, sa ma si aranjez, iar eu nu am timp sa le fac pe toate, si de aici apar si la noi discutii. El nu ma ajuta prea mult, mai sta seara cu fata jumatate de ora, o ora cand am eu mult de lucru, in rest eu ma ocup de tot, si mai imi reproseaza ca nu-i curat in vreun loc, sau ca a gasit vreo oala cu mancare in frigider pe care trebuia sa o arunc de cateva zile... sialte chestii asemanatoare, eu ma enervez cand stiu ca nu am avut timp de nimic mai toata ziua, si el nu ma ajuta si de aici ne luam la cearta, noroc ca pe noi nu ne tine mai mult de 5 minute.
Mona nu prea am timp de forum, de obicei citesc, dar eu din fire nu sunt o persoana prea vorbareata, iar acum am multe pe cap, am examene, trebuie sa-mi fac lucrarea de disertatie,mancare, curatenie, plus ca nu ma ajuta nimeni cu Miruna.
Narcisa nu am mai vorbit de intalnire, scuze dar azi nu pot, sper sa nu te superi dar imi este imposibil, mi s-au anuntat niste neamuri ca vin azi, plus ca trebuie sa merg sa fac cumparaturile pt concediu, sper sa ne intalnim cand ma intorc, te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

David, Tony, LA MULTI ANI SI NUMAAI BUCURII!!!

Fetelor, merci de urari!!!!!!

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Maya si David,
LA MULTI ANI FERICITI SI NOROCOSI, PEPENASI DRAGI!!!

Flo, Vicky felicitari!!!!!!!!!! Sa ne traiasca copiii, fetelor

nu-mi vine sa cred ca are puiul mic un anisor... sunt varza rau, nu ma luati in seama...

Mami de Anna (5.02.2007) si Anthony (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

David de flo
Maya de mcoca
Anthony de Biribu
Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

David de flo sa-mi traiasca ginerica si sa fie fara de frica,sa fie baiat de casa ,sa pune multe pe masa,pe Maria s-o iubeasca,nimic sa nu le lipseasca,sa creasca mare si frumos, sa aibe buzunarul gros -si nu ma refer dpdv financiar
Maya de mcoca
Anthony de Biribu

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

David de flo
Maya de mcoca
Anthony de Biribu
Sa fiti sanatosi si fericiti! la multi ani!!!!!!

vicky,am vazut pozele cu maya,e o dulceata!mi se pare mie,sau i s a deschis paruliar ultima poza,aceea in cada,e super.are niste ochi!!!

FLO,NU MAI TIN MINTE IN CE MOECIU E,CRED CA IN ALA DE JOS.E ALA DE LANGA BRAN,PArca.DAR II POTI suna pe ei sa i intrebi,sunt de treaba .

ANKA,multumesc.asa e,cris il adora pe codrin,il pupa toata ziua,iar asta mic e smecher tare.acum a invatat sa faca precum un catel si vine in 4 labe cu capul spre noi,cica ne musca....e atractia parcului,ca la 1 an si o luna fuge,frate, si toata lumea se mira ca ce ic e si ce bine merge in picioare.

VIOLETA TM
CAND citesc faze de astea de soti,ma gandesc ca al meu e bun.si daca n ar fi fost faza cu lovitul] o data] si cu injuratul]de mai m ori],as fi putut spune ca e chiar bun.sunt tare,nu?
pai hai sa va zic-nu ma pune sa gatesc,pt ca el nu mananca mancare gatita.
nu ma pune sa i pun mancare in farfurie,isi ia singur ce vrea,pe motiv ca mananca decat atunci cand are chef si eu poate fac altceva atunci.
isi calca singur,eu calc doar lucrurile copiilor si pe ale mele,chiar cand il rog sa mi le dea sa i le calc,prefera sa si le calce singur.oricum,are multe haine nesifonabile .

alalataieri eu am iesit cu copiii in parc si el a dat toate covoarele cu venish.
ieri la fel,eu cu copiii in parc,el a facut curat in camara,la scule si si a dus ce nu i tb la taica su la curte.
azi e dus la curte sa sape ca am pus apa curenta.revin ca plange codi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

OOKO - domne nu mi-ai zis in ce an Esti tare nene, ce mai!
CAPRI - noi vrem sa ajungem azi la muzeu, dar habar n-am cand. Maimutica se pregateste de nani...

Ieri m-am intalnit cu doua pretene, si ne-am cam lungit, iar asta a mea nu doarme unde o pui, asa ca s-a aiurit complet, dupa-amiaza nu s-a mai odihnit si la 7 jumate a adormit. Deci s-a trezit la 5 jumate Iar acum ii e somn

Bine baremi ca eram fresh asa dis de dimineata, ca la 6:45 au inceput sa se auda ciocane poc poc poc poc Si la 8:10 au inceput bormasinile - aici nu e icon-ul ala in care te tragi de par si sar lacrimile din tine???

GINI - m-ai distrat.. Citeam acum cateva zile despre cineva care a facut 2 ore de la Amsterdam in Bucuresti si 3 ore de la Otopeni pana la Iancului Asa este, din pacate.
Azi vad la TV ca s-au apucat de reparat un parapet la Sinaia, va dura pana in septembrie timp in care se circula pe un singur sens

Eu nu sunt deloc asa descurcareata cum ti se pare tie, zau. Ma descurc in niste situatii de rutina, ca tot omu' si sunt de regula grabita, asa ca unele treburi imi ies destul de repede, dar cand e sa ma pui sa fac bagaje si sa plec, mai bine la bati.
Nu ma incumet sa plec pentru ca Erika nu sta deloc in scaunel, nu doarme in orice conditii, vrea la ea in pat si liniste, de mancat mananca, dar daca e obosita se aiuresc si mesele, nu o deranjeaza sa stea cu kk la fund, deci daca nu o mirosi, ea sta asa bine mersi, etc...
Primul zbor cu avionul cu Eliza a fost un cosmar frate, se ridica in picioare pe scaun, se agata de spatar, se lega de aia din spate, de aia din fata... Ma rog, acum ma distreaza, dar atunci am zis ca albesc
Dupa aia, cand a plecat prima data cu ai mei, le povestea tuturor despre zborul anterior, se dadea mare la lume. Avea 3 ani si ceva de-acuma si ii mergea gura non stop...

Ar trebui sa ne decidem si noi zilele astea ce avem de gand... Eliza vine pe 12 iulie. Eu as vrea sa mergem la munte, om vedea. La mare mergem by default ca mergem la maica-mea si o sa mergem de mai multe ori, aia nu se pune.

VIO - nu gasesti o tanti sa vina sa te ajute? La mine venea o data pe saptamana si in 4 ore termina, zau ca ma scutea de multe! Acum sa vad ce naiba fac. Ori ma lipsesc, ori cred ca ma orientez catre o firma.
Uite la Constanta sunt nite preturi de mori! De exemplu o curatenie in apartament este 30 de lei O bona ia 30 de lei pe zi Sigur, or fi si alte preturi, dar astea le platesc cei pe care ii cunosc eu.
Prietenii mei au o bona care vine cand au ei nevoie. Au batut palma pe 30 de lei pe zi. Uneori sta 3 ore, alteori 10. Nu vine zi de zi, dar destul de des totusi, macar 3 zile pe saptamana, cand au ei treburi. Si auziti minune! I-a zis prietenei mele sa ii lase si niste rufe ceva, sau daca vrea sa ii faca o mancarica ceva, ca doarme ala mic si ea se plictiseste!!

La noi e nesimtire frate, tocmai vorbeam cu o alta prietena, cica ii vine una la calcat, si i-a calcat cateva ore, cica vreo 30 de camasi si inca cateva chestii, i-a cerut un milion

Deci daca am o invidie pe ce fac unii, apai am invidie pe sotii care calca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

eu cica am licenta si n am invatat nimic.noroc ca am memorie buna si invat repede.pai n am avut tp cu astia pe capul meu,iar sotul e in concediu si au fost multe de facut in casa[si inca mai sunt].vrem sa punem iar sita la balcon si e mult de muncit,ca tb sa ia plasa si stinghii[o face detasabila,scoate geamurile si pune plasa pe timp de vara],apoi sa masoare,sa faca un chenar din stinghii,sa inadeasca plasa ca nu gaseste atat de mare...
aseara si azi e ocupat cu apa,ca noua ne a dat taica su un teren de 960 mp [-parintii lui au avut 5000mp,dar acum 6 ani au divortat si au facut partajul si apoi soacra mea le a dat cate o bucata de pamant cumnatei si cumnatului[george mai are un frate si o sora],iar taica sau ne a dat noua,pe acte,bineinteles.si am hotarat ca atunci cand voi incepe serviciul si vom avea m multi bani sa ne ingradim locul nostru,sa chemam pe cineva cu plugul sa ne are si sa punem gazon,sa ducem copiii vara acolo,ca facem 10 minute cu masina pana acolo.si poate in viitorul indeparat sa ne facem o casa.ne am fi bagat la proiectul asta cu prima casa,ca apartamentul in care stam nu i pe numele nostru,dar n avem de unde sa damn avansul ala de peste 100 milioane lei vechi.
pai la mare am stat la un hotel care avea o curte mare si mama,ce le mai placea copiilor sa se joace....
apropo,daca mergeti la eforie nord si vreti o cazare accesibila ca pret,aproape de plaja si f curat,uitati va pe net la hotel uranus.e super si patronii sunt extrem de amabili.ne au cazat la ora 7 dimineata,ca atunci am ajuns,e drept ca aveau si camere libere,aveai acces la bucatarie,iar noi am ajuns pe 15 cand cazarea era 1milion si desi de pe 16 se facea 1 milion 200,nu ne au scumpit,
revin ca am chef de vorba.

Mergi la inceput