Gravidute si mamici de Constanta (59)
Raspunsuri - Pagina 13
crisis81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex draga mea, valu e la distanta mica, noi ne prezentam cv-ul soferistic pe distante mari din capitala:)))...asa ca nici o problema...daca nu avem drum...ne facem:))pana la urma putem ajunge in mamaia si pe la nazarcea:))))navodari...sau pe oriunde...asa ca doar tu hotarasti daca vrei sa fii sau nu sofer diseara....eu totusi zic, ca ajung 3 soferi:)) ca altfel transformam sindrofia in sedinta de partid:)))) |
Eu nu tin neaparat sa fiu sofer da' mai bine sofer decat injurata, asa ca dc tot va oferiti, ma ofer si eu sa NU fiu sofer, ci sa vin cu 1 sticla Balantiness in combinatie cu doua sticle pepsi pentru doritoare. De ciuguleala nu am idee ce ar trebui dar am vre-o 100 de chifle inca proaspete si bune
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
DanaAlex spune:
hehehehe....100 de chifle:)))))....stai ca pana acum suntem noi doua plus inca una la sigur(stiu eu cine) si isidora, care va confirma maine dimineata...daca e corect ne revin cate 25 de chifle in momentul asta....sa speram ca pentru fizicul nostru in redevenire:)) se mai inscriu si alte colegute:))...
ca atare, daca promiti ca ma astepti cu o cafea buna-buna, trec eu si te iau:)...si stai linistita, ca suntem intre soferi, tura viitoare te sacrifici tu:)))....
p.s. vezi pm...daca o tinem asa cu chat pe topic...terminam capitolul in noaptea asta:)))...chiar toate fetele s-au culcat???sau nu vrea nimeni sa manance chifle maine noapte???:)))
docdecap spune:
io mai sunt, am facut pana la ora asta conferinta pe messenger... sunt STOARSA.
io ma scot din rolul de sofer daca e asa inghesuiala, si la chifle tot ma bag!
azi sau maine, mai e dilema, ca daca sunt treaza azi la ora asta oi putea si maine! eu miercuri lucrez pana mai tarziu, as veni direct de la munca.
ma bag si l apepsi, sa imi spuneti ca mi-a mai ramas sa aduc.
dana, se vede ca ti-au plecat copiii, ai trecut un pic peste privitul in punct fix.. sa vedem pe malu' mari ce ne mai joaca ochii in cap ![]()
hai noapte buna, somn greu si odihnitor!
DanaAlex spune:
ca urmare,....draga "comunitate mica, dar nervoasa" :)))))adormita la ora asta:)...pana acum 20 chifle/ bunaciune:)...si lista ar fi formata din: criss, doc, angi si isidora(urmeaza confirmare certa), plus je:)).....asteptam dandusa, andreb, madaluta, mav/ cele care au facut publica dorinta ...rezulta 10 chifle/bunaciune:))....asteptam si alte doritoare de chifle...oferim cu placere din cota personala...
cat despre combinatii...lasam la latitudinea fetelor cu talente culinare....eu in afara de cascaval sau salam...nu stiu alta posibilitate:)...desi convingeri am ca sunt destule:)))
si rog pe altcineva cu studii mai aprofundate de matematica, eventual contabilitate sa preia lista ...nu de alta, dar daca imi iese cu virgula, ma incurc de tot:)))eu mai mult cu gura....ce sa-i faci:)si in cazul de azi cu covrigul:)))imi scot eu parleala next time....
pentru ca am chef de povestit (si dandusa e de vina ca a dezgolit latura asta a mea, iar isidora o incurajeaza periodic :)...)si absolut toti dorm (sot, prieteni de pe mess, colege de topic, obama e la munca:)))....nu-mi ramane decat sa scriu...azi am epuizat fiecare magazinas din city mall...si cateva din carrefour...sunt enciclopedie de preturi/magazine, cota parte reduceri....eventual dau si ponturi de haine/incaltaminte cool la "preturi de criza" ...
...si pe seara m-am dus cu colindul la kris, unde creem, proaspat iesita pe poarta...nu m-a recunoscut:)....daca ar fi sa ma iau dupa vorba din popor, ma imbogatesc:))))...asa ca e de bine...desi, slabe sperante, gandindu-ma de fapt, cum era sa ma recunoasca, saracuta ???...data trecuta cand m-a vazut eram deghizata (palarie, ochelari si copii :))), acum fara accesoriile personale...trec neobservata:)...
...maine ma duc la mirela, tot cu treaba ...pana pe 12 iulie, ajung incet-incet pe la fiecare...ca doar ce sa fac daca mi-a disparut obiectul muncii???
cam atat...ma duc la nani...urmez exemplul majoritatii :)
pupici si toate cele bune....
AngeliquedeS spune:
Vad ca revin cam multe chifle pe cap de contraveniente, chiar nu se mai baga nimeni?
Si apropo de chifle:
Un iepuras intra intr-o zi intr-o brutarie si-i spune vanzatoarei:
- Buna ziua! 100 de painici mici, mici aveti?
- Nu!...
Iepurasul pleaca...
A doua zi, iepurasul vine iar:
- Nu!...
Iepurasul pleaca...
Si tot asa o saptamana incheiata...
Impresionata, vanzatoarea se gandeste ca probabil iepurasul chiar are nevoie de tot insista atat, asa incat semnaleaza patronilor problema, care-si spun:
- Pai, ce ne facem daca mai vine iepurasul ala?!?... Hai sa-i facem 100 de painici!...
A doua zi, apare iepurasul:
- Da!
- Pai, sa vedem cine vi le cumpara!...
Aseara am adormit odata cu pruncu' si am facut ochi la 5.30
Am o rugaminte pt intalnirea din seara asta sau cand o fi, unul din soferi nu baga in portbagaj si un carucior in care sa imi culc kupilu, banuiesc ca ati retinut ca vin cu el... mama denaturata, isi cara kupilu la betivaneli... auzi, bucium, balla... eu am niste tuica de casa, se baga careva?
![]()
Mada, am renuntat la presa din cauza masinii de spalat
Tare, nu, cred ca nimeni nu se astepta la un asemenea raspuns, care e purul adevar.
In 2003 aveam deja 3 ani de cand spalam la mana de la dresuri la asternuturi de pat
si turbaaaaaaam asa incat voiam cu disperare sa imi iau masina de spalat. Dar lucram la gri (adica fara contract de munca, doar cu contract de vanzare drepturi de autor) si nu puteam face credit iar cu banii jos cam greu pt ca in 2003 masinile de spalat erau mult mai scumpe ca acum. Asa incat m-am suparat si mi-am cautat serviciu cu carte de munca pt a-mi putea face credit.
Pe 1 aprilie 2003 m-am angajat unde sunt acum si pe 1 iulie (la fix 3 luni de la angajare, pt ca asta era conditia) mi-am luat masina (15 mil de lei vechi
) Oricum a facut toti banii in conditiile in care inca functioneaza (sa nu vb in ceas rau) si a mai si fost mutata de 4 ori...
Prin urmare, mai aproape dintii decat parintii, m-a durut mai mult faptul ca spal la mana decat faptul ca imi abandonez "cariera" in presa care intre noi fie vorba, e o mare vrajeala cel putin in Romania. Parerea mea, hac....
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mav spune:
Neatza!
Crisis, atat de frumosi sunteti in montaj, incat am plans! Sa va traiasca micuta crestina!
Mihaela, La multi ani! Sa-ti traiasca Paul!
Larisel 
....Eu ma retrag din cursa, cu parere de rau... dar azi-noapte mi-a facut Antonio febra 39,4'C...... si tati nu-i acasa saptamana asta si eu n-as putea sa plec si sa-mi las puii cu bunica, in aceste conditii... si sa ma mai si simt bine......![]()
Asa ca va urez distractie placuta!
Mami Fericita Non-Stop
perlute
madaluta spune:
eu zic PREZENT.... s-a facut! in seara asta/ maine, cand o fi k dupa ora la care postati voi zau daca mi-am dat seama daca e vorba de azi sau maine...dar ma rog..nu mai conteaza....Imi trimiteti si mie PM cu locul si ora si vin( ma aduce cip) .doar la intoarcere am nevoie de sofer....
..de-abia astept.... numa sa tina si vremea asta cu noi si sa nu ne ploua...
Kris: da chiar nu ai cu cine sa-l lasi pe pupicu? nu k m-ar deranja, doamne fereste...da sa te simti si tu libera, k doar asta e spiritul acestei iesiri....
Daca vrei pe cineva care sa stea cu el zi-mi si incerc sa vorbesc cu o doamna care vine sa stea cu copii mei cand am nevoie. ea este bona aici in cartier, dar cand avem si noi vreo urgenta( si e in afara programului ei), vine...Sau cumnata ta, n-ar putea sta cateva ore caci doar pupicu o sa adoram la un moment dat, nu trebuie sa faca cine stie ce..... Nu stiu, zic si eu k ma gandesc la tine......
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
madaluta spune:
si eu ieri am colindat toate magazinele din Tom si din City.. Dana,cum de nu ne-om fi inalnit? Cip a fost liber si am stat toata ziua prin oras si nu conteneam sa ne miram ce usor e cu un copil... Cred k din ora in ora, unul din noi repeta asta...
Desi ne-am propus sa nu cumparam nimic la reducerile din vara asta si sa pastram toti banii pentru plimbari ( caci avem in plan o delta, un munte si...o croatia) tot am lasat vreo 3 milioane pe ici pe colo...
Dar ma rog..noi sa fim sanatosi...
[ apropo de plimbari, cine se baga la o Croatia de la 1 sept? De munte si delta nu va intreb caci acolo mergem cu corturile si nu stiu daca cineva de pe-aici e fan cort), dar asa, o croatia pe toamna, la pret de criza.. ce ziceti? am cautat pe net apartamnete de inchiriat si am gasit pe la 60 euro pe noapte(ap cu 2 dormitoare)... Noi deja suntem 2 familii, dar incercam sa mai covingem si pe altii...
Parcul Plitvice e locul pe care vreau sa-l vad cel mai mult..]. Apoi vreau sa ajungem si pe litoralul lor, in partea de N (Istria) si sa trecem o zi in Venetia...
am inchis paranteza acum si sa va povestesc ce ni s-a intamplat in Carrefour:
Intrand in complex,am vazut un portofel la o oarece distanta de o fetitza care isi astepta parintii, pe o banca. M-am dus la ea si i-am spus sa tina portofelul mai aproape sa nu i-l fure cineva( crezand k tatal ei l-a lasat acolo) .in timpul acesta au iesit si parintii din magazin iar fetita le-a spus k noi i-am dat portofelul. Nu era al lor . l-am desfacut, avea un teanc consistent de bani acte, permis, carduri de toate iar oamenii respectivi au zis k nu e al lor si au plecat. nestiind cum sa procedam ne-am gandit sa anuntam prin statie si am chemat un baiat de la paza de acolo. i-am dat portofelul si dus a fost... cat am stat noi prin carrefour ( adica vreo 2 h, n-am auzit niciun anunt.... Sper din tot sufletul sa fi apelat la vreo alta metoda de a-i inapoia omului macar actele din portofelul respectiv...
ne-am invinovatit apaoi k nu ne-am gandit la o alta metoda de a rezolva situatia, dar asta a fost...
am editat sa bag linkul cu plitvice, dar am vazut si postrea lui mav: imi pare tare rau de antonio si k nu poti veni.. vorbim mai tariu la telefon, cand se trezeste briana..
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
nastasie spune:
mada,eu sunt fan cort.plec sambata cu cortul la Dunare.si am fost de 1 mai dar a fost cam rece, dar ne-am incumetat.si eu as vrea in Croatia, dar as prefera muntele anul asta ca ma tot bate la cap fi-miu.
faza cu portofelul:nu aveti de ce sa va simtiti vinovati, altii poate nici atat nu ar fi facut.voi ati fost bine intentionati.
alina,
.sanatate lui Anto?sebi cum e?aseara mi-a zis ionut tarziu de ce sunasei.si nu am indraznit sa te mai sun ca era vreo 23.cred ca pot sa te ajut.lasa-mi mesaj pe mess sau pe PM, sau vb dupa masa daca e.sa-mi dai detalii.
adriana&
razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
AngeliquedeS spune:
Mada, iti dai seama ca dc am decis sa il iau cu mine inseamna ca am epuizat toate posibilitatile. Cristi e la munca in seara asta. Si chiar nu glumesc cand spun ca nu am absolut niciun ajutor. Chiar niciunul. Si cu toate ca iti multumesc ff mult de oferta, nu pot sa il las cu cineva necunoscut. Poate dupa ce incepe cresa sa se obisnuiasca mai mult cu absenta mea, acum imi e imposibil sa il las cu altcineva chiar adormit, fiindca el se trezeste de cateva ori chiar numai ca sa vada dc sunt acolo si dc nu sunt nici chiar Cristi nu-l poate linisti.
Si vreau sa va propun si eu ceva, decat sa caram dupa noi 100 de painici mici
plus cascavalul si salamul aferent, nu mai bine comandam acolo o pizza din aia mare (eventual de undeva de unde mai primim una egala ca dimensiuni
) ca sa papam asa ca niste silfide ce suntem??
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita