Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!

propunere: diseara intre 21-22 ne vedem la cafeneaua bourbon din sensul giratoriu de la rex si stabilim acolo ce si cum...cine are nevoie de transport, rog pm...dau raspuns mai tarziu ca acum plec la piata...sa cumpar o rata:))))...

pro pizza, angeliquedes...apropo...aduc eu carut..doar sa-mi spui de care...inglesina zippy sau inglesina trip???...vezi pe net cum arata...si lasa ca-l invatam de mic pe mihai cu "greul" vietii...ca asa se caleste :) si plus de asta aerosolii de seara si de dimineata, de la rasarit imunizeaza execeplent organismul impotriva racelilor...deh, sfatul medicului:)cuvant cu cuvant...
pup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

spun si eu prezent la marele dezmatmai puneti pe lista o mamica din Navodari.are o cozonacica de-o varsta cu Raducu meu si vrea si ea la party.

am inceput de la o baie in mare,sirene,bautura,dans si am ajuns la chifle,pizza si dilema 'cu ce umplem chiflele'pai daca-i pe asa...bag in babornita o tava de biscuiti a la Mirela si pancakes-urile ce doar le am facut...,va iau si finetti sau dulceata de visine,care cum vrea...si daca inca nu v-ati saturat,propun sa iau gratarul cu mine,cumparam niste porumbi din piata si incingem un foc de tabara pe plaja(daca este voie)care vrea mic sau cotlet sa vina cu el in poseta.facem ce facem si tot la mancare ajungem
mai puneti pe lista si vinul rosu de care va spuneam.pepsi nu mai iau ,daca aduce Cris.iau pahare de plastic si un servet de intins masa.aaa,piesa de rezistenta...,iau ultimul MEU pachet de tigari,de la care am spus stop viciului.il scot doar la zile de dezmatprefera careva trabucuri orijinale?ridicati doua deshte

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

hihihi...dandusa

corect...ai pus puctul pe i...hai mai fetelor...ca nu plecam in expeditie sa ne luam provizii....pana la urma intalnirea e importanta si socializarea live...buna dispozitie se capata si prin alte mijloace...si apoi sticla lui criss ne binedispune pe toate, in caz ca-i dam cep si o lasam goala:)...pe sticla, sa nu intelegeti altceva:)))
salut decizia ta de renuntare la viciul cu pricina...si eu curand-curand...imi trebuie un impuls serios:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

voi vreti sa raman far' de unghii???? viata, viata.... pt unii muma, pt altii ciuma....
(dc nu era mucos si pasibil de stari febrile; veneam si io cu bb, ca angi; ca dormea linistit la aerosoli)
dandusa, tu vb acolo despre corina? (sa ma oftic si mai tare)

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

hello..fete care vreti a va dezmata...m-a sunat dandusa si mi-a zis sa va spun ca intalnirea programata urmeaza a fi astazi...detalii mai multe cred ca vor da fetele care au propus dezmatul...

mav,subscriu...multa sanatate lui antonio!
andreea trage de mine si imi spune:"vreau si eu sa merg..imi plac fetele tale sunt de gasca!"

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

salut da' nu sunt crisis! cica andreb

s-a cam pus de furtuna, conform previziunilor accuwether mai avem una pe la 16 si restul doar nor....
a doua problema pe lista mea: Claudiu meu e la bucuresti si se intoarce maine, daca nu la noapte in cel mai fericit caz, la extremis aduc o matusa sa stea cu matei, cu toate ca o sa-mi iasa mari vorbe, va dati seama cu costumul de baie in poseta si cu colacul la subratz pe la ora 22....
si problemul irezolvabil: nu am transport (adicatelea daca nu-si face cineva pomana, chiar ca nu pot ajunge decat cu taxiul si ma rupe pana la REX asemenea drum)

deci, fetelor, la mana voastra.....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

si totusi... va mai vedeti diseara daca va ploua?? ca eu aud niscaiva tunete... daca n-oi avea auzenii.....

angi, tre' sa rescrii articolul... despre zanele dansand goale in ploaie...

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

cum zic cei de la Colibri....

Ploaia care va veni
Le va potopi pe toate.
Sa-ncercam sa facem noi
Un oras fara pacate...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Cica eu acum fac curatenie... am sters doua geamuri si astept sa vad daca ploaua sau nu k sa stiu daca le mai spal si pe celelate... de aspirat nu pot aspira k doarme briana, de inttins rufe nici atat k trebuie sa trec pe la ea prin camera k sa ies in balcon... deci va dati seama ce curatenie imi iese...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Mav, eu sunt aia . Numai ca vad ca vremea nu tine cu noi.
Trebuie sa citesc si eu ce ati mai scris, ca vad ca dezmatul se anunta cu masa, dans si dar . Sa vad si eu atunci ce aduc.
Vine cineva cu bebe? Sau n-am inteles eu bine....ca as veni si eu cu a mea, decat sa o las cu sotul si sa fiu stresata.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput