Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Brrr..am scos nasul pe terasa. Sunt nori negri. Marea nu e prea agitata, dar e super inchisa la culaore...clar s epune de o furtuna. Si e super frig.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

da, o stiu si eu pe Corina.am fost la liceu, numai ca ea era la D eu la H.nu-i asa?

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mada, ce tare.asta da curatenie

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

da, o stiu si eu pe Corina.am fost la liceu, numai ca ea era la D eu la H.nu-i asa?

varsta lui razvan

Asa e

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

Andicu am trimis un PM ,te rog daca ai timp sa bagi un ochi.

Mai fetelor ce imi place ce citesc,asa as evada si eu dar nu se poate :(
Va doresc escapada reusita la noapte!

Thea,minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Asadar eu, AndreB si Doc suntem pe lista.
Dana daca tot esti foarte draguta eu te astept sa ma iei pe la ce ora vrei tu si sa ma aduci inapoi cand ma imbat si fac urat.
De ploaie sa nu va fie frica pentru ca nu va fi diseara ci maine seara .
Dandusa pepsi eu aduc da' e numai in combinatie cu balantines , altfel nu avem.
Parerea mea e ca ne-ar trebui ceva paturici si o locatie mai ferita de ochiu' curiosilor.....

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Adriana, tu nu esti acasa, de nu raspunzi la telefon?

Mami Fericita Non-Stop

perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Bravegirl,
lasa fata cu tati.avem noi grija sa nu fii stresata

din punctul meu de vedere,poa' sa ploua cu galeata,gasim noi o cale sa ne simtitim bine.cu toace si mini cu tot.ciufulite,murdare de rimel,da' relaxate!

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crisis81

Dandusa pepsi eu aduc da' e numai in combinatie cu balantines , altfel nu avem.
Parerea mea e ca ne-ar trebui ceva paturici si o locatie mai ferita de ochiu' curiosilor.....

...sau cu vinul rosu cu cu care va amenintam
o locatie ferita?tananemmmmm,ne pregatesti o surpriza?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salutare!

Multumim inca o data de urari si complimente si sper ca data viitoare sa se intregeasca gasca!

Bey, ce va mai distrati voi, astea, majoritatea in CIC! Rusine! Ca io femeie muncitoare, nu am cum sa onorez asemenea invitatii la inceput de saptamana!
Copilul doar ce a venit ieri de la tara, deci nu pot fi mama denaturata total, sa-l las iar la ceilalti bunici, si cu tac'su nu sta neam, mai ales noaptea si dimineata! In plus , eu maine dimi am treaba multa ca e 01.07 si deschidem oficial, zicem noi (daca nu se mai iveste ceva, ca m-au innebunit micile chestii care apar si ne incurca treaba!), astfel, cu mare parere de rau, eu zic pas!

Angi, erai tare in articole, bag seama, am si murit de ras imaginandu-mi scenele descrise!
Cris, ati fost superbi! Doamna, imi place tare mult de tine in postura asta, eleganta si machiata! Io mai vreau! iar Teo e o papusa scumpa! Sa va traiasca, sa-i fie de bine increstinarea , sa fie sanatoasa si sa va bucure viata in fiecare zi!
Ralina, ti-am raspuns la PM.
Mav, sanatate lui Antonio!
Mada, si mie imi pare rau ca n-ati putut veni, Darius ar fi fost in elementul lui la tara ! POate altadata!

Ca vorbea Madaluta de curatenie, sa va zic ce fac eu de azi-dimineata : spal rufe, vase, rufe, vase, rezervari de la laptop, facturi, telefoane pt munca, rufe, aspirator, praf, mutat patut la Filip in camera, rufe, DC...si mi-am adus aminte ca am uitat sa mananc! rau nu e, asa ma mai apropii de postura aia de silfida de care vorbeati mai devreme!

Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc

Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput