Gravidute si mamici de Constanta (59)
Raspunsuri - Pagina 12
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisis81 Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase! Am cateva poze cersite de la fotograf si le-am facut filmulet asa ca uite-o pe mica mea vedeta Sper ca marele eveniment sa se desfasoare saptamana asta pentru ca eu saptamana viitoare am musafiri multi care stau vre-o saptamana asa ca voi fi prinsa tare. Asa ca lasati planurile si hai cu faptele Cris mami de Teodora![]() "Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie |
suntet tare frumusei!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
isidora spune:
Bonsoir!
Duamnelor,sunteti de tot haiul!
M-am prapadit de ras...
Angi,astia din presa nici nu stiu ce au pierdut ,esti buuuuna.
Danaalex,mare pacat daca ai umor sa nu-l imparti si cu altii;deci, m-ai distrat maxim. Cel mai tare la faza cu politistul blond din Caracal
...iar cu uitatul intr-un punct fix,zau daca n-ai mare dreptate...Acuma ca ai mentionat ,realizez cat imi lipseste.
Azi exercitiul asta putea sa ma coste cateva zile de spitalizare cu Isidora...I-am luat o bicicleta noua,si ea o ia la vale luand picioarele de pe pedale,incercand sa opreasca din mers fara frana...
Am zis ca innebunesc daca n-o ajung din urma,am alergat ca vantul si am prins-o la un milimetru de a intra intr-un grup de oameni,si de a se face praf.Mi-am julit rau un picior ca mi-au zburat sandalele,dar ma bucur ca ea n-a patit nimic.
Ai ramas fara copii? Inutil sa-ti spun ca te urasc ,pentru ca peste fix 3 zile iti va fi un dor crunt ...da' crunt...![]()
Serios,ENJOY !
Cris,da,sunteti frumosi ,frumosi si Teodora o sa depaseasca.![]()
Dandus,dupa cum vezi ,greu de glumit cu mine in scris...![]()
Da',la faza cu sirena ma bag...![]()
Dooooc,da' cine a zis ca are nevoie de coerenta la ora aia? Deci cu noi nu poti sa te dezlantui? Numa' la Bucuresti? TZtZ..discriminare...![]()
AndreB,eu raman la dezmat virtual si ce mai iese din toata propunerea;cine vrea mai real,sa treca la minijupuri , tocuri si office-uri...
Eu tocuri nu port,mini-o singura data in facultate ,la o petrecere clandestina in sala de lectura din caminul medicinistilor,si dansat pe o masa 
-nu nu eram beata,doar sad ,sad ,sad ca ma despartisem de Iuli -si credeam ca era definitiv
,iar muzica house + fumatul pasiv + prea multi decibeli nu -s pe gustul meu...Ce sa fac ,m-am babit si cred ca iremediabil...![]()
P.S: la dansul pe masa m-a acompaniat inca o prietena , sala era plina ochi iar toti viitorii doctori ne aclamau ![]()
Deci daca ma gandesc bine ,ma calific sa va tin o bara,o cusca ceva...![]()
Mav,lasa draguzta ,ca se poate si mai rau-cu putin efort eu incap in pantalonii scurti ai lui Ioan ![]()
![]()
![]()
AndreB,vazut albumul frumos cu si mai frumosii pozati
Deplang sincer,buclisoarele boierului 
Deeeci care-i lista cu vinovate si care-i seara cea mare?
Auzi Angi,vorbim cu cineva de la paza si protectie sa ne apere? La asa gagici cred ca se ofera buluc si gratis pe deasupra...![]()
DanaAlex spune:
salut!!!
andreb...l-am admirat indelung pe frumuselul tau si tot stau si ma intreb cum arata fara minunatia de bucle...banuiesc ca s-a transformat intr-un mic barbatel...dar zau ca nu mi-l pot inchipui:)...super pozele, apropo.
crissis80...sunteti trei frumosi:)...la fel, am vizionat montajul, frumusica tare fetita ta, iar tu....ce mai pot spune, decat...esti eleganta si frumoasa, emani fericire si dragoste prin toti porii:)...parerea mea...
ffffff. important!!!!
despre intalnirea in nocturna:)))).... ma gandesc ca maine sau poimaine cel tarziu...asta ca sa beneficiem si de prezenta dandusei (asa am inteles ca marti si miercuri poate)...asa ca hai sa demaram procedurile de reuniune:)...
propunere: eu pot lua 6 fete....doc, presupun ca minim 4...deci conform aritmeticii, rezulta cu soferite cu tot...12 bunaciuni:)))...hai repede lista de inscriere oficiala si pe pm, zonele de ridicare de la domiciliu, plus ce mai e necesar...daca suntem mai multe, mai tocmim un sofer:)...
ca si tinta, ne intelegem la fata locului...nu de alta, dar vorba madalutei...sa nu citeasca vreun reporter sau paparazzi si sa se ia pe urmele noastre :)))...asa ca precum puscasii marini ai armatei sua...ne vom regla ceasurile si vom folosi parole pentru identificare:))...
ca si ora de plecare...22 e super...pana spre rasarit, asta ca sa prindem si ultravioletele...
hai...pupici si puneti-va pe scris :)...
isidora spune:
Hai ma' ca ma sacrific si vin cu masina;deci pot ridica-ce haios suna
si depune 7 bunaciuni!Votez pt.maine seara!daca nu plec la buc.-aflu maine dimineata
Mihaela,
Paul-Mihaita!
Cum am promis m-am documentat,si uite ce am gasit!
Pavel este forma romaneasca a lui Paul (lat. Paullus, explicat prin adjectivul paullus, "mic"), incetatenita sub influenta greco-slava. Paul/Pavel, supranumit "Apostolul neamurilor", s-a adaugat mai tarziu cetei apostolice, dupa vestita convertire de pe drumul Damascului, cand a avut vedenia luminoasa si a auzit glasul Domnului: "Saule, Saule, pentru ce Ma prigonesti? Iar el [Saul, viitorul Paul/Pavel] a zis: Cine esti, Doamne? Si Domnul a zis: Eu sunt Iisus pe Care tu Il prigonesti. Greu iti este sa lovesti cu piciorul in tepusa..." (Fapte 9, 4-5). Din prigonitor al crestinilor, Saul devine, sub noul sau nume (interpretat ca expresie a smereniei primenitoare), cel mai asiduu propovaduitor al cuvantului evanghelic, sfarsind martirizat la marginea Romei (dupa unii, cam deodata cu Sf. Petru). La noi, formele cele mai raspandite ale numelui au fost Pavel, Paval, Pavlu, Pavle (ultimele trei iesite azi din uz), cu diminutive ca Pavelica, Pavalas, Pavu etc. (pentru femei: Pavelina, Paulina, Polina, cu diminutive rare ca Paulica, Paulita, Pavelica, Pavelita, Pavaluta, Paveluta etc.). Paul (pronuntat uneori Pol si diminutivat mai ales Paulica) si Paula sunt forme neologice, ajunse la noi sub influenta occidentala, mai ales catolica. La fel si Paulin (care apare insa mult mai rar) si chiar Paulina (desi acesta din urma are si unele precedente locale). Ca si numele Petru, Pavel/Paul sta la baza multor nume de familie (Pavelescu, Pavlovici, Paulescu, Paulian etc., etc.).
DanaAlex spune:
salut!
isidora...il impart cu voi:)))si e de ajuns...doar nu o sa ma apuc acum de scris in urzica:))...din pacate chestia cu politistul scriitor de procese verbale nu e gluma si nici banc...este realitate pura...
doamne, bine ca ai ajuns-o la timp pe isi...atentie, chestia cu punctul fix:) si privitul la acesta se realizeaza in singuratate:)))...astfel incat creierul sa priveasca si el dincolo de punct, pentru a atinge filozofii nebanuite in stare de concentrare...un soi de nirvana, al celor osteniti:)))...fara aluzie la guru fugit prin suedia:)))
..cat despre copii mei...mmmmmmm, daca ma apuca dorul de ei, sun un prieten:)))cu copii, ma duc in "sanul" familiei lor si dupa 1-2 ore imi trece...sunt asa multumita ca ii stiu la munte, bucurandu-se de curte, aer curat, diverse facilitati pe care aici nu le au...incat ating nirvana fara sa ma uit la punct:)))...insa nu ma invidia ca dupa astea 2 saptamani de bucurii naive pe care mi le ofer, urmeaza vreo 2 spre 3 saptamani un exil al meu acolo, cand singura-singurica ma voi ocupa de ei...deci revin la starea mea initiala:)...astazi am umblat sa-mi cumpar chestia aia de la vodafone sa beneficiez de net...macar asa sa comunic de acolo cu alti semeni, identici mie in preocupari:)))...
oricum...multumesc de urarea finala...pupici
p.s. lasa adina ca noi ne delectam cu sampanie de copii:)))...tot dulce e si promit ca o aduc receeeee si o bem in pahare cu picior :))
ai vreo preferinta de fruct???eu cu cea de piersica ma cinstesc la ocazii:)))...
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isidora Hai ma' ca ma sacrific si vin cu masina;deci pot ridica-ce haios suna ![]() Mihaela, Paul-Mihaita! Cum am promis m-am documentat,si uite ce am gasit! Pavel este forma romaneasca a lui Paul (lat. Paullus, explicat prin adjectivul paullus, "mic"), incetatenita sub influenta greco-slava. Paul/Pavel, supranumit "Apostolul neamurilor", s-a adaugat mai tarziu cetei apostolice, dupa vestita convertire de pe drumul Damascului, cand a avut vedenia luminoasa si a auzit glasul Domnului: "Saule, Saule, pentru ce Ma prigonesti? Iar el [Saul, viitorul Paul/Pavel] a zis: Cine esti, Doamne? Si Domnul a zis: Eu sunt Iisus pe Care tu Il prigonesti. Greu iti este sa lovesti cu piciorul in tepusa..." (Fapte 9, 4-5). Din prigonitor al crestinilor, Saul devine, sub noul sau nume (interpretat ca expresie a smereniei primenitoare), cel mai asiduu propovaduitor al cuvantului evanghelic, sfarsind martirizat la marginea Romei (dupa unii, cam deodata cu Sf. Petru). La noi, formele cele mai raspandite ale numelui au fost Pavel, Paval, Pavlu, Pavle (ultimele trei iesite azi din uz), cu diminutive ca Pavelica, Pavalas, Pavu etc. (pentru femei: Pavelina, Paulina, Polina, cu diminutive rare ca Paulica, Paulita, Pavelica, Pavelita, Pavaluta, Paveluta etc.). Paul (pronuntat uneori Pol si diminutivat mai ales Paulica) si Paula sunt forme neologice, ajunse la noi sub influenta occidentala, mai ales catolica. La fel si Paulin (care apare insa mult mai rar) si chiar Paulina (desi acesta din urma are si unele precedente locale). Ca si numele Petru, Pavel/Paul sta la baza multor nume de familie (Pavelescu, Pavlovici, Paulescu, Paulian etc., etc.). Adina Mami de Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008) |
hmm..se pare ca fostul staret,nu era prea bine documentat...asa ca acept urarile tale de la multi ani..de altfel oricum le-am acceptat...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
isidora spune:
De ce esti copil? Aia bucium are 7,5 alcool,daca bem o guritza ,jumatate de pahar,are ceva?
S-apoi eu am 2 pedale,cat de beat sa fii sa nu le nimeresti?
Uite i-o dau si lui Mav,o tura, dupa ce bea o bere!![]()
Nah,sa vezi ca nu mai vrea nimeni cu mine in masina
...Nici daca va spun ca la Bucuresti am facut singura drumul Berceni-Baneasa de fo' cinci ori si la ore de varf?
Da' merge si de piersica -si eu o prefer...maaama ce amintiri m-ai trezit ...shhh,nu spun...
P.S: mie mi-ar placea sa conduc un mini -culoarea untului
cutie automata evident ,acum ca mi-am dat seama despre ce e vb.
DanaAlex spune:
isidora...vin si eu si zic ca 4 ani cat am locuit in bucuresti, am condus o dacie pe acolo:)))...locuiam in vitan, pe langa stadion olimpia, asa ca big berceniul era destul de des calcat, mai ales la piata, ca bobocica nu oferea trufandale demne de gurita mea...:)))si uite inca se aude consecinta sofatului prin capitala tarii...:))))
bauturica bucium n-am baut si nici nu inteleg chestiile astea cu alcoolul la suta...ma simt bine cu piersica mea cu bulbuci:))...daca vrei adu si o sticla de aia si o incercam...pana la urma daca ne-om deda si noi la ceva lasam masinile acolo si chemam barbatii sa ne adune :))) ne descurcam cumva ca suntem fete destepte:)...
pana la urma important e sa ne vedem si sa bananaim in haita...sa stam pe nisip ca indienii si sa barfim live:)))si ce-om mai face...cu siguranta nu o sa stam nemancate si nebaute :)...apropo va spun maine un banc tare cu sotul care-si trimite nevasta cu ia-ma nene:)))....
p.s. mini e cool...dar ce zici de ultimul tip de broscuta????...e una in cta verde brotac....o bijuterie...dar raman totusi la dragostea mea neimplinita:)
crisis81 spune:
Je tre' sa vina cu masina ca banuiesc ca nu are nimeni drum prin Valu', nu? Asa ca mai bine iau eu si eu masina si trec sa va iau.
Maine seara (care de fapt e azi) e bine si pentru mine. Deci?
Cris mami de
Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
DanaAlex spune:
draga mea, valu e la distanta mica, noi ne prezentam cv-ul soferistic pe distante mari din capitala:)))...asa ca nici o problema...daca nu avem drum...ne facem:))pana la urma putem ajunge in mamaia si pe la nazarcea:))))navodari...sau pe oriunde...asa ca doar tu hotarasti daca vrei sa fii sau nu sofer diseara....eu totusi zic, ca ajung 3 soferi:)) ca altfel transformam sindrofia in sedinta de partid:))))

Isidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)