Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andata,inca nu a nascut,se pare ca pitica mai vrea sa stea in burtica mamei,oricum a zis ca ea nu pleaca din spital decat cu bbelina in brate!
mai dar voi chiar v-ati propus sa va destrabalati,nu gluma!!!!(va invidiez)
angi,foarte tare articolul....imaginar!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ellanik, mami, pai sa stii ca invitatia a fost la plaja nu pt soare - ca banuiesc ca de la soare ai pb cu bubitele acelea, din contra, ne vom duce cam ca liliecii dupa lasarea intunericului, sa ne scaldam si sa parem toate silfide, sirene sau ce-o mai fi acolo. Si avem maaare nevoie de tine, altfel cine va mai da declaratii politistilor pt a nu ne arunca direct in carcera??

Andre, eu sunt aproape 95% convinsa ca voi veni si cu kupilu, iti dai seama cum vor exploda titlurile ziarelor??? Cat despre invitatia in club, chiar si acolo cu kupilu nu mai pot sa merg...

Lulu, eu m-am abtinut pana acum cu stoicism de la a da sfaturi cu privire la produsele Danone atunci cand auzeam ca le foloseste cineva (nu ma refer exclusiv la noi la subiect), dar uite ca din pacate voi ati patit-o.... Ma bucur ca au trecut si mare grija la jumulit soacra pana pricepe sa nu-i mai dea vreun iaurtel pe blat... Sunt copii si copii, unii papa danone o gramada fara sa aiba nimic, dar dc sunt unii mai sensibili patesc precum Luca si al meu...

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Da ,Angi, de "jumulit" am jumulit-p rau, ptr. ca altfel nu se mai putea...desii nu intelege de ce toti copii din parc mananca Danonino, pufuleti, biscuitei, etc si Luca NU ARE VOIE!!!

Sunt TOT EU nebuna ca ii trimit afara doar cu fructe si eventual cereale.

De folosit folosim marca TNUVA si eventual MILLI, .De ce? Ptr ca timp de 2 ani (de la infiintare) fratele meu a fost Regional Sales Manager la Tnuva, si stiu ceea ce consum. Si el are 2 copii mici, si nu mi-ar fi recomandat daca nu erau ok.
Mi-a spus ca pe piata acum ,cel mai ok lapte UHT este MILLI si la iaurturi Tnuva, Muler si Milli, chiar si cele cu fructe d ela Tnuva sunt ok ,neconsumate in cantitati mari si zilnic, sunt cu frcute confiate.
In fine...si acum ,dupa ce a plekat la alta firma, consuma aceleasi produse.

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

, oho..dezmat nu gluma... lipsesc si eu putin si voi gata petreceti in nestire....
Am pierdut petrecerea lui filip si botezul teodorei, da dezmatul de pe plaja si eventul dintr-un club sigur nu-l voi pierde, numai sa se materializeze.... N-ati zis si voi o zi ,o seara cand are loc evenimentul k sa stie tot poporul....
Sper numai sa nu citeasca si cineva care chiar lucreaza in presa/ televiziune si chiar sa ne trezim cu oaspeti la locul cu pricina.... Ce-as mai rade k articolul scris de angi sa apara in vreun ziar....ar fi fun, nu?
Felicitari angi pt asa articol, dar de ce te-ai retras din presa????

Am vazut fotografii de la filip si teo si nu pot spune decat k m-au facut sa-mi para si mai rau k am lipsit de la 2 evenimente asa frumoase.
Criss: superbe!!!!!

elanik: bun venit la noi si ma bucur k-ti place. sper sa aducem toate fetele de dincolo aici, sa se bucure de tot ce inseamna statututl de graviduta si de mamica . sarcina usoara si numai bine!

andatatinem pumnii si ne rugam la DD sa ai o nastere cat mai usoara iar printesa sa fie bine , sanatoasa si frumoasa!

despre noi: l-am lasat pe darius la tzara si e in elementul lui.din momentul in care l-am dus acolo noi nici n-am mai existat...
Mie imi este destul de greu fara el, parca este casa goala desi azi si cip e liber , iar briana e in forma maxima.
Ieri am fost la un gratar la basarabila ziua unui prieten, si apoi la festivalul berii timisoreana si concert pasarea colibri. distractie la maxim, iar briana face fatza cu brio, doar e a noastra...

astept cu nerabdare marea betivaneala, dar poate e in timpul saptamanii caci in w-end vom avea musafiri si mi-ar fi nu stiu cum sa-i las in casa si sa pleca, desi daca ma gandesc bine nici prietenei mele nu i-ar strica o mica escapada si se incadreaza exact in profilul nostru: adica mamica de 2 copii,complexata si impovarata de atata mamicitie...

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salutare!

vai, ce dezmat la ziua lui Filip!! si ce frumoasa Teodora mica!

deci, cu intarziere, LA MULTI ANI FILIP, multe multe bucurii si zile cu soara!
si la multi ani si Teodora, ptiu-ptiu ce mami frumoasa ai avut la botez!

angi, mi-a placut articolul, la asa ceva nu as putea sa lipsesc! si ma bag si eu cu danaalex in seama cu politistii, nu de alta dar as vrea sa vin cu masina, ca daca beau ceva mi-e ca nu mai stiu adresa unde stau... si pot fi de ajutor, pot emite teorii psihologice despre terapie ocupationala pentru eliminarea efectelor distresului acumulate prin cumulul de roluri si lipsa surselor de compensare a tulburarilor emotionale...
hi-hi, si mai baga acolo, printre citate, ceva cu "domnilor politisti, viata e complexa..."
voi ziceti cand, si eu vin! chiar oricand, ca nu m-a anuntat sotu' de nici o plecare saptamana viitoare. si daca sunt eu prima, poate am prioritate!

noi in weekend frumos, au venit verisorii d ela bucuresti, a fost asta micu' in delir, am stat sambata 10.30-17.30 pe plaja si pe langa, apoi la curte, era in mare verva. ieri doar de la 11 pana la 16, si apoi a dormit juma de ora, cat sa adormim si noi, si apoi i s-a facut de kkutz si de strigat, si era atat de obosit, ca literalmente ii aratai degetul si radea in hohote (da' daca ii aratai patutul, trecea in extrema ailalta)

deci acuma doarme rupt, si banuiesc un minim de 3 ore...

andata, , sa te vedem cu bebicul.

offf, ce de mai vroiam sa scriu! dar am ramas cu gandul la sportul de mult pierdut al privitului intr-un punct fix de care povesteste Dana... cred ca zilele astea ma voi duce la birou si numai pentru asta, acolo e liniste si sunt puncte fixe de jur-imprejur :)

hai pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

ellanik Sarcina usoara si bb(i) sanatos(i)!

Bine ai venit pe lume bb Vladimir. Refacere rapida mamei!

andata Nastere usoara, bb sanatos si mancacios!

angeliquedes Ai harul de a distra oamenii...am ras cu lacrimi la articolul tau inchipuit.

mav La eco nici nu s-a pus pb sa aflam ce ascund bb-ii intre picioruse pt ca unul statea cu spatele la noi, iar celalalt dormea pe burtica. Poate data viitoare.

13+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Am admirat toate pozicile...suuuperbe!

13+

odiseea noastra
nepoteii mei
viatza la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani celor ce poarta numele sfintilor Petru si Pavel(Paul)!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

poze!

Blogul lui Mihaita

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Crissis, am intrat special sa vad poze de la botez. Are Teo niste ochisori superbi, iti dai seama cand se face domnisoara....oho...sa vezi atunci.
Si tie ti-a stat foarte frumos asa aranjata, se vede ca intineresti langa printesa.
Mai asteptam poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase! Am cateva poze cersite de la fotograf si le-am facut filmulet asa ca uite-o pe mica mea vedeta:

Sper ca marele eveniment sa se desfasoare saptamana asta pentru ca eu saptamana viitoare am musafiri multi care stau vre-o saptamana asa ca voi fi prinsa tare. Asa ca lasati planurile si hai cu faptele.

Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie

Mergi la inceput