Gravidute si mamici de Constanta (59)
Raspunsuri - Pagina 10
isidora spune:
Andicule,office zici? De unde mai aveti frate energie pt. cluburi,nu stiu...
Crisis,ai fost o superba-cum imi zice fiimea cand ii place de mine,iar pozele tare frumoase so far.
Teodora-o dulceatza!
Mamacita,deci votezi? Hai, zi-ne tu cand poti ca ai program mai incarcat...
Dandusa,suna bine marti sau miercuri ,sa vad cand plecam la Buc. pt. Isi;marti sunam dr. si aflam ce si cum...
Menuet ,am vazut Veve scumpa,ma bucur ca ai mai scris.
AngeliquedeS spune:
Ellanik - nu mai citi! Pune mana si vino cu noi la plaja, ai vazut ca Dandusa aduce si pepsi - asa ca putem lua si pt tine un suc natural, sa avem grija de bebici Tot cu dna Lutescu am nascut si eu.
Hai, andataaaaa
Dandusa, deci asa tu de maine nu mai mananci nimic ca sa arati bine la party, insa pt noi - "alea mai slabute" - ai grija sa aduci chestii de rontait. Pai ti se pare fair play???
Sa stiti ca daca nu ne potrivim sa fie Cristi liber, eu iau si kupilu cu mine, dar de stat acasa tot nu stau.
Ca sa va descretesc fruntile, parca vad articolele din ziare:
"Un grup de femei aflate sub influenta bauturilor alcoolice si pe jumatate goale a fost ridicat de pe plaja in noaptea dinspre x si y iulie, de catre politistii de la serviciul ordine publica, in urma unui apel efectuat la nr de urgenta 112.
Politia a fost chemata la fata locului de cativa turisti intarziati, ingroziti de galagia care se auzea dinspre o zona mai retrasa a plajei, temandu-se ca nu cumva sa se fi petrecut vreo nenorocire.
Un echipaj de politie si o ambulanta au descins la fata locului. De la o distanta apreciabila se auzeau strigate de "topless" si "ale mele-s mai frumoaaseeeeee!!"
In urma analizarii situatiei, s-a constatat ca era vorba despre o intalnire a unui grup de femei, fara legatura de rudenie intre ele, care se imbaiau in mare pe jumatate dezbracate, dupa ce consumasera in prealabil bauturi alcoolice. Prezenta salvarii nu a fost necesara, intrucat niciuna dintre persoanele de fata nu suferise injurii fizice.
Femeile au fost urcate cu greu in duba politiei, intrucat la vederea organelor politienesti au inceput sa se zbata si sa bolboroseasca fraze neinteligibile din care se desluseau expresii ca "omoara barbatul", "copii", "dopul la bere", "slabe si frumoase" si altele asemenea.
La sectia de Politie s-a constatat ca printre contraveniente se afla si o femeie insarcinata, care nu parea sa fi consumat bauturi alcoolice, cu toate ca si aceasta era vizibil cuprinsa de aceeasi stare de surescitare si din cand in cand se referea la niste asa numite "energii pozitive".
Declartia acesteia a reusit totusi sa limpezeasca partial misterul ce plana asupra evenimentului: se pare ca ar fi fost vorba despre o intalnire pusa minutios la cale de catre un grup de mamici ce activau pe un forum despre copii, pt a se deda unor activitati nu tocmai potrivite cu statutul de mame de familie.
Dupa recoltarea de probe biologice si semnarea declaratiilor, ca si a proceselor verbale de plata a amenzii pt disturbarea ordinii publice si expunere indecenta, contravenientele au fost eliberate, urmand ca cercetarile sa continue in stare de libertate, in vederea limpezirii tuturor aspectelor acestui caz, care ar putea fi mult mai complex decat ar putea parea la prima vedere, mai ales pe fondul crizei mondiale si a exacerbarii atacurilor teroriste in mai multe colturi ale lumii, Romania nefacand exceptie.
Femeile au mai ramas la sectia de politie pana la venirea sotilor pt a le lua acasa, fiecare dintre soti fiind insotit de cate unul sau chiar doi copii de varste diferite, unii urland, altii adormiti in brate, carucioare sau scoici.
Dorim pe aceasta cale sa atragem inca odata atentia asupra pericolelor pe care le implica internetul si relatiile de orice natura incheiate prin intermediul acestuia.
Cat despre moralitatea celor in cauza, aceasta este cel mai bine ilustrata de spusele domnului Vasile G., 76 ani, pensionar, domiciliat in imedata apropiere a sectiei de politie, care intamplator se afla la una din ferestrele casei sale in clipa in care grupul de scandalagioaice a fost coborat din duba in fata sectiei: "Rusine, domnilor politisti, rusine! Din cauza femeilor astora si a altora ca ele merge tara asta asa cum merge, din cauza asta pensionarii traiesc de azi pe maine. Vai de noi si de ce va mai fi, daca nu mai exista respect fata de batrani!"
Cercetarile continua, vom reveni."
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
DanaAlex spune:
salutare!!!
....dupa lipsa 2 zile si 5 pagini de citit...declar ca vin si eu la "dezmat":)))...asa ca vom fi 2 femei oarecum "lucide":)..graviduta si cu mine(isidora, raspunsul e da, vin cu masina si ofer transport la cerere :)... chiar daca am aflat ca tu ai votat :)pana la urma pentru taxi:)..)...e bine sa fie si una lucida si vehementa in declaratii :))ai vazut mai sus ce posibilitati exista :))) asa ca ma sacrific eu si beau suc, mor de dragul unui "discurs tehnic ca la tribunal" motivat oral, in fata unei brute mici de politist, in care sa iau apararea unor mamici serioase si cu responsabilitati, aflate la o ora tarzie in apa pentru a verifica adancimea apei si nu numai... in scopuri bine intemeiate si juste in totalitate...o actiune voluntara de curatare a malului umed si uscat, din acel perimetru, pentru a oferi copiilor, o iesire in siguranta maxima a doua zi, fara deseuri firesc, ..actiune decisa imediat la apelul uneia dintre ele, dupa citirea articolului din ziarul telegraf/ 04 iunie 2009... mi-am pregatit deja pledoaria :) si probele cauzatoare de actiunea "hoinareala pe seara... far'di griji" partea 1... :)))
apropo...ia aici exemplu de exprimare in scris, specifica organului serios si competent..."subsemnatul tutuce i., in timp ce imi efectuam rondul de seara, in perimetrul x, l-am observat pe numitul y, ca statea fix si executa ritmic si rapid cu mana dreapta, o miscare de du-te vino pe axul longitudinal al organului de reproducere masculin, asa ca l-am somat sa-mi arate documentele la control si el mi-a zis atunci textual: "bai, esti prost?", eu nefiind." :)))
...deci iata-ne, proaspat ajunsi acasa:) numai eu cu sotul ...asa ca eu am liber sa-mi fac de cap:))) in limitele admise de legea nescrisa a casatoriei...pana pe 12 iulie cand fac schimb de tura cu ai mei:)... sa poata ei veni in cta pana aproximativ pe 30 iulie...si dupa toate calculele si socotelile :)voi veni eu in cta pentru alte 2 saptamani....sunt euforica si n-am o expimare cursiva, cred :), pe scurt...incepand de ieri copii mei sunt la "resedinta de vara, de la tara" :)))...si acolo vor sta pana undeva aproape de 1 septembrie...nu ne-am hotarat inca, e posibil sa-i mai aducem o saptamana in iulie si una in august, asta ca sa nu se salbaticeasca :)) chiar de tot...tibi vrea sa stea numai descult (a prins meteahna asta cam de o saptamana), iar nana vrea numai in apa (cinste mie ca am cumparat o piscina gonflabila si am avut geniala idee s-o duc acolo)...azi de la inaugurarea ei pana la scosul copilei cu forta din apa :) a durat foaaaarte mult...
...asa ca eu, voi fi 2 saptamani cu copii, 2 saptamani fara copii, in cta...(doamne, nici acum dupa ce am scris nu-mi vine sa cred)....
... ca urmare vin pe plaja sau oriunde, vizitez prietene mai vechi si mai noi, beau cafele pe unde apuc, plus diverse chestii gen magazine, cascat gura la vitrine, privit intr-un singur punct pe durata nedeterminata :)(mi-a lipsit asta in ultima perioada), etc...alte activitati (daca ma ia starea confuza ca data trecuta, apelez la doc...)
cam astea sunt noutatile ( referitor luna de miere pomenita de isidora - inca ma intreb, oare de unde stie, sursele posibile erau 4 si de incredere :)...dimineata incep dezmatul:) personal ...si astept dezmatul in grup :))))...
sarbatoritul filip am constatat ca s-a distrat pe cinste cu prietenii, parintii, de asemenea...si la party si la office, as zice avantaj cei mari, distractie la dublu...dupa ce-am vazut pozele mi-a parut si mai rau ca n-am participat pe zi, totul emana voie buna...mamici simpatice mie ....copii in exercitiul functiunii:)))...super totul...
mai revin din cand in cand cu cate un gand:)...pana atunci, pupici si toate cele bune...
lulu77 spune:
Buna dimineatza,
Deci ,Angi ,mi-ai luminat saptamana ...esti "mortala"...deci la bal,ori la spital cu noi!
Am admirat pozele de la petrecerea lui Filipone' ..tare frumosi ati fost cu totii, si distracia a fost la mare inaltime, s-a vazut!
Ne laudam cu un inceput de saptamana fara bube......deci e clar Produsele Danone sunt de vina!
Va pup ,revin!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
dadi_t spune:
buna dimi!
Lulu...nici n-am ajuns inca pe plaja...da mama, big-ben...doar dusei fata un semestru acolo...of...imi trebuie un co....si-s individioasa pe soata care de azi este in co...dar trag si eu clapa cu o iesire la 11 din noapte, no?????
Andicuce bella ai fost ...si ce distractie pe cinste....
Anduta ...sufera in tecere.....mi-e o mila de ea....pana pe 28 iulie sta cu gipsul, apoi orteza 2 saptamani...dar ...nu stiu ce sa zic...parca pt 2 saptamani nu prea imi vine sa dau 4 milioane...tb sa vb cu dr.
Mai....ce imagine pseudohorror ne-ai descris Kris...prefer alocutiunea Danei....
Andatanastere usoara!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!
AndreB spune:
Mey, lipsesc si eu 2 zile si ce de propuneri indecente...
Sa incep cu pozele intai, Andicule, da, super-petrecere, mii de scuze pentru ca nu am ajuns si noi, adica nici nu-mi imaginam acum o saptamana ca nu o sa venim, dar asa s-a potrivit, au venit ai mei din Grecia sapt trecuta si tzup la nepot... N-am avut scapare! Mi-a placut si baiatul si parintii si buncii si curtea plina de "acareturi" ... un paradis...
Crisis de ce sa-mi multumesti? Am venit cu placere pentru Teodora ! F. reusite pozele, imi place fotograful (vreau relatii despre in privat) si asteptam poze de la petrecere, stii tu cu ce ... ca sa murim putin de invidie, nu alta.
Mey fetelor ori a-ti luat-o razna ori, ce sa mai comentez? deja dezmatz virtual pana la cel total nu mai e decat un pas.. dar propun si eu o chestie ca parea ca doar tzup in mare goale, o dusca mica un hahaha general si apoi cuminti acasa...
Si daca venim si cu o fusta scurta + toace aferente la pachet (la urma urmei de ce sa avem complexe?) si sa continuam cu o hoinareala prin Office, Bourbon etc ? Ca daca ne intoarcem la ora 23 tot nu e bine, degeaba am plecat de acasa...
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]
ellanik spune:
Angelique, d-apai sa stii ca nu mai intru la alte capitole ca cine stie cu ce mai pricopsesc.Hai ca am ras de mi s-a zgaltzait burta (de la mancare nu de la gravidenie ca la 4 saptamani....) .Esti senzatie , honey.Cat despre invitatia la plaja va foarte multumesc insa nu am voie de obicei nu ca sunt gravi.Fac niste bubite finute si uratzele!Deci ramane doar sa va urmaresc aici sau daca va ia politia sa dati un telefon sa vin sa va scot .Pupici pt toate !
P.S. Sa ma treaca si pe mine cineva in listuta cu burtici!Pliiizzz!!!
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
dandusa spune:
Angi,Dana,
m-am distrat teribillllllllll
Isidora,
nu eram serioasa...,doar deaia il pusesem pe d-nul 'ranjila' in fatanu prea-mi plac complimentele
daca nu vrei colac,propun sa ne balacim la mal ca doua sirene esuate
Andre,
eu vin din start pe tocuri.imi iau si babornita.sant o 'duamna',da?!de ramas,nu stiu ce sa zic.piticul meu suge f des noaptea,i-ar pune parul pe moate lui Claudiu...,ma mai gandesc
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
AndreB spune:
ce-am mai facut:
plaja, mare, cu pazit copilul care numai o directie stie... APA.... VALURI! .... plimbari tarzii cu carutul in Mamaia (preferam promenada de lux, de la Riviera inspre capat, asa ca daca ne vedeti trageti-ne de maneca)
Sambata cu bunici cu tot excursie stiintifica la Delfinariu, Microrezervatie si Pasari Exotice (Coco, pe limba lui Matei)
La delfin privea contrariat, leii de mare l-au mai atrs putin, in schimb la pasarele si la animalutze, omor... sa se bage in cusca cu ele.. mai ales iepurasii si poneii au avut mare succes, am dat de mancare la mufloni si caprioare si extaziat la pelicani si struti ca erau coco mare!!! (coco= orice pasare, de la porumbel, lebada, rata, vrabie pana la pescarusi, barza etc)
aaaaaa.... poze la fotograf... in sfarsit au iesit... am facut pe 10 iunie o sedinta foto out doors de 2 ore cu buclele copilului retezate artistic de Dandusa dupa aceea, selectand 80 de fotografii din care am postat pe cele mai reusite aici:
http://community.webshots.com/slideshow/573284799CcJsPL
Vizionare placuta!
Mama lui dom' doctor (?) Matei (5 nov. 2007)
My new blog http://secundavietiimele.blogspot.com/
Matei la fotograf http://home-and-garden.webshots.com/slideshow/565482382Dpsuvf]