Gravidute si mamici de Constanta (59)
Raspunsuri - Pagina 9
mav spune:
Haiiiii Anaaaaaa, nastereeeee usoaraaaaaaa!!!!!!!!
Larisel, ma bucur pt vestile bune de la echo! Prevad ca ai doi baietei nazdravani in burtik!
Ellanik, bine ai venit si sarcina frumoasa!
Angi, blondoooo (ti-am zis ce mult imi place cum ti-a iesit!), "parca vad ca ne ia politia cu duba pe toate pt expunere indecenta sub influenta alcoolului - politia de la ordine publica, aia inca sunt pe baricade - mor de ras de una singura, imi imaginez scena".... si io!!!!!
Danduso, taci, ca mi-am luat costum de baie nou: sutien masura 40 (cu tot cu alaptatu' meu) si slip masura 44. Macar tie ti-ar veni sutienul 44 si spilul 40...dah... Am motiv sa beau si eu... o bere (ca e arhisuficient sa mi se faca si rau)? Ma primiti si pe mine... sau........ ?
mamacita spune:
In primul rand,am admirat petrecere de Filip:"La multi ani!",sa fii sanatos si norocos,iubit de Dumnezeu tu si ai tai parinti si bunici care te tin ca pe print!Chiar superba mi s-a parut petrecerea si locatia.
Apoi am admirat piticii invizibili(cu ochiul liber)ai lui Larisel,sa iti traiasca!
Ellanik,bine ai venit,sarcina usoara si nastere asijderi,sa ne tii la curent imediaat ce afli cati si ce sunt sambureii!si sa ti se verifice semnatura toata viata!
Meyyy,mamici,ce tot bateti voi campii acolo?!Dans la bara,toplessuri,bai in nudul golin lumina lunii,betiveli....apoi veniti cu retusurile:dezbracatul nu e chiar dezbracat,toplessul se face cu topul pe tine,betiveala e doar aroma bauturii inspirata pe nari,iar baile mai bine s-ar face pe mai multa lumina.Eu ce sa mai cred si cu cine sa mai votez?!
andicu spune:
Helloo.
Multumim mult de urari! Multumim pt ca ne-ati onorat cu prezenta!
Multumim de cadouri! Angi, multumim de poze (te rog, trimite-mi si mie pe mail sau pe mess-iti dau pm cu adresa-) si sa stii ca am inraznit sa copiez cateva de la tine repede-desi se vad f mici- ca n-avea lumea rabdare si lipseau poze cu tortul si restul!
Ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine si sper sa repetam experienta vara asta candva, poate atunci vor veni si mamicile absente! Si noi ne-am simtit f bine, desi a fost nebunie, cred ca aufost vreo 30 de adulti si vreo 20 de copii, cu neamuri, prieteni, vecini, etc.. dar a iesit frumos!
Filip a ramas acolo peste noapte, ca nu-l baga nimeni in casa, a adormit rupt si dimineata la 5.30 era in picioare si vroia afara la jucarii! cred ca a dormit cu grija!
Noi parintii, ne-am facut apoi de cap cu mers in club in Office si intors acasa la 06.00 . Apoi azi la plaja..deci suntem cam zombi, dar ne-am scos parleala cu distractia pe we asta!
Aveti poze , runda a2a, de la petrecerea de aseara : AICI
Ellanik, bine-ai venit si felicitari!! sa ai o sarcina usoara si bebe(i) sanatos(i)! sunt mult paciente ale dnei dr Lutescu pe-aici..si daca nu ma stii de la Gravi Fivoase sau Aspirante, si eu tot un fivulet am!
ANA, nastere usoara si sa fiti sanatosi, tu si bebe!!
Cornelia, felicitari pt bebe!.
Mami de Filip Gabriel (27/06/2007)
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamacita Meyyy,mamici,ce tot bateti voi campii acolo?!Dans la bara,toplessuri,bai in nudul golin lumina lunii,betiveli....apoi veniti cu retusurile:dezbracatul nu e chiar dezbracat,toplessul se face cu topul pe tine,betiveala e doar aroma bauturii inspirata pe nari,iar baile mai bine s-ar face pe mai multa lumina.Eu ce sa mai cred si cu cine sa mai votez?! |
am bagat deja vinul la rece,am pus paharele in traista.cumpar un pepsi de pe drum ca deh...alcolica de mine nu bea nik daca nu-i dulcesi sa-nceapa distractiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
pana la urma cu cine votezi?
Mav,
misca-ti fundul marimea 44.trebuie sa iti incarci bateriile,stiu io ca ai nevoie
eu numai la asta ma gandesc...,imi fac planul...unde mergem,cate incapem in taxi...ce sa iau de rontait la mineasta asa...pt voi alea mai slabute...,ca io de maine nu mai mananc nimic,sa arat bin e la party
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
ellanik spune:
Multumesc fetelor.Ce veselie e aici la voi.Parca mai uit de stresul primelor luni , analize, bacterii si alte cele.Eu ma educ sa fiu cat mai optimista si chiar imi iese .Cateodata insa, cand citesc grozaviile patite de unele fete parca ma ia cu frig.
Dar...imi revin repede si imi spun ca puiul/puii nostri vor fi bine.
Pupici la pitici si mamici!
Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !
crisis81 spune:
Buna seara, buna seara!
LA MULTI ANI FILIP in primul rand! Sa fi sanatos si fericit toata viata!
Andicu sa-mi traiasca flacaul si inca 1000 de petreceri la fel de reusite ca cea de ieri. Am vazut poze.
Adina si AndreB multumesc pentru prezenta! Inseamna enorm pentru mine!
Mav multumim mult de mesaj!
De asemenea multumesc tuturor pentru vorbele frumoase!
Poze eu inca nu am dar le are fotograful pe site pe unele asa ca va pun linkul AICI
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
dandusa spune:
Elanik,
net-ul asta bata-l vina.eu zic sa citesti cu masura.daca te intristeaza,lasa-le deoparte pt o alta perioada a vietii tale.greu sa stapanesti hormonii tai sensibili acum.plangi din orice,te afecteaza chiar si o musca ranita,stiu.fii optimista
Cris,
babyyyy ce frumusetiiii,micuta crestina,mamica si nasica mare,nasica mica.toate desavarsite.pozele exceptionale.
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mamacita spune:
Crisis,mi-as fi dorit sa va fiu alaturi la increstinarea perfectei Teo,dar noi am avut "musafiri":vorba vine,ca au stat la Venus,dar fiind nasii copiilor,din Bucuresti,tot am petrecut ceva timp impreuna,inclusiv azi...
Sa va incante crestinuta toata viata si sa-i lumineze Dumnezeu calea asa cum a facut-o de la inceput!
isidora spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui dandusa
cu alte cuvinte,pot sa-ntind de ele pana pe falaza,nu?!bine Adina...
eu propun sa luam taxi.sa ne facem crita cu toatele.adica de ce unele sa fie bete si soferitele sa rada de ele,huh? Claudiu este liber,marti si miercuri
subscriu propun sa ne luam colacele diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Meeey,dragutza mey,io am zis ca le batzi adicatelea ca le iei piuitul ,na.Deci se vroia compliment
Daaaa,mai bine cu taxiul...si neaparat ceva de rontzait,eu nu pot bea nimic daca nu mananc si colacele..la ce bun? Sticksurile plutesc pe apa...
dadi_t spune:
Bine-ai venit pe lume, Vladimir!
Sa cresti mare, sanatos si norocos...Cornelia, refacere cat mai grabnica si bb sa fie cuminte si papacios.
Crisis, sa-ti traiasca micuta crestina! Dumnezeu sa va aiba in paza pe voi toti!
Hmmmm, parca m-as baga si io...gin tonic...
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
poze!
Blogul lui Mihaita
Ce nu poti controla...evita!