Gravidute si mamici de Constanta (59)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Poze http://community.webshots.com/slideshow/573267682qxKZeq

Adina, care politist, mami, ca sunt arestati toti

Eu ma bag, ca vad ca e a nu stiu cata noapte in care Mihai doarme fara sa se mai trezeasca pt a-mi face prezenta... ptiu, ptiu sa nu vorbesc in ceas prost... si marea e caldaaaaaaaa noapteaaaaa.....

A, eu vreau un gin tonic sau campari

EDIT: parca vad ca ne ia politia cu duba pe toate pt expunere indecenta sub influenta alcoolului - politia de la ordine publica, aia inca sunt pe baricade - mor de ras de una singura, imi imaginez scena

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata

Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:

Dandusa[/b],io n-am inteles nimic Tu in sanii goi faceai castele de nisip sau cum? IMI IMAGINEZ CA ERAI TARE HOT carand apa in galetuza topless...

...n-ai inteles nimic,pt ca m-am exprimat eu ca cizma...
nici vorba de topless...,s-a dus vremea de topless,sant femeie serioasa domle'
am vrut sa zic ca mi-am dat bluza jos si am ramas in sutien...,dar...mai greu cu exprimarea la ora aia

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui isidora

Meeey ,gagici de gagici ,mamici de mamici,am si io o propunere:sa ne strangem intr-o seara,dupa noua ashea,sa ramana consortii ,bunicii sau cin' mai poate sa vegheze somnul copchiilor,si noi o fugutza de fo' 3-4 ore pe plaja,la o baie la lumina lunii-sa ne dezbracam de toate complexele si inhibitile ,cu ceva sampanie sau alte beuturici nevinovate-eu sunt moarta dupa sampania neaosa-Bucium-dulce -ce sa-i faci, fata simpla, fara pretentii si dupa Baileys-fitzosa dupa maritis .

Care votati? Eu pun la bataie masina in care incapem 8 bucati de fete,daca vine si Dana ,cu 2 masini ne-am rezolvat...Acuma ramane sa vedem daca ma crede vreun politist pe mine in stare sa beu...La volan...jamais de ma vie

Adina
Mami deIsidora(11 octombrie 2003) si Ioan (23 februarie 2008)

eu ma bag,normal...
sper doar sa nimeresc Claudiu liber atunci,ca altfel n-am cu cine lasa copii...

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

v-am admirat in poze,mamici frumoase si copii asemenea.Angi,intr-adevar,iti sta super.ai asa un aer de...indragostita.meritul fotografului sau chiar esti intr-o perioada super?

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

andata este internata in spital si asteapta sa nasca!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui AngeliquedeS
....Crix, multumim de vesti. Ce putin mai ai si tu, nu pot sa cred cum trece timpul...

M-au napadit amintirile....parca ieri aveam prima burtik, nu-i asa!?

Citat:
[Crixia,cum mai sunteti? Te-ai dumirit legat de alaptare ?

Da, am gasit oameni care mi-au explicat ca sansele de contaminare ale copilului sunt minime. Astept analizele de luna a 8-a sa vad ce valori are virusul. Parca rasare soarele un pic!

O duminica frumoasa in continuare! cu vesti bune!

Cri mami de Ale ( 2003) & +30 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isidora spune:

Ana!!! Nastere usoara si o fetita sanatoasa!

Dandusa,pai ma gandeam eu ,tu asa complexata si topless...desi crede-ma le bati pe toate de pe plaja cu tzitzili alea
Ma bucur ca te bagi in duba cu noi ,pai zi tu cand e Claudiu liber ca sa stim cu le potrivim.
Bine eu nu stiu sa inot,nu ma omor dupa bai noaptea,sa ma dezbrac nici atat,de beut beau si eu un pahar ,mai mult nu poci sa duc ca incep sa vb. limbi straine....e pe bune asta,daca ma auzi mori de ras ,daaar abia astept sa ne intalnim

Angi,multumim de poze!Tu nu stii de chat-ul de pe yahoo? "Nici" tu, Brutus? Pai aseara pe ala chtauiam ,eu cel putin,pana mi-a dat stingerea Ioan...il mananca rau niste dinti...abia la 2 a adormit ...
Deci trimite-mi te rog pe mess pozele ca o sa intru sa le salez ,sau pe mail?Mersic din suflet

Aaaa,am citit pe blog de manichiureala si am murit de ras....cred ca la persoanele cu adevarat nostime trag toate intamplarile hazlii..si nu nu mai...Ei,mai sunt si tragi comice dar totul e sa le tratezi cu umor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Angelique merg la d-na Lutescu si la Bucuresti la profu cu care am facut FIV.Merg la amandoi deoarece profu vrea el neaparat sa ma vada in primele luni si dna Lutescu este dr mea .

Eman energii pozitive, gratis !Nu accept refuz !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Citat:

Dandusa,pai ma gandeam eu ,tu asa complexata si topless...desi crede-ma le bati pe toate de pe plaja cu tzitzili alea

cu alte cuvinte,pot sa-ntind de ele pana pe falaza,nu?!bine Adina...

Citat:

Ma bucur ca te bagi in duba cu noi ,pai zi tu cand e Claudiu liber ca sa stim cu le potrivim.

eu propun sa luam taxi.sa ne facem crita cu toatele.adica de ce unele sa fie bete si soferitele sa rada de ele,huh?
Claudiu este liber,marti si miercuri

Citat:

Bine eu nu stiu sa inot,nu ma omor dupa bai noaptea,sa ma dezbrac nici atat,de beut beau si eu un pahar ,mai mult nu poci sa duc ca incep sa vb. limbi straine....e pe bune asta,daca ma auzi mori de ras ,daaar abia astept sa ne intalnim

subscriu
propun sa ne luam colacele

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Haiiiii Anaaaaaa
nastereeeee usoaraaaaaaa

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput