*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

mav, am fost www.centerparcs.be/WL/BE/domaines/park_hochsauerland" target="_blank">aici.
poti cauta similar si pe sunparks.com. acolo vreau eu un weekend in septembrie

am facut rezervarea prin internet, platit cu visa, prezentat la receptie pe data cu pricina, ne asteptau cu cheile pregatite

nicole are oxiuri. sunt 99% sigura. am vazut niste ate pe fundulet la caca cam de 1-2cm. oricum mergem maine la dr si am sa cer si proba de kk

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

si inca ceva - trebuie sa miste *atele*

mama de Raisa Maria si Rares Florin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

futuremother nicole merge la cresa. acolo sunt multi copii si e foarte usor sa treci viermii de la unul la altul cand schimbi in medie 30 de pampersi pe zi. or fi fibre - mai bine . cer analiza la caca si vedem clar. oricum daca sunt oxiuri nu trebuie sa ia decat 2 pastile la 2 saptamani diferenta, adica sa luam cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

Citat:

futuremother nicole merge la cresa. acolo sunt multi copii si e foarte usor sa treci viermii de la unul la altul cand schimbi in medie 30 de pampersi pe zi. or fi fibre - mai bine . cer analiza la caca si vedem clar. oricum daca sunt oxiuri nu trebuie sa ia decat 2 pastile la 2 saptamani diferenta, adica sa luam cu totii.

ok, nu stiam ... de cresa
oricum bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anes spune:

N-am apucat sa citesc decat pe diagonala.

Noi suntem bine in general...adica suntem sanatosi, dar ne dau incisiviiii principali de sus si avem unele zile mai agitate. Eu sunt nemultumita ca a stagnat in a lua in greutate, pt. ca nu papa foarte bine din cauza asta. Are vreo 9,300 kg. Am vazut ca mai sunt bebei care refuza sa pape. O fi si de la caldura asocoata cu dintii. Of!
In schimb doarme de rupe noaptea (de ex. aseara a dormit de la ora 21.00 la ora 7.00 ). Ma odihnesc, chiar daca ma mai trezesc ca il aud ca se foieste. Ziua, doarme in 3-4 reprize de o ora doua. Este genul de copil care daca doarme bine, este linistit si cooperant, daca nu, este agitat si mataicios.

Nu stiu ce sa fac cu papa..de ex. papa bine laptele si cerealele cu lapte (cate 250-280 ml odata), dar legumele cu carnita si fructele cu branza (mai rar astea) nu le papa f. bine. I-am introdus de curand ficatul si iaurtul , dar nu vad vreo modificare.

Ma unge la suflet ca spune clar cuvinte (mama, dea-dea, ana). Ma scurg de drag! .

Pe la varsta de 7 luni si o saptamana, am fost la un control de rutina la o pediatra cu supraspecializare in boli de nutritie, ca sa vedem ce ne spune de fontanela. Este ok, doar putin mai marisoara, nu ingrijorator, si ne-a recomandat vit D3 injectabila, pt. ca se asimileaza mai bine. Cum la noi nu se gaseste, m-am dat peste cap si am facut rost din Italia. Merg la dr. de familie ca sa ne-o administreze...ce credeti, nu este de acord cu vit D3 injectabila, iar asistenta nu mai face pt. ca a avut 2 socuri anafilactice la bebelusi. Ne spune ca Remus este ok, nu-i trebuie, poate doar daca avea spasmofilie, sau fontanela cat capul, dar asa, nu. Mai ales ca este si vara...in fine, m-a descurajat si nu ii mai fac. Am ramas cu fiolele.

Dupa 1 iulie vrem sa plecam la munte sa ne odihnim la aer curat. Imi iau si bona ca ma rupe de spate. Sotul vrea sa plece in Delta cu barca cu motor, impreuna cu tatal meu are un hobby, la fel ca sotul Diamishei ). Cand se intorc, plecam eu cu Remus si parintii mei, impreuna cu nasii nostri, pt. ca sotul nu-si poate lasa afacerea in perioada asta.

Cam asta despre noi...nu am mai apucat sa descarc poze, dar promit ca revin.

http://community.webshots.com/user/annes06

Mami de Remus , o minune!(10.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Multumim frumos pentru aprecieri.. Acum voi incerca sa ii prind si dintisorii de sus.,, sa asteptam si perechea de sus.. deicamdata s-a prezentat doar un incisiv sus... este pe cale sa apara si perechea.. si atunci voi prinde ambii incisivi de sus,..
Pupam dulcve o cozanacica... gogosica... care... are cu cine sa se joace.. asa ca nu trebuie sa stea cu tine mereu.. (gluemsc).. ma refeream la gogosica senioara..
Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:
citat din mesajul lui Z_IULIA

Buna dimineata!

Ieri am fost la vaccin. Nu am prins-o (inca) in lungime pe Sonia dar nici mult nu mai avem . 75 cm lungimne si 11.250 Kg! Cred ca la greutate nu ne intrece nimeni. Si avem aproape o luna decand am inceput diversificarea. E mancacioasa, dar nu va ganditi ca exageram cantitativ. Mai mult de 200 ml nu a mancat niciodata!

Iulia lui Claudiu George (23.04.2002) si Diana Maria (20.12.2008)
http://picasaweb.google.com/savanta.iz/
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.

A depasit-o Diana pe Cati, sunt copii de 2 ani la dimensiunile acestea.

Si totusi de la ce se ingrasa?
Daca doar de la san, respectele mele mami.

Sunt curioasa ce strategie a propus pediatra voastra?

Monicus, ce bine se vad dintisorii Anei aici. Va mai intalniti voi fetele in zona?

Carmendu, Anes, unde ati fugit?
Hera, cred ca a scapat Elisa de varicela si rubeola .
Eli, l-ai intarcatpe Dimitrie.
Apropo de asta, ce bucurie mi-ai facut Mav cand spuneai de Anto ca primul cuvant fuse tzass. Nah ca e si el mare fan.
Alra, te-ai scos cu programul. Acum trebuie sa ai grija sa produci.
Diamisha, am uitat sa te felicit. 300 de abdomene e performanta serioasa, sigur ai ceva masa musculara si din cate stiu la inceput poti creste in greutate. In concluzie tu chiar ai slabit daca ai acelasi numar de kilograme, la centimetri se vede sigur diferenta, ca sa nu mai zic de fermitate.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Printesa noastra dulce Ana (15.12.2008)
pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Anes, am intrat special pentru tine...si Rebeca a avut fontanela foaarte mare, chiar eram ingrijorata rau la vremea aceea. Insa medicul ma linistea de fiecare data cand o vedea (adica lunar pana la 1 an), ca e un copil dezvoltat foarte bine, e ok din toate punctele de vedere, crestea ca la carte, deci nici un motiv de ingrijorare. Pur si simplu sunt copii cu fontanela mai mare din nastere. In concluzie, nu mi-a indicat niciodata mai mult de 2-3 picuri de Vigantol in lunile cu "r" si fara Vigantol in lunile fara "r". I s-a inchis fontanela pe la 18-20 de luni
Medicul nostru e foarte precaut cu administrarea de D3...cica e mult mai periculos doza prea mare decat neadministrare....
Stai linistita, nu-i fa injectabilul si tine-l la soare! Pupici

Edit: Caterina are fontanela normala, zic eu, adica la 6 luni avea 1.5/1 cm si medicul ne-a oprit D3 pe timpul verii. Cica reluam administrarea de 2 picuri din septembrie. Eu oricum am uitat cu zilele de Vigantol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Z_iulia, dar stiu ca e voinica bine printesa ta A luat-o pe Cati a mea, vorba Otiliei Sa fie ele sanatoase, ca vor slabi usor usor pe masura ce cresc. Sigur, trebuie putina atentie la alimentatie!!

Mav, multumesc pentru raspuns Ii dau chamomilla de 2 zile si se vad imbunatatiri deja, mai ales la somn, e mai linistita.

Diana21, tare ti-am mai admirat brunetelul Au dreptate fetele, voi semanati toti 4

Mai ce liniste e pe aici....eu tocmai am comandat de pe net un carucior sport, ca m-a cocosat asta de-l am acuma, e atat de greu incat ma trec toate transpiratiile cand il strang si-l bag in masina Cred ca are spre 20kg Am ales un Graco Mirage Plus, sper sa fiu multumita....de doua zile vizionez carucioare, cred ca am vazut zeci, incat mi-a fost tare dificil sa aleg Abia astept sa vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui futuremother

Citat:

mav, am fost www.centerparcs.be/WL/BE/domaines/park_hochsauerland" target="_blank">aici.
poti cauta similar si pe sunparks.com. acolo vreau eu un weekend in septembrie

am facut rezervarea prin internet, platit cu visa, prezentat la receptie pe data cu pricina, ne asteptau cu cheile pregatite

nicole are oxiuri. sunt 99% sigura. am vazut niste ate pe fundulet la caca cam de 1-2cm. oricum mergem maine la dr si am sa cer si proba de kk

si inca ceva - trebuie sa miste *atele*

din ce stiu eu,'atele' mor in contact cu aerul

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:

pt Nicole si Laura,pastilutele alea sant f puternice.alta solutie nu exista?homeopate de ex?
Crinutei,i-am descoperit acum doua luni si ceva,oxiuri in kk.a facut tratament cu homeopate timp de o luna si a scapat de ei.acum are limbrici,distractie mare ce sa spun... face tratament tot cu homeopate,tot pt o luna.

Teledon pt Mihaita
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro

Mergi la inceput