*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*
Raspunsuri - Pagina 14
dandusa spune:
Laura,
eu ii dau ch 9,il ajuta destul de mult.acum i-a spart nr 4 si se vede nr 5.plange mititelul de-mi vine sa plang si eu cu el.numai si numai in brate,altfel...plange.noroc cu slingul ca ma duceam de spate...,plus o mie de treburi,plus Crinuta...
ZIulia,
Crinuta la 2 ani si 8 luni(aproape...) are 11 kg![]()
Alra,
v-am admirat,mi-a placut la nebunie...,tooot.da si tu din casa si zi cam cat ati cheltuit.si ce ati avut asigurat.hai sa-mi fac si eu o socoteala...,ca asa-mi place sa socotescccc![]()
...............................................
pe caldura asta,mi se pare f normal sa manance mai prost,bebelusi.ca si noi,de altfel...noi mancam fructe si iaurt de la frigider direct (inclusiv Raducu
).este f incantat cand vede cutia cu iaurt,da din maini si din picioare a bucurie
daca nu santeti panicoase,urmati o mama 'nebuna' si dati la copii rece.ambii copii i-am crescut cu rece direct de la frigi si pana acum niciunul nu a avut rosu in gat,niciodata!
mai nou ii tin si cana de apa la frigider sau daca sant pe fuga sa ies,ii pun un cub de gheata inauntru.exact ce/cum simt eu sa fac pe caldura,le fac lor.balaceli in piscina gonflabila din sufragerie...sau apa pe tavita de la scaunul de masa.iese iures de fiecare data.si cu toate astea,Raducu este pliiiinnnn de bubite de la caldura.Crinuta inca nu.suporta mai bine acum...,cand era micuta era si ea la fel de plina...
la capitolul rontaieli,ii dau orez sau grau expandat.roadeeeee fara oprire.sau pufuleti pe care ii adora.sau crackers simpli.
cam asta de la c-ta...,predau legatura![]()

edit:o liniuta pusa aiurea![]()
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
alra spune:
dandusa, merg pe mana pediatriei. pastilele pe care le-am luat noi mai demult se dau una pentru limbrici si una+una la 2 sapt pt oxiuri caci nu omoara ouale. pentru tenie parca vreo 10 zile consecutive, deci daca o doza nu reuseste sa omoare o tenie de cateva (zeci?) grame ma gandesc ca ar fi ok pentru ea, stiu oricum ca oxiuri se pot trata si in sarcina dupa x luni
dar crinuta de unde ii aciuiaza?
oricum am citit undeva ca oxiurii sunt prietenosi, cica reduc riscul de cancer de nu's ce intestin
pt restu ai pm
editez, si eu dau la nicole niste napolitanele de orez expandat, i-am dat si biscuiti de bebe si coaja de paine. mori de ras cu ea, cand nu reuseste sa duca mana la gura da cu capu' de masa sa apuce ![]()
editez iara: lauramiron, aici la moda e mclaren ca carut sport (cu tot cu cacofonie
) eu am koelstra, o alternativa ok la juma de pret, f usor, vo 4 kile
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
dandusa spune:
Alra,
ce-ti veni cu tenia?aia-i cea mai mare aratare care ar putea locui in noi...,piuuuu,ptiuuu,doamne fereste!stiu ca pastiluta aia este f eficace,dar ma enerveaza ce-am citi despre.mai bine tratament naturist.usturoi cat se poate,seminte de dovleac rontaite pur si simplu sau facute pasta si amestecate cu miere,bla,bla.am citit o reteta de genul...
Crinuta isi roade unghiile de cca 8 luni,cam de cand a venit Raducu.asta-i singura forma de stres/gelozie manifestata de ea de cand cu fratiosrul.eeee..si azi ros,maine ros...,a gasit si oua de oxiuri si oua de limbrici.nu-i greu,stii doar cat de repede se iau...acum s-a mai dezvatat de rosul unghiilor...sper s-o tina
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
isaelena spune:
Buna seara si de la noi...
noi ca in fiecare weekend cu drumurile...vorba cuiva: parca ne-ar fi faciuut parintii pe drumurii...
ma rog, sa trec la subiect. nu am apucat sa cietsc tot...despre paraziti intestinali stiu ca se iau niste pastile, una la nu stiu cat timp...asta din copilarie...
noi cu diversificarea nu o ducem roz...Pitica ar papa tot castronul, se oftica cand se termna sau numai vreau sa ii dau...partea uratica este ca de la morcov am observat ca se constipa, iar visinele si coapte, si compot si piure la cuipa...poate ca sunt acre...si orice amestec cu visine nu ii place....
pana acum am papat:mar,morcov,piersica si dovlecel....ce ar trebui sa urmezze sa introduc? ca pediatra mi/a dat ditamai listoiul, dar eu nu sunt neaparat deacord cu ordinea data de ea.
dandusa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui isaelena noi cu diversificarea nu o ducem roz...Pitica ar papa tot castronul, se oftica cand se termna sau numai vreau sa ii dau...partea uratica este ca de la morcov am observat ca se constipa, iar visinele si coapte, si compot si piure la cuipa...poate ca sunt acre...si orice amestec cu visine nu ii place.... pana acum am papat:mar,morcov,piersica si dovlecel....ce ar trebui sa urmezze sa introduc? ca pediatra mi/a dat ditamai listoiul, dar eu nu sunt neaparat deacord cu ordinea data de ea. |
nu inteleg de ce nu este roz.doar ca a refuzat visine?si eu le refuz daca nu-s cu tona de zahar pe ele
legume de introdus:cartof,ardei,ceapa,rosie(fara coaja,fara samburi),verdeata
fructe de introdus:mere,pere,caise,banane,cirese
morcovul fiert constipa.morcovul crud ajuta digestia

diamantu' si safira'
poarta-ma mami
alra spune:
mai, ajutati-ma si pe mine sa pricep: de ce procesati fructele termic?
dandusa, eu am luat lighioanele de la prosopul de la servici de aici - aveam prosop de carpa. dupa a doua tura am tipat si datorita mie ne stergem cu prosoape de hartie neecologice dar paraziti-free
copiii la scoala insa nu cred ca se spala pe maini dupa baie. aici nu prea e in obicei. eu o tocan la cap pe laura da saraca abia se sterge singura la fund, si nu de fiecare data cu succes total si la chiuveta la noi ajunge cu tot cu inaltator numai in toaleta de jos ![]()
ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania
isaelena spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dandusa
nu inteleg de ce nu este roz.doar ca a refuzat visine?si eu le refuz daca nu-s cu tona de zahar pe ele legume de introdus:cartof,ardei,ceapa,rosie(fara coaja,fara samburi),verdeata fructe de introdus:mere,pere,caise,banane,cirese morcovul fiert constipa.morcovul crud ajuta digestia ![]() diamantu' si safira' poarta-ma mami |
sarumana mult!
spiridusul spune:
asadar veni si ziua plecarii in contzed
in vreo 3-4 ore ne imbarcam
imi admir satisfacuta opera... adik bagajele, si numar cate drumuri avem de facut la carat
sa va regasesc cu bine
in caz de vesti urgente:vreo gravida noua, vrun botez, vreo nunta, dati pe mess, sa se bucure si fata.
sa nu scrieti mult ca sa ma ingrop in foi cand oi veni
va pup pi tati
ps. corina, baga haleala la gupil la 2 ore daca ii este foame
teoria zice ca de pe la 8 luni ar tb sa nu le mai dan tzizti ziua (ei ash, io nu am reusit)
cris manaca max 150 la o masa, si dupa 2h:30 chiraie, asa ca mai primeste un fruct atunci, o maslina, o atentie.....
si azi am un gand bun pentru Ginye
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi
Z_IULIA spune:
Multumesc de aprecieri.
Stiu, e grasunica si numa de la laptele mamicii ei
! Dive am inceput-o ca sa pot merge linistita la examene fara sa ma mai chinui sa ma mulg. Oricum e foarte mancacioasa si ramneste ceva de speriat...sa nu cumva sa mananci ceva in fata ei,macar pe buze sa-i pui sa vada ce ai bagat in gura!(cu exceptia dulcurilor, asta am interzis categoric) Cereale nu am servit decat orez si cred ca la greutatea ei deocamdata nu incerc alceva. De doua zile am inceput sa-i dau si cartof in piureul de legume.
Am si eu o intrebare...Fierul este obligatoriu sa il dau ? Mi-a dat doc reteta cu fier,calciu si D3 , calciu da dar sa-i dau si fier??? Nu stiu deloc ce sa fac. Stiu ca poti fi gras si anemic dar fara analize nimic sa incep sa-i dau ???
offfffffffff
Claudiu nu era asa gras dar nici asa de inalt... sper totusi ca va mai slabi cand va incepe sa alerge! ![]()
Sa nu uit!!!!!
Mav si Eliza BAFTAAAAAAAA MUUUUUULTA !
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.
Z_IULIA spune:
Odihna placuta si concediu relaxant! pe cat se poate ![]()
Sa te intori frech !

| Citat: |
| citat din mesajul lui spiridusul asadar veni si ziua plecarii in contzed in vreo 3-4 ore ne imbarcam imi admir satisfacuta opera... adik bagajele, si numar cate drumuri avem de facut la carat sa va regasesc cu bine in caz de vesti urgente:vreo gravida noua, vrun botez, vreo nunta, dati pe mess, sa se bucure si fata. sa nu scrieti mult ca sa ma ingrop in foi cand oi veni va pup pi tati ps. corina, baga haleala la gupil la 2 ore daca ii este foame teoria zice ca de pe la 8 luni ar tb sa nu le mai dan tzizti ziua (ei ash, io nu am reusit) cris manaca max 150 la o masa, si dupa 2h:30 chiraie, asa ca mai primeste un fruct atunci, o maslina, o atentie..... si azi am un gand bun pentru Ginye Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi |
http://www.infoturism.ro/acorda-puncte/96857/ va rog sa ma votati! Multumesc.