*Cozonacei de noiembrie-decembrie 2008 (59)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauramiron spune:

Si Rebeca la fel, isi roade unghiile de cateva luni, tot ca si forma de manifestare a geloziei, a stresului generat de acceptarea faptului ca nu mai e singurica la parinti.....

Citat:
citat din mesajul lui dandusa
Crinuta isi roade unghiile de cca 8 luni,cam de cand a venit Raducu.asta-i singura forma de stres/gelozie manifestata de ea de cand cu fratiosrul.eeee..si azi ros,maine ros...,a gasit si oua de oxiuri si oua de limbrici.nu-i greu,stii doar cat de repede se iau...acum s-a mai dezvatat de rosul unghiilor...sper s-o tina

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauramiron

Si Rebeca la fel, isi roade unghiile de cateva luni, tot ca si forma de manifestare a geloziei, a stresului generat de acceptarea faptului ca nu mai e singurica la parinti.....
Citat:
Crinuta isi roade unghiile de cca 8 luni,cam de cand a venit Raducu.asta-i singura forma de stres/gelozie manifestata de ea de cand cu fratiosrul.eeee..si azi ros,maine ros...,a gasit si oua de oxiuri si oua de limbrici.nu-i greu,stii doar cat de repede se iau...acum s-a mai dezvatat de rosul unghiilor...sper s-o tina

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si Rebeca (16 sep. 2005)
http://community.webshots.com/album/569566859Ywlnwo

ce dragut ... fi-mea nu are d'astea autodistructive, doar ii trage palme in cap sora-sii ocazional. ieri voia sa ii faca "gigea" pe cap cu o sticla de bere goala

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Noi ne pregatim sa plecam la nasii lui Raphael, sarbatorim ziua de nume a nasului. Si chiar mi-am propus sa ma infig in sticla de whiskey

Alra interesante moduri de mangaiat are Laura pt Nicolu. Bine ca esti pe faza
Spiridus iubita, vacanta frumoasa, sa te bucuri din plin de ea si sa te intorci cu bateriile incarcate

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Isabela, mamica lui Raphael Nicolas(23.10.2008)
RAPHAEL ISABELA
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Citat:

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si

Rebeca (16 sep. 2005)

Va recomand www.200.ro/products.php?id=2025" target="_blank">Ecrinal lac amar pentru unghii. Cu el am reusit sa o dezvatam pe Ana de supt degetul dupa 4 ani de prestat sarguincios (plus perioada de supt deget cat era in burta mea, avem inregistrari cu ea sugand ). Eu l-am gasit la farmacia Dona si parca a fost ceva mai ieftin, vreo 24 de ron.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Mamici de cozonacei vin si eu la voi in ideea ca poate ne dati un sfat si noua, viitoare mamamici de fulgusori nov.dec2009.Am deschis o discutie si ne dam seama ca nu stim ce trebuie sa facem , adik : cum procedam cu bebelusii in prmele luni de viata?? cum sa-i scoatem la aer daca afara este zapada???
Eu de ex nasc la inceputul lui nov. si ma gandesc ca 3 luni tot o sa fie ger afara.
Voi cum ati procedat????Ce ne sfatuiti sa cumparam pt iesiri, ce nu??

V-am fi recunoscatoare daca ati itra la noi la odisee cu niste sfaturi.
Cu speranta ca nu va suparati ca am intrat la voi VA MULTUMESC

20+ cu Andreea

Mariana
bebe

www.youtube.com/watch?v=oc_rSsZri9g" target="_blank">Pentru iubirea mea!Poate ca nu stiai cat TE IUBESC!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui spiridusul

asadar veni si ziua plecarii in contzed
in vreo 3-4 ore ne imbarcam
imi admir satisfacuta opera... adik bagajele, si numar cate drumuri avem de facut la carat
sa va regasesc cu bine
in caz de vesti urgente:vreo gravida noua, vrun botez, vreo nunta, dati pe mess, sa se bucure si fata.
sa nu scrieti mult ca sa ma ingrop in foi cand oi veni
va pup pi tati

ps. corina, baga haleala la gupil la 2 ore daca ii este foame
teoria zice ca de pe la 8 luni ar tb sa nu le mai dan tzizti ziua (ei ash, io nu am reusit)
cris manaca max 150 la o masa, si dupa 2h:30 chiraie, asa ca mai primeste un fruct atunci, o maslina, o atentie.....

si azi am un gand bun pentru Ginye

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi

concediu frumos! si sa veniti cu poze frumoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Citat:

Citat:

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Laura, mami de Caterina (6 dec. 2008) si

Rebeca (16 sep. 2005)

Va recomand www.200.ro/products.php?id=2025" target="_blank">Ecrinal lac amar pentru unghii. Cu el am reusit sa o dezvatam pe Ana de supt degetul dupa 4 ani de prestat sarguincios (plus perioada de supt deget cat era in burta mea, avem inregistrari cu ea sugand ). Eu l-am gasit la farmacia Dona si parca a fost ceva mai ieftin, vreo 24 de ron.

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) Doua gogosele sagetele
Pozele noastre

Multumim de pont! e bine de retinut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Na ca reusii si eu sa ajung la zi cu paginile....
Am avut o perioada nebuna, tot ma-ntreb cand se termina toate. Joi cu zibe la vaccin, totul ok, `dati vigantol?`, `dau` (de unde, ca tot uitam si nu i-am mai dat), `fte bine, fontanela e bine, bla bla, continuati`. Iesim, soatza `hai la Kaufland sa luam pampers`, eu soferul de serviciu, nu mai am chef. `las ca mergem maine`, `maine n-o s-avem timp ca vine elvetianca - danielle e o tipa la 72 de ani, super tonica, fresh si tot ce vrei, are o fundatie si l-a sprijinit pe fratello vitreg in cei 6 ani de medicina, a venit la el la festivitate. Unde s-o cazeze in Mures? La noi. Bun, maine n-avem timp, mergem acu la Kaufland. Ma postez pe banda de stanga la semafor, trebuia s-o iau inainte, hai sa schimb banda rapid ca am timp. Fte rapid, o schimb si pun piciorul tot pe acceleratie in loc de frana. Simt c-o iau prea tare, dar...prea tarziu. BUF in ala din fata . Ala se da jos, eu ma fac mica in scaun, m-astept la ce e mai rau, ii spun ca-mi pare rau si-mi zice sa mergem pe-o straduta sa vedem ce facem. Bara mea rupta, a lui rupta. Veneau de la ginec, tocmai aflasera c-o sa aiba o fetita. Tipa vorbea la tel `da mama, o s-avem o fetita, dar stai, inca nu venim acasa c-a intrat una in noi` Fte de treaba amandoi, politie, tot tacamul, masina noastra scoasa din service de nici doua luni, a lui de vreo luna... A, da, printre altele, nici n-aveam asigurarea la mine, ma rog de politist sa ma lase sa fug dupa ea ca stau la 5 minute, ma lasa `si pt asta ar trebui sa va dau amenda`. In final, doar avertisment, ne vede cu toata echipa, eu, I., zibe, aia cu bb in burta, `va las in pace ca aveti si copil mic si masina-n leasing`
A doua zi a venit si Danielle, am scos si eu franceza de la naftalina, fetivitate fratello, nebunie, toata lumea calare la noi, dupa-masa constatat ca sunt prea multi sa incapa in masina lui, mergem si noi la munte. Yupiiii, liniste, fresh air.... zibe constipata.
Aseara la 10, imi dau seama ca are burtica cam tare, agitata toata ziua, calculez de cand n-a mai iesit, controlez geanta cu de toate, supozitoare cu glicerina NU. Farmacie non-stop NU pe raza de 30 de km. La 11 jumate goneam frenetic spre casa, cu zibe gemand in somn. Intre 12 si 1 azi-noapte zibe s-a kkcit intr-una, scremand, plangand si adormind. Am zis ca nu-i pun supozitor fte des sa nu ... dar se pare ca n-am ce face, cu mancarea nu merge si nu merge, i-am dat tot ce poate fi mai purgativ, daca mancam eu atatea si-acuma fugeam de 10 ori pana sa termin mesajul. Sper sa se regleze.
Revin.

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Oti, facui ceva cu urechile? E nasoala tare durerea de urechi, am si eu experienta unei otite recidivante, timp de vreo 10 ani, ramas putin surda de urechea stanga. Atata bai, de-abia se bucura copiii la scoala mai incolo cand n-o sa-i mai aud ca-si soptesc , da pt aia, fa tot tratamentul posibil sa nu ajungi ca mine. A, da, si mersi pt clasificare

Olivia, esti curajoasa, hai cu poza cu fusta! Si zibe se joaca cu pet-urile de plastic de jumate, dar goale. Buna idee sa bag ceva in ele.

Diamisha, ce tare, 300 de abdomene, wow! Mai zi-ne sa ne mai mobilizam si noi. Scuze, vb doar in numele meu.

Mirtha, si eu pe Blaga de-abia acu am inceput sa-l inteleg. Curios lucru. Sper sa dea rezultate ce folosesti pt cojite, chestia aia preparata la farmacie e prea grasa, am si eu, tot cu uleiul de masline ne-am scapat si eu. Cand dadeam cu alifia aia, o spalaceam de 2-3 ori cu sampon si tot gras ii ramanea parul.

Babyzapi, ia si pt mine o gura! Uneori chiar imi vine pofta de alcool - un gin tonic, o gura de whisky, un vin, ceva, un angelli de afine - dar rezist cu stoicism pt zibe.

Mav, si pe cand programarea la examen? Sa scoatem pampoanele! Eli, haide ca nu-i asa greu, tu esti fata desteapta, imediat vii si dai de baut c-ai luat! Tin pumnii pt amandoua!

Gynie, n-am mai vazut mesaje scrise de tine.

Ramo, Carmendu, Leeloo, Stewie? Si mai sunteti cateva restante...in concediu?

Iulia, felicitari pt anul 2 absolvit si pt rezultatele Dianei. Si mie mi-a scris Fe, mi-a zis sa-i dau si Ca, dar inca stau pe ganduri. Tot asa am stat pe ganduri si pana acum pana nu i-am mai dat nimic. Zibe are 70 de cm si 8 kile, doctorita zice ca e mai grea cu 800 de grame fata de curba pe care tb s-o urmeze. Eu o intreb `asta inseamna ca e supraponderala?` - mama nebuna - ea razand, nu, sa stau linistita, e fte-fte bine, activa, se tine in funduletz, prinde cu ambele maini, prezenta, sa continui cu toate vitaminele care i le-am dat pana acu ca e fte bine. Zau daca mai inteleg ceva ... acum ar trebui sa luam si noi 10 fiole de Ca gluconic, Vigantol 2-3 picaturi, Fe pana la 7 picaturi pe zi....

Sigur mai vroiam sa scriu ceva... imi aduc eu aminte. S-a trezit si zibe. Pusici si spor!

www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor

Mami de Sara (8 dec 2008)

Poarta-ma, mami!
_

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, ce de peripetii. Si noi suntem constipata. Nu stiuce sa-i mai fac. Ea nici nu mananca. Nu vrea fructe, branza...vrea doar borcans cu morcov si orez ...si din ala putin, ca se plictiseste repede. Tocmai ce i-am dat para cu morcov crud ...a papat vreo 20g. Daca nu iese pana la baita, ii bag supozitor.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput